Teszteltem: Gubanc Ékszer
2019. augusztus 11. írta: Anita Bé

Teszteltem: Gubanc Ékszer

Lukács Gabriella ékszerei vidámak, fényesek, és a női szemnek olyanok, mint egy-egy bonbon. Megkívánod, elérhető áron van, így megveszed. Örömmel tölt el.

 111_1.JPG

Nyaraláshoz választottam Gabitól egy szépséget, amelyet szeretnék magammal vinni víz közelébe. Ekkor igyekszem az öltözékemmel is nyári hangulatot teremteni, hogy tényleg jól érezhessem magam: feltöltődjek, és mosolyogva induljon minden reggelem.

Talán ismeritek azt az érzést, amikor nyaralás előtt álltok a bőrönd felett, és alaposan megtervezitek, hogy melyik ruhát mivel szeretnétek majd felvenni. Igen, ilyen ez a női lélek: néha bonyolult, de néha igenis nagyon kiszámítható.

222.JPG

A csajoskodás egyik alappillére az, hogy a ruháim mellé ékszereket is szeretek társítani. Imádom a Balatonon töltött éjszakákat, amikor bejáraja a levegő a street food ételek illatát, már lement a nap, és hallom a zenét a háttérből. Igen, gyermekes anyukaként is élvezhető mindez, nem kell minden nap a szálláshelyünkön 19:00-kor takarodót fújni. Az a pár órás kint tartózkodás nem fogja a gyermekeid napirendjét hazavágni.

333_1.JPG

Tehát, amikor kiválasztom a kedvenc ruháimat, akkor minden esetben választok egy hozzá illő ékszert. Most úgy gondoltam, hogy egy meseszép ásványkarkötő fogja ékesíteni a csuklómat akkor, amikor farmert húzok, és egy hófehér felsőt veszek fel.

Választásom egy türkiz, pompommal ellátott ékszerre esett. Súlyából érzem, hogy nem teklagyöngy, hanem tényleg valódi ásványról van szó.

A gyöngyök 8 milliméteresek, az termékem egyik éke a cérnabojt a végén.

Gabi a rendelésem során elkérte a csuklóm méretét, így tökéletesen illeszkedik a kezemre. Felvéve hűs, simogató érzést nyújt. Örülök: ez az enyém!

444_1.JPG

Az ásványok jótékony hatással vannak szervezetünkre: energetizálnak, nyugtatnak, és akár önbizalmat is növelnek. Utóbbi hatását még sosem éreztem, de sose lehet tudni!

Gabi honlapja egyébként zseniális: nagyon jól átlátható, színes és informatív. A megrendelés brutálisan gyorsan megérkezett (ajánlott küldeményként, buborékos borítékba feladva. A termék organza szütyőbe téve.) Külön kiemelném a színes személyiségtesztet, amelyet szintén megtalálhattok. Nagyon jópofa, és ötletes párosítás a honlappal.

555.JPG

Ha valami színes ékszerbonbonra vágytok, akkor kattanjatok Ti is a Gubanc Ékszerek honlapjára, és keressétek bátran Gabit!

 

Elérhetőségek:

http://gubancekszer.hu/

https://www.facebook.com/gubancekszer/

 

Írta és fényképezte: Anita, Kikapcsolódok blog

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr6015003618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása