Teszteltem: Befaló Bill
2015. október 06. írta: Anita Bé

Teszteltem: Befaló Bill

Szerintem kevés az olyan ember, aki ne hallott volna Befaló Billékről. Ha mégis lenne ilyen, akkor nagyon boldog vagyok, hogy bemutathatom Számotokra az egyik kedvenc mozgó büfémet, mely rendszeresen járja az országot. Különböző fesztiválokon lehet rájuk bukkanni. Ismertető jegyük: amerikai country zene, jól megtömött sorok, és brutális füstös illatok a levegőben a kocsi környékén.

11794113_1617580885158607_8188725548828043653_o.jpg

Kép forrása: Befaló Bill Facebook oldala

Kifejezetten miattuk látogattam el a Főzdefesztre is, ami még szeptemberben került megrendezésre. Hatalmas sor állt előttük, de higgyétek el nekem, megérte minden percét. Többen voltunk, így egy hatalmas vegyes tálat kértünk, melyen különböző húsok /sertés és marha/, kolbász, coleslaw, mustáros burgonya, egy különleges chilis bab, és természetesen chili szósz volt. Ez mellé mindenképpen kértünk egy újabb adag kolbászt chili szósszal, zsemlével. Természetesen degeszre ettük magunkat, és aznap nem is bírtunk vacsorát enni ennek okán. :)

unnamed_23.jpg

unnamed_2_21.jpg

unnamed_1_22.jpg

Tudjátok, az a jó ebbe az ételsorban, hogy egyik sincsen túlcsicsázva. Mindennek olyan íze van, mint amilyennek elképzeled. Ez így nagyon furán hangzik, de így van. A sertésnek, a marhának megvan a saját maga karakteres íze, melyet nem nyom el semmilyen fűszerkeverék. A füstösség adja meg a pikantériáját, melyet az koronáz meg, hogy omlós puhára van sütve. Ez alatt azt értem, hogy kisebb nyomás hatására a hús elemeire oszlik szét a tálcádon, illetve a szádban egyaránt.

A kolbász roppanós, a chili szósszal tökéletesen kiegészíti egymást. Aki elképzelhetetlennek tartja, hogy mindezt pékáru nélkül egye meg, annak a jó hírem az, hogy friss és roppanós a buci is, nem kell attól tartani, hogy szikkadt terméket kapunk. A mustáros burgonya nagy kedvencünk lett, biztosan kérni fogunk ebből a köretből legközelebb is. Finom puhára főzött burgonya, enyhén áttörve, minimális hagymával, és krémes-enyhén mustáros szósszal megspékelve. Kellhet ennél több? A coleslaw szintén jól eltalált fűszerezést kapott, a húsok mellé jól is jön ez a kis savasság, melyet ad. A chilis babot nem mondom átlag felettinek, de nagyon finom, szóval megéri ezt is megkóstolni.

Véleményem szerint mind a női, mind a férfi nem megtalálja itt a számára kedvező fogást. Az se aggódjon, aki csupán csirkét fogyaszt, hisz természetesen azt is sütnek, csak mi szerettünk volna a cikk készítésekor kicsit vagányabbak lenni. :)

Befaló Bill Facebook oldalán le szokták írni, hogy hol tartózkodnak, és mik azok a helyszínek, ahol a továbbiakban eléritek őket. Keressétek meg Őket Ti is, ha mindeddig nem tettétek! :)

https://www.facebook.com/BefaloBill

http://befalobill.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr977904796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása