Teszteltem: Cyberjump
2018. július 21. írta: Anita Bé

Teszteltem: Cyberjump

Ha egy olyan helyre vágysz, ahol kiengedheted a gőzt, ahol újra gyermek lehetsz, és ahol ráadásul összekötheted az edzést a szórakozással, akkor a Cyberjump tökéletes választás! A Cyberjump Európa legnagyobb trambulinlétesítményei közé tartozik, 3000 négyzetméteren különböző pályákon próbálhatod ki magad. (Ebből 1400 négyzetméteren helyezkednek el a sporteszközközök.)
6_10.jpg

Ahhoz, hogy részese lehess az élménynek, először is regisztrálnod kell. Ezt megteheted otthonról is a gyorsabb bejutás érdekében, de a helyszínen is vannak erre kihelyezett felületek. Az ugrálás mindig egészkor kezdődik, tehát érdemes előbb érkezni, hogy az időkeretet maximálisan ki lehessen használni. Minden órában egészkor kiürítik a teljes ugrálóteret, s ekkor lehet a bejáratnál kapott karszalaggal a következő körre várakozni. Belépéskor még meg kell vásárolni egy speciális, tapadókorongokkal ellátott zoknit, melyet meg lehet tartani, így legközelebb magaddal hozva újra fel tudod használni.

A Cyberjump nem csak fiataloknak nyújt szórakozást, azonban, ha szülőként mégsincs kedvünk a gyerekekkel együtt ugrálni, akkor sem vész kárba az idő: a pálya mellett vannak kihelyezve padok, ahol el lehet üldögélni, olvasgatni, beszélgetni, a gyerekek épségére pedig több animátor is vigyáz, akik a pálya területén az eszközök helyes használatát felügyelik. A Cyberjump területén található egy bistro is, ahol az elégetett kalóriákat lehet pótolni, mert arra bizony fel kell készülni, hogy az itteni ugrándozás nem csupán szórakozás, hanem felér egy komolyabb testedzéssel is. Mi egy óra alatt kb. 600 kalóriát égettünk, de a szabadidőközpont egyik nagy előnye éppen az, hogy szórakoztat és meg is mozgat egyben.
4_16.jpg
Érdemes minél kényelmesebb ruhában érkezni vagy azt magunkkal hozni. Rendelkezésre állnak öltözők és zárható szekrények is. Bár a teljes tér légkondicionált, a sok ugrálástól melege lesz az embernek, így én a rövidnadrágot ajánlanám. Emellett célszerű folyadékot is magunkkal hozni, amit a pálya mellett szintén le lehet tenni.

7_6.jpgA trambulinparkban számos különböző pálya és játék kap helyet: ki lehet próbálni a kosarazást, a kidobóst, be lehet ugrani puha szivacsok közé, vagy le lehet ugrani magaslatról is egy besüppedős matracba. Az egyik kedvencünk az interaktív fal volt, ahol két csapat versenyezhet: míg az egyiknek a zölden felvillanó, addig a másiknak a pirosan felvillanó fényeket kell „összegyűjtenie” érintéssel a falon. Mindkét csapatnak/játékosnak van egy saját ugrálótere, azonban a saját színeiért a másik területére is átmehet. Van egy high perfomance arena nevű tér, ami kifejezetten haladóknak, profiknak való, hiszen itt különböző akrobatikus gyakorlatokat is be lehet mutatni. A nyílt trambulin pályákon fejlesztheted akrobatikus képességeidet és kedvedre ugrálhatsz. Ha saját testsúlyos kihívásra vágysz, akkor pedig válaszd az akadálypályákat, ahol időre lehet versenyezni.

1_21.jpg
A Cyberjump egy nagyszerű kikapcsolódási lehetőség, családdal vagy barátokkal, fiataloknak és idősebbeknek, testmozgást kedvelőknek vagy olyanoknak, akik szeretnék az edzést szórakozással összekötni. Ha egyszer ellátogatsz, garantált, hogy visszatérsz még, hiszen a pályák tanulást igényelnek, így nem tudod megunni őket, hiszen mindig újabb és újabb kihívást tartogatnak és jobbnál jobb eredményre ösztönöznek. J

Írta: Novák Dóra, Kikapcsolódok blog

Elérhetőségek: 

https://www.cyberjump.hu/

https://www.facebook.com/Cyberjump-150411605498520/

Tetszett a cikk? Ne maradj le a többiről se, kövess Bennünket a Facebookon, vagy lesd meg az Instagramm oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr2614126551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása