Készülj fel az idei tavasz legpezsdítőbb estjére : ZOÉ Fashion&Beauty&More SHOPPING NIGHT!
2021. május 21. írta: Anita Bé

Készülj fel az idei tavasz legpezsdítőbb estjére : ZOÉ Fashion&Beauty&More SHOPPING NIGHT!

A divat és a szépségápolás nem csupán külsőség, hanem egy igen fontos önkifejezési forma, amellyel megmutathatjuk a valódi egyéniségünket, önbizalmat nyerhetünk általa és kapcsolatokat szerezhetünk a segítségével. Nem mindegy, hogy milyen alap darabok lapulnak a gardróbunk mélyén, éppen ezért most egy fantasztikus shopping kalandra invitállak! Készülj fel egy igazán különleges estre, ahol a reflektorfényben csakis TE vagy és a stílusod!

zoe_showroom_pici.jpg

Amióta csak az eszedet tudod, Te is élsz-halsz a magyar divat és szépségápolási termékekért?

Már régóta vágyódsz igazán minőségi és egyedi termékek után, de nem tudod hol tudnád beszerezni a legmegbízhatóbb termékeket? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy beszerezheted az idei év legkáprázatosabb must have darabjait? Mindezt pazar hangulattal, kellemes halk zenei aláfestéssel és habzó pezsgős koccintásokkal egybekötve.

Amennyiben minden kérdésre igennel feleltél és a szíved máris hevesen dobog, akkor szeretettel meghívunk a ZOÉ Fashion&Beauty&More- SHOPPING NIGHT bemutatkozó vásárára, ahol hazai tervezőktől vásárolhatsz és kitűnő, minőségi natúrkozmetikumok közül válogathatsz!

SAVE THE DATE:

ZOÉ Fashion&Beauty&More Shopping Night

  1. május 28. 18:00

Cím: 1071 Budapest, Dembinszky utca 32. /Külső helyszín/ 

 

Hogy pontosan milyen brandekkel találkozhatsz a vásár keretében?

Jelen lesz a Playame Swimwear,  Liliarm Project,  BODO, Marscha Ékszer, Kolokolo, CHARMINA, NEONATURE, JANKA, KONYSSA, HUSEW,  ANDREA ZIMITS és nem utolsó sorban ZAPI.

A káprázatos sminkekért: Kardos Kitti Makeup&SFX Artist felel.

Vesd bele magadat egy virágokkal és egzotikus növényekkel teli földi paradicsomba, ahol a divat és a szépségápolás a fő múzsa. A hangulatért és a tematikáért BREE virág felel.

Az esemény fő szervezői pedig a ZOÉ Fashion&Beauty&More és a Fashion Diffusion Hungary.

Öntsd tele a pezsgős poharadat édesen csábító Hungária Pezsgővel és hagyd magadat elbűvölni a temérdek szépséggel, amely az est során körül vesz. Amennyiben megszomjaznál a Vöslauer és a VIWA Vitaminwater, vagy a SOMERSBY termékek közül kedved szerint válogathatsz. 

Az est támogatói:

BREE virág, VIWA Vitaminwater, ZAX Hungária, AWEN Collection, Vöslauer, Hungária Pezsgő, SOMERSBY, AWEN Collection, és természetesen a Fashion Diffusion csapata.

Nekik köszönhetően az emlékezetes, felejthetetlen shoppingolás nem álom többé, hanem garantált!

A shopping night mottója: "Kint az új bent!" , mi így ünnepeljük a hosszú bezártság utáni szabadságot, éppen ezért az esemény külső helyszínen fog megvalósulni. Érezd, ahogy a kellemesen hűsítő szellő táncra perdíti a hajszálaidat és vidám táncot lejt.

A jókedv és felhőtlen hangulat garantált:  a Rising Star első szériának nyertese Várhegyi Lucas Palmira és társa Felleg Ticián Dominik gondoskodik, majd a fergeteges bulikról ismert DJ ZSOLÓ is beül a pult mögé.

Ugye veled is találkozunk?

Koccintsunk együtt és szerezd be nálunk az idei év must have darabjait!
Az est hivatalos buborékszállítója: HUNGÁRIA pezsgő.

Már alig várjuk, hogy lássunk!

Kérünk Téged, hogy az estre hozzad magaddal a maszkod, és csak akkor vedd le, amíg az italodat elfogyasztod. Vigyázzunk egymásra!

Írta: Tollas Tímea

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr9316567598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása