Bemutatjuk az idei év egyik csúcsszuper táskáját a Valbonától
2019. december 09. írta: Anita Bé

Bemutatjuk az idei év egyik csúcsszuper táskáját a Valbonától

Valbona, a „The Working Mom” táska magyar megálmodója Kabó Valbona, olyan dolgozó anyáknak készíti a kollekciót, akiknek fontos, hogy a stílusos megjelenés mindemellett a praktikum, továbbá akiknek számít, hogy amellett, hogy anyukák, a mindennapi dolgos tevékenykedéseikhez ne használjanak legalább 3 különböző terméket.

_dsc0058.jpg

Idő közben csatlakozott a márkához egy testvér is, igy családi vállalkozássá nőtte ki magát a márka.

Valbona a „The Working Mom"¨táskákat sajátkezűleg készíti, zero waste, prémium, olasz, valódi marhabőrből. A táska formája rendbontó, innovatív és egyben praktikus. Nézzük meg kézközelből.

A föld barna színe, vöröses árnyalattal vegyül. Az alkotó a színek kiválasztása után, limitált számú táskára használja azokat. A táska a velúr és bőr párosát mutatja, amely páros az alkotó azon meglátását tükrözi, hogy minden nőnek van egy szelíd és egy karakán oldala. A táska első érintésre adja, hogy jól átgondolt konstrukció az alapja. Fém támaszok védik a táska alját, így bátran tehetjük magunk mellé egy padon vagy akár a játszótéren a hintába, biztosak lehetünk abban, hogy nem sértjük fel. A táska háti- és kézitáska egyben.

Ha kedvünk támad egy üzleti megbeszélés helyszínére sétával érkezni és közben a kedvenc termoszunkból kortyolgatni a teánkat, a kézitáskával ezt elegáns formában tehetjük meg. Ha úgy adódik, hogy a gyerkőcünk után kell szaladnunk, csak hátitáskaként felkapjuk és indulhat a móka, stílusosan. A táska pántjai fém D-gyűrűvel és karabínerrel kapcsolódnak, a pántok lekapcsolhatók. A felső nyílás nagyon erős, minősági cipzárral nyílik.

_dsc0097.jpg

A táska belső keményített oldalfalában találunk cipzáras és zsebes rekeszeket, amelyekben a headset-ünk, a kedvenc tollunk vagy a mini parfümünk is akár helyet kaphat. A belső egy bélelt rekesszel bír, ami 13 colos laptopunk, ipad-ünk vagy dokumentumaink allokációja a táskában. Helyet kap a naptárunk vagy egy mesekönyv, esetleg egy ebook is a belső térben.

A „The Working Mom” egyik kiegészítője a táska színével egyező Pochette Grande neszeszer, fogantyúval, amiben frissülőtárunkat tarthatjuk nap közben; fogkefét, minitükröt, szájfényt vagy illóolajat. Akár egy esti vacsorához is tökéletesen választás lehet.

_dsc0085.jpg

Az egyik kedvenc részünk azonban mégis a kulcscsomó navigátor, ami azt a célt szolgálja, hogy a termékünk nyílásának tetejéről, egy ujjlendítéssel találjuk meg a kulcscsomónkat, akár a táska aljáról is!

_dsc0077.jpg

A táska felső nyílását 3 méret között változtathatjuk, attól függően, hogy a laptopunk mellé még szeretnénk-e pelenkázó babaneszeszert is pakolni, vagy csak bedobunk egy kulacs vizet. Az elülső oldalon egy erős, fém cipzárral nyíló zsebet találunk, ami kényelmes elérést biztosít nekünk akár a parkolójegyünkhöz vagy a belépőkártyánkhoz.

_dsc0087.jpg

A „The Working Mom” táska 2018-ban elnyerte a Nemzetközi Dizájn Verseny (IDA) Bronz díját.

Ez a termék egy olyan alkotás, amely napjaink nőjét a jövőjében is elkíséri mindennapjaiban; legyen szó üzleti megbeszélésről, ünnepi fényekben teázásról vagy a gyerekek első téliszünetének közös sétájáról.

Extra kiegészítőként jó szívvel ajánljuk a Valbona kártyatrezorját, amiben 8 darab kártya fér el, a táskánk színéhez hangolódva. Egy billentyű segítségével szelektálja elénk kártyáinkat, biztonságban tartja az éppen használaton kívüli darabjainkat. 

_dsc0083.jpg

Ha vágysz a személyes Valbona vásárlás élményére, akkor a Valbonát megtalálod a Fashion Streeten található Home of Fashion (HOF) üzletében is, ahol premium kiszolgálásban lehet részed!

Lepd meg magad, vagy a párod egy szuper Valbonával az ünnepek során!

Keresd a Valbona honlapján (Valbona leather) a termékeket, és kövesd figyelemmel a közösségi oldalain a friss híreket!

 Írta: Sas Gabriella, fényképezte: Csapó Krisztián, Kikapcsolódok blog

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr2615340930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása