A Pingo és Mommy Care sajtótájékoztatóján jártunk
2019. május 23. írta: Anita Bé

A Pingo és Mommy Care sajtótájékoztatóján jártunk

A Say Cheese! sajttorta műhelyében találkoztunk, hogy személyesen ismerkedjünk meg a Pingo pelenkával és nedves törlőkendővel, valamint a Mommy Care ápolási termékeivel.

 

dsc05374.jpg

 

Egy izgalmas oválisasztal-bemutatkozó alkalmával megismerkedtünk egymással és a témáinkkal: ikres anyaság, beauty, anyaság, nőiesség, feleség, komposztálás, lelkiismeret anyaként, életmód és táncművészet.

 

dsc05389.jpg

 

A magyarországi forgalmazó, Barel elhivatottságát nagynénjének gyermeke ihlette, akinek érzékeny bőre különös odafigyelést igényelt és a Pingo pelenkával talált vissza a bababoldogsághoz.

 

dsc05390.jpg

 

A Pingo pelenka az átlagos pelenkáknál könnyebb és vékonyabb, mégis igen magas a nedvszívóképessége; a magja zöldtea kivonatot tartalmaz;  a gyártási folyamatot zöldenergia táplálja; a cellulóz tartalma erdőt-fenntartó forrásból származik; testápoló-, klór- és parfümmentes; a csomagolása biológiailag lebomló anyagból áll.

 

dsc05393.jpg

 

A Mommy Care termékei közül bemutatkozott többek között a fürdető, a sampon, a baba arcápoló és a játékfertőtlenítő; olyan természetes összetevőkkel, mint az aloe vera, a levendula, a kamilla, a méhviasz, a körömvirág, és a szegfűszeg.

 

Nemsokára jelentkezünk; egy teljes csomag Pingo felhasználása után!

 

Elérhetőségek:

https://babycomfort.hu/

 

Írta, fényképezte: Sas Gabriella

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr9714852630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása