Teszteltem: Superfly
2018. szeptember 05. írta: Anita Bé

Teszteltem: Superfly

Egekbe szökő adrenalin, testmozgás, szórakozás, a saját komfortzónánk kiterjesztése?! Mutatunk egy helyet, ahol mindezeket egyszerre tapasztalhatod meg.

 

img_5963.jpg

 

A Superfly Budapest egyik legnagyobb trambulinparkja, ahol kicsik és nagyok egyaránt levezethetik felesleges energiáikat, miközben felejthetetlen élményeket élhetnek át. A kaland kezdetén szükséges egy gyors regisztráció a helyszínen, majd kapunk egy színes karszalagot, melybe be vannak építve a személyes adataink a regisztrációnak köszönhetően.

 

img_5957_1.jpgimg_5967_1.jpg

 

Ha legközelebb újra ellátogatunk, akkor csak magunkkal kell hoznunk, úgy, mint a tapadós, csúszásgátló zoknit is, melyet a bejáratnál szintén meg lehet vásárolni. Érdemes minél kényelmesebb, sportos felszerelést hozni és az elegendő folyadékról gondoskodni. A Superfly területén található az emeleten egy nagy büfé - ahonnan a szülők megfigyelhetik gyermeküket (Ők egyébként ingyenesen be is kísérhetik a pályára gyermeküket), s ahol pótolni lehet az elégetett kalóriákat -, öltözők és zárható szekrények.

 

img_5962_1.jpgimg_5966_1.jpg

 

Mielőtt elkezdenénk felfedezni a pályát, kezdetét veszi egy oktatóvideó, melyben megfigyelhetjük, hogy melyik eszköz hogyan működik. A személyzet különösen kedves, segítőkész és fiatalos, így bármikor fordulhatunk hozzájuk kérdéseinkkel. Az egész pálya területén felügyelik az eszközök helyes használatát, s segítenek abban, hogy minél teljesebb körű és felejthetetlenebb élményben gazdagodjunk.

 

img_5975_3.jpg

 

A pályák különböző nehézségűek, így mind a kezdők, mind pedig azok megtalálják a kedvükre való eszközöket, játékokat, akik kifejezetten kalandvágyók, kipróbálnának valami extrémet és adrenalinlöketre vágynak. Van rengeteg trambulin és trambulinfal, amelyeken kedvünkre ugrálhatunk, és kipróbálhatunk akár szaltókat is. Az egyensúlyozópályán egyensúlyunkat fejlesztve ügyeskedhetünk, hogy átjussunk a túloldalra; a zsákolópályán kosárra dobhatunk; az óriáscsúszdán szinte szabadesésben eshetünk rá egy matracra, melyről a levegőbe pattanunk vissza; a lengőtrapéz segítségével pedig a magasba lendülve eshetünk le egy puha matracra. Ezek közül a több odafigyelést igénylő eszközöket csak a személyzet segítségével, felügyeletével lehet használni.

 

img_5968_1.jpg

 

A Superfly rendezvényhelyszínként is üzemel, amennyiben pl. egy céges csapatépítőt, vagy szülinapot képzelne el itt valaki. Összességében mi nagyszerű élményekkel gazdagodtunk itt, s egy óra alatt több száz kalóriát égettünk el. Különösen élveztük, hogy a saját komfortzónánkat feszegethettük, szembe szállhattunk a tériszonyunkkal, és fejleszthettük egyensúlyunkat. A személyzet jelenléte biztonságot ad, így bátran bízhatjuk gyermekeinket is a kezükbe, amennyiben szülőként nem mennénk be ugrálni.

 

img_5981.jpg

 

A zöld-fekete-lila design bennünk olyan érzést keltett, mintha egy virtuális valóságban lennénk, ahol teljesen magunk mögött hagyhatjuk a pörgést, a problémákat és a megoldandó feladatokat. A falakon lévő animációk, festmények graffitik-re emlékeztetnek, így teremtve laza, modern designt. Szerintünk szuper helyszínként szolgál egy céges csapatépítő számára is, hiszen egyszerre vezethetjük le a feszültséget és töltődhetünk fel boldogsághormonokkal a mozgásnak köszönhetően. Látogassunk el minél hamarabb, mert garantált, hogy ahogy az ősz közeleg, egyre többen fedezik fel az ilyesfajta modern „játszóházakat”. És ha egyszer ellátogattunk, akkor pedig hagyjuk, hogy beszippantson minket az élmény, s tervezhessük, hogy mikor is jövünk újra...

 

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/superflybudapest/

 

Írta, fényképezte: Novák Dóra, Kikapcsolódok blog

 

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagramm oldalunkon! 

 

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr3114223381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása