Recept: mango salsa
2017. április 06. írta: Anita Bé

Recept: mango salsa

Jómagam sem gondoltam volna, de a mango remekül harmonizál a dominánsabb ízvilággal. Mivel itt a tavasz, a piacok pedig roskadoznak a szebbnél-szebb gyümölcsök-zöldségek kínálatában, érdemes kipróbálnotok ezt a receptet. 

fresh-mango-salsa-recipe-1.jpg

Hozzávalók:

- 3 darab felkockázott mangó

- 1 darab aprított pritaminpaprika

- Fél bögrényi szeletelt illatos lilahagyma

- Jó adag koriander, kicsit felvágva. Mindenki a szájíze szerinti mennyiséget tegye bele. Én a salsát sok korianderrel készítem. (Fél bögrényit érdemes beletenni.)

- 1 darab jalapeno paprika, apróra vágva

- 1 nagy lime leve, amellyel aztán meglocsoljuk a kész ételünket.

- egy kevéske só

A mango legjobb szeletelési módját láthatjátok a képen, érdemes a héj lehúzása nélkül felvágni az érett gyümölcsöt. Ha ez készen van, csupán ki kell fordítanotok a gyümölcsöt. Akinek ez nem megy, az egy kanál segítségével könnyedén kiemelheti az ízletes falatokat. 

Érdemes a hűtőben pihentetni fél napot, így az ízek összeérnek, és egy csodás ízrobbanással számolhatnak azok, akik megkóstolják. Tortilla chipssel kínálom. Jó étvágyat!

mango-salsa-ingredients-2.jpg

red-onion-1.jpghow-to-make-mango-salsa-2.jpg

homemade-mango-salsa-recipe-2.jpg

mango-salsa-1.jpg

via:cookieandkate.com

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5012404955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása