Teszteltem: Flow Baby
2018. szeptember 19. írta: Anita Bé

Teszteltem: Flow Baby

A gyermekjátékok, játszó cumik és gyerekszoba dekorációk választéka ma már bőséges. Olyan sok termék közül válogathatunk, hogy néha már elveszünk a minőség és a design útvesztőben. Vajon melyik a fontosabb? Az, hogy biztonsággal használható termékeket válasszunk vagy az aktuális divathóbort mellett tegyük le a voksunkat? Vannak olyan cégek, melyek termékei kapcsán nem kell kompromisszumot kötnünk, hiszen ötvözik a praktikumot és a megbízhatóságot! Ők a Flow Baby.

2_20.jpg

Én mindig törekedtem arra, hogy a gyermekem környezetébe csak olyan termékek kerüljenek, amelyek nem károsak az egészségére viszont az ő tetszését is elnyerjék és akár hatékonyan fejlesszék a képességeit. Ha e tulajdonságok mindegyikét ti is fontosnak tartjátok, akkor érdemes felkeresnetek a Flow Baby oldalát. A cég olyan skandináv stílus márkák termékeit forgalmazza, amelyeket természetes alapanyagokból alkotják A fa, gumi és pamut árucikkek mindegyike kézzel, nagy gondossággal készült. Az anyagok mindegyike környezetbarát, ez, a mai műanyaggal túltelített világunkban kiváltképp fontos.

3_22.jpg

4_21.jpg

Ezekkel az anyagokkal a régmúlt játékait idézzük, hiszen már az ókori Egyiptomban is fa, valamint agyag játékokkal töltötték idejüket a gyerekek. Majd a technikai fejlődés által népszerűvé vált szintetikus játékszerek háttérbe szorították az hagyományosakat. Viszont, napjainkban újra egyre kedveltebb a természetben fellelhető anyagok felhasználása a játékgyártásban, amely ökológiai szempontból sem elhanyagolható. A gyermekeink rólunk vesznek példát, így, ha mi tudatosan, környezet kímélően választunk, nagyobb eséllyel ők ugyanígy tesznek majd.

1_27.jpg

Lina és Dani, a cég tulajdonosai, már gyermekük, Flóra születése előtt tudatosan keresték a számukra ideális, természetes anyagból készült, környezetbarát, kis ökológiai lábnyomot hagyó babaholmikat. Külföldi weboldalakon leltek számukra megfelelő termékekre. Innen jött az ötlet, hogy ezt másoknak könnyebben elérhetővé tegyék egy webshop által. Nagyon jól döntöttek! Ráadás, hogy az összes darabot tesztelték a cég tulajdonosai, kislányuk által, így biztosan nem zsákbamacskát vásárolunk.

A Flow Baby egy kedves, névre szóló üzenettel együtt juttatta el hozzánk az egyik elbűvölő játékát. Mindig nagyon jóleső érzés, ha egy rövid levéllel személyesebbé teszi a forgalmazó a termékét.

Mi egy csodaszép, SWEET DREAMS névre keresztelt egyensúlyozó játékot tesztelhettünk a britt Sass&belle márkától. A fantasztikus stílusú natúr fa félholdacska és az aranyszínű csillagok nem csak a kislányomat, hanem engem is levettek a lábamról. A termék nagyon szépen elkészített, kezelt, a faanyag teljesen sima felületű, így nyugodtan adtam a gyermekem kezébe. A játék fejleszti a gyermekek kézügyességét és a finom motorikus mozgások elsajátításában is hatékony segítséget nyújthatnak. Véleményem szerint sokféle felhasználási lehetőséget rejt magában, hiszen, ha épp nem játszunk vele, akkor a gyerekszoba ékes dekoráló eleme lehet.

5_16.jpg

A kislányom- korából adódóan- még nem tudta rendeltetésszerűen használni a játékot, de már próbálkozott ügyeskedni a kis csillagokkal és a holdacskával. Mielőtt azonban játszani kezdett volna, minden apró részletet megfigyelt a terméken, különösképp a csillagokért rajongott. Nagyon jó érzés abba belegondolni, hogy ezzel az időtálló fajátékkal akár az én unokám is játszhat majd valaha.

6_15.jpg

Az Flow Baby internetes oldalán még számtalan kedves játékot, dekoráló elemet és cumit találtok. A játékok között építőkockákra, csörgőkre és még egy szuper fa reggeliző szettre is bukkanhattok. Ha pedig dekorációt keresel a babaszobába, akkor kézzel készített, nemezelt trófeákra találhatsz a girlandok, kiságyforgók és egyéb kedves díszítőelemek mellett.

7_10.jpg

 Amennyiben a csöppségetek cumizik, akkor a Flow Baby által kínált cumikkal igazán jól jártok, hiszen 100%-ig természetes latex anyagból, környezetkímélő módon, PVC-, BPA-, ftalát- és mesterséges színezőanyagoktól mentesen készül. A webes felület nagyon letisztult, stílusos, könnyen kezelhető és átlátható, az online rendelések díját pedig bankkártyával, átutalással és utánvéttel szintén rendezhetitek.

Ugyan még csak szeptember van, de időben érdemes készülődni a karácsonyra, a Flow Baby-nél pedig biztosan találtok olyan termékeket, amelyek elnyerik a ti és gyermekeitek tetszését is! Böngészésre fel!

 

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/flowbabystore/

Írta, fényképezte: Kisa-Nagy Viktória, Kikapcsolódok blog

 

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagramm oldalunkon! 

 

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr7414249131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása