Novemberi piacajánló
2019. október 18. írta: Anita Bé

Novemberi piacajánló

A környezettudatosság szinte észrevétlenül is ott van Veletek sokszor nap-mint nap. Észrevettétek, hogy a kisebb-nagyobb vállalkozások mennyire sokat tesznek azért, hogy a Földünk tovább élhessen?

piac.jpg

A piacok egyre népszerűbbek, és újra visszaköszönnek az emberek életében. Anno a nagyszüleimmel jártam ki minden hétvégén, de akkortájt nem okozott számomra olyan nagy örömet. Frissen megvettük a tojást, egy kis paradicsomot-salátát, és mentünk haza jókat főzni. Nagy örömmel ettem a tojásos nokedlit, hiszen gyermekként ennyiben merült ki a dolog. 

Tudjátok, hogy milyen sokféle piac, és rendezvény van, amely Nekünk szól?

November hónapban különböző programokat találtam, amelyekre szívesen részt vennék. Jelenleg csak Budapestre fókuszáltam, így kérlek nézzétek el ezt nekem. Természetesen bízom benne, hogy hamarosan más-más városokról is bővebb listát állíthatok majd össze Nektek!

  1. Római Parti Piac: Budapesten, a Nánási úton találjátok meg ezt a csodát. Őstermelőtől kezdve a kézművesekig mindent találtok itt. Végigpörgetve a közösségi oldalukat arra lettem figyelmes, hogy nyáron itt még helyben is főztek lekvárt. Imádnivaló, mindenképpen nézzetek el ide!
  2. Hello Piac: egyszerre vintage, és egyszerre design is ez a vásár. Legutóbb a WAMP-al volt karöltve: egy helyszínen lehetett megkapni az antik képkeretet, és a legújabb designer táskát. Szerintem nagyon menő dolog, érdemes kinézni ide is, aki nyitott erre! Irány az Akvárium!
  3. Vintage Piac: azoknak, akik kifejezetten rajonganak a régimódi tárgyakért, biztos itt a helyük! Újraéledő bútorok, használati tárgyak várják itt szerető-új gazdájukat! Keressétek Őket a Makadám Mérnök Klubban!
  4. Wamp: ha kifejezetten a legmenőbb dolgokat szeretnétek megszerezni karácsonyra, akkor itt a helyetek. A rendezvény minden hónapban újabb és újabb eseményeket hirdet meg, ahova a divat szerelmeseit várják. Hazai tervezők várnak Benneteket sok szeretettel a Bálnában! 
  5. Eco Town: ovisok-kisiskolások, szülők ide! Ne hagyjátok ki ezt a rendezvényt, hiszen a helyszínen minden foglalkozás, előadás, zene ingyenes! A helyszínen kifejezetten zöld vállalkozások képviseltetik magukat. Egyre csak nő a kiállítók listája, így: Juicebar Budapest, Rawsy, Foxia, Kecskeház és Sajtműhely, Sudár Birtok, Pop-up Flower&Decor, Ihar is ott lesznek a többieken kívül. A helyszínen a Hamisítás Elleni Nemzeti Testülettől Pál Roberta érkezik, aki az internetes vásárlás esetleges veszélyeire hívja majd fel a figyelmeteket. Mondja valaki, hogy nem menő! Keressétek Őket a La Vida Dunában!

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Nektek melyek a kedvenc helyeitek? Hol szerzitek be a legfinomabb zöldségeiteket, esetleg hova érdemes mennünk december hónapban? 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr3715231810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása