5 programötlet rossz idő esetére
2019. december 02. írta: Anita Bé

5 programötlet rossz idő esetére

A tél közeledtével bizony előfordulhat, hogy nem vágyunk ki a hideg időbe, így összegyűjtöttünk néhány beltéri programötletet, amik kapóra jöhetnek, ha mégis kimozdulnátok egy kicsit.

1111.jpg

 

Látogass meg egy teaházat!

Budapesten számos hangulatos teaház van, ahol igazi különlegességeket kóstolhatunk és hangulatunkhoz megfelelő teákat választhatunk a gyümölcsteától az olyan különlegességekig, mint az oreo-s vagy brownie-s tea. Ellátogathatunk például  a Váci utcába, ahova érdemes hétvégi és esti látogatásokhoz előre helyet foglalni. Szintén a közelben található egy másik teaház, ahol teatartókat, különleges teákat és filtereket is vásárolhatunk magunknak vagy teakedvelő ismerőseinknek. 

 

Vegyél részt egy workshopon vagy egy (főző)tanfolyamon!

Ha valami aktívabb tevékenységre vágyunk, amivel nem csak, hogy kikapcsolódunk, de valami újat is tanulunk, akkor érdemes csemegézni a különböző workshopok, tanfolyamok között. A karácsony közeledtével például számos ajándék- és süteménykészítő workshop vár ránk. Csupán szemezgetésképpen:

Vegán szaloncukor készítő workshop december 12-13-án több időpontban is. A workshopon törökmogyorós-étcsokoládés szaloncukrot készíthetsz aszalt szilvával, holland kakaóporba forgatva, illetve mandulás-barackos szaloncukort pörkölt mandulába forgatva.

Karácsonyfa készítő workshop december 8-án. Amellett, hogy a környezettudatosság jegyében tűlevél mentes karácsonyfát készíthetsz, az alapvető barkácsolási eszközökkel is megismerkedhetsz.

Lazulj le egy társasjáték bárban a barátaiddal!

Ha társasági élményre vágytok, akkor üljetek be játszani a Nyugati közelében található bárokba. Mindkét helyen megtanulhattok akár új játékokat is, az animátorok szívesen segítenek nektek az újdonságok kipróbálásában. 3-4 óra úgy elröpül, hogy észre sem veszitek!

Ha valami kreatívra vágysz: Élményfestés

Mostanában egyre nagyobb divatnak örvend az élményfestés, ám ez nem véletlen: a program időtartama alatt (kb. 3 óra) teljesen belemerülhetsz művedbe, kellemes zenei aláfestés kíséretében festheted meg választott képedet, miközben teát vagy akár egy pohár bort kortyolgathatsz. A festésnek, rajzolásnak nyugtató hatása van, elménket kikapcsolja, s a kreativitásért felelős agyi területeinket stimulálja. Nagyszerű program akár egyedül, akár barátnőkkel. Érdemes nézelődni, mert időnként kedvezményes áron is foglalhatunk. 

Aktív program a családdal: trambulinpark

A gyermekeink és saját mozgásigényünket a bekuckózós téli időszakban is ki kell elégíteni. Miért ne választhatnánk ehhez egy szórakoztató mozgásformát? Budapest trambulinparkjairól már korábban is írtunk, érdemes ellátogatni a Cyberjump-ba vagy a Superfly-ba, ahol egy óra alatt csak úgy pörögnek az elégetett kalóriák. A legjobb, hogy ezt észre sem veszed, hiszen a különböző nehézségű pályákon való gyakorlás csupa élvezet!

Írta: Novák Dóra, Kikapcsolódok blog

Fényképek forrása: 123rf.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5415333234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása