Teszteltem: PomPom natúrkozmetikumok
2018. november 11. írta: Anita Bé

Teszteltem: PomPom natúrkozmetikumok

Finom illatú, tiszta és feltöltött bőr...

Rengeteg arckrémet, testápolót, kencét próbáltam és mindamellett, hogy sosem szerettem az olajos, nyúlós, masszív „krémszagú” réteg érzését a bőrömön, arra jöttem rá, hogy az egyik legfontosabb, hogy az összetevők azok legyenek, amiket a természet maga kreált.

 

20181007_101916.jpg

 

A PomPom termékei mind kézzel készülnek, nem tartalmaznak bőrirritáló anyagot, mesterséges illatanyagot, színezéket, parabént, kőolajszármazékot és pálmaolajt sem; elutasítják az állatkísérleteket és maga a PomPom-bőr a „tesztsor”.

 

A csinosan kialakított weboldal kínálathoz tartoznak vegán termékek és babakortól használható finomságok; az összetevők országunkban is termő elemeit Magyarországról használják közvetlenül.

 

Az alábbi PomPom ötöst teszteltem: érett bőrre készült mini szappancsomag, monoi virág ápoló kézkrém, erdei szamóca ajakápoló, neroli virágvizes zselé, hamamelisz virágvizes menta zselé.

 

A csomagot egy előre egyeztetett átvevő ponton vettem át – nekem a legkényelmesebben.

Egy pöttyös szalaggal ragasztott natúr papír dobozban, háncsba bugyolált PomPom pakk várt.

 

A mini szappan csomag eukaliptusz virágos fedője 6 db szappankát tárol: beduin tevetejes, extra szűz oliva olajos, prémium shea vajas, mézes fehér csokis, francia levendulás, virágoskertes.

 

A pasztell színű négyzetekből a tevetejeset választom elsőnek.

Vízhez ér, kezeim között habgyöngyözni kezd, apró „szemcsésséget” érzek, krémesen simul, az illata összetett, a citrus, amit leginkább érzékelek.

Miután kezemet szárazra töröltem, megtapintom: puha, nem érzem, hogy húzódna.

 

20181007_102438.jpgdsc_3393.JPG

 

A tevetej cink tartalma magas, emiatt a kozmetikában gyakran alkalmazzák. A bőrtípusod szerinti szappant használhatod testre és arcra egyaránt. A honlapon egyszerűen megtalálod típusodat.

 

Kellemes fogású, kupakkal védett, pumpás henger flakonból ismerkedek meg a Monoi virággal készült kézápolóval.

Az orrom telítődik ezzel a „mesés” illattal – a kézkrém maga a mese illata! Az ápoló emulzió könnyedén felszívódik, minimális fényt ajándékoz kezeimnek.

Növényi kollagén segíti kezünk bőrének hajlékonyságát.

 

20181007_103020.jpgdsc_3348.JPG

 

Ajakápoló erdei szamócával: Touch-in-Finger áttetsző henger, a szamóca báját csavarja ajkaimra. Méhviasz tartalma véd az időjárás szeszéjei ellen, hipoallergén eperillata miatt gyerekek és érzékenybőrűek is használhatják, rózsaszín ásványianyag ad ajkainknak egészséges fényt.

Tökéletesen simul számhoz, nem „grízesedik”, rúzsalapozáshoz csodás kozmetikum.

 

dsc_3333.JPGdsc_3363.JPG

 

Neroli virágvizes zselé pumpása: a mandarin gömb szinte az arcomon nyílik, könnyű zselé, ami alig pár másodperc alatt a bőrömbe jut; ruganyos orcámat tapogatom – dekoltázsra is ajánlott.

 

dsc_3342.JPG

 

Hamamelisz virágvizes menta zselé tégelyes: reggeli frissítő zselé a kávém mellé; „tiszta levél” illat, friss érzés; a hamamelisz pórusösszehúzó és nyugtató hatása egy zselében.

 

dsc_3327.JPG

 

Borotválkozás után?! Férfiaknak?! Igen!

Hazánkba beköszöntött az ősz, itt az idő, hogy feltöltsd bőrápoló kamrádat!

 

Az weboldalon megrendelt PomPom termékeket 24 óra alatt kiszállítják Neked!

 

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/pompomnatur/

https://www.pom-pom.hu

 

Írta: Sas Gabriella, Kikapcsolódok blog

Fényképezte: Csapó Krisztián, Kikapcsolódok blog

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagramm oldalunkon! 

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr3614365315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása