Teszteltem: Olvashop, egyedi pecsét
2019. december 05. írta: Anita Bé

Teszteltem: Olvashop, egyedi pecsét

Renivel egy közösségi oldalon hozott össze a sors. Egy rendezvényemhez kerestem olyan alapanyagokat, amelyek hasznosak, és egyben tartósak is.

qq.jpg

Az olvashop.hu honlapot átböngészve rájöttem: igazi kincsesbánya! Elsősorban a könyvek szerelmeseire fókuszál: aki erre a honlapra felnéz, az könyvkabátot, különböző fémből készült támaszokat talál. Egyik nagy kedvencem az oldalon a könyvjelzők, amelyből óriási a választék: készül fémből, fából, műanyagból, és akár mágneses módon is.

Számomra a pecsételés egy gyermekkori vonzalom. Talán Ti is emlékeztek még arra, hogy kiskorotokban milyen élmény volt leülni, és egy üres papírlapot telenyomni különböző formákkal, amelyeket előzetesen alaposan megmártottunk a tintában.

q.jpg

Az eseményhez szerettünk volna kicsit igazodni, így megkérdeztem Reniéket, hogy egyedileg is el lehet-e Náluk készíteni egy adott terméket. Gyors választ kaptam, amelyben rábólintottak erre a lehetőségre, így hamarosan küldtem Nekik a kész grafikát, amelyből elkészült álmaim pecséte. Minden paramétert megkaptam, ráadásul az olvashop.hu abban is segített nekem, hogy azonnal tudjam használni az elkészült terméket: így egyből kaptam egy alaposan átitatott tintapárnát is.

A kidolgozás tökéletes: a kért logó amely a fából készült pecsétnyomón van, tökéletes mása annak, amit a számítógépemen láttam, és amelyet grafikus készített el számomra.

qqq.jpg

Írtó szuper volt látni, ahogyan az Eco Town rendezvényén a sok-sok apró kéz elővette a pecsétet, és könnyedén, egyszerű mozdulattal helyezték azt a papírlapra. Ami külön tetszett, hogy utána azt egyenként elkezdték kiszínezni, és ebben is meglátták a fantáziát.

Egyébként az olvashop.hu oldalról rendelhető pecsétek száma rendkívül sok: Ex librisből rendelkezésre áll külön az uraknak, hölgyeknek, és gyermekeknek is megannyi darab: találtok itt unikornisosat, boldog karácsonyt felirattal, rókásat, de akár varázspálcásat is. Írtó nehéz választani, javaslom, hogy ha tehetitek vegyetek inkább egyszerre többet, mert később biztosan rá fogtok kattani. Egy pecsét pedig nem egyszer-kétszer használatos tárgy, hanem örök darab.

 eco_ii_-92.jpgeco_ii_-88.jpg

Az olvashop pecsétjét örömmel használták az Eco Town rendezvényén a kisgyermekek!

Ha van kisgyermek a családodban, akkor érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy mit csempésztek a fa alá: ha könyvrajongó, akkor állítsatok össze Neki egy szuper csomagot, annak minden szükséges tartozékával: garantáltan nagy lesz az öröm, ráadásul egy olyan emléket adsz Neki, ami sokáig Vele marad.

Nem tudod, hogy lényegében mire is szolgálnak ezek a pecsétek? Nem csak unaloműzésre jók: ha a gyermeked örömmel osztja meg másokkal a könyvét, akkor lehetőségetek van arra, hogy a könyvborító belső oldalára egy pecséttel jelezzétek, hogy ki annak a tulajdonosa. Picurka gyermekednek megtaníthatod a megosztás szépségét: így az imádott könyv kézről-kézre is járhat, a név pedig benne lesz mindvégig, így biztosan nem kavarodik el másnál.

Elérhetőségek:

https://www.olvashop.hu/

https://www.facebook.com/olvashop.hu/

Írta és fényképezte: Anita Kikapcsolódok blog

 

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu, az olvashop.hu és a minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr9715339660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása