Teszteltem: NaturaLisa
2018. július 22. írta: Anita Bé

Teszteltem: NaturaLisa

Már a kislányom érkezése előtt eldöntöttem, hogy a mindennapos bőrápolás során kerülni fogom a mesterséges kozmetikumokat és minőségi, természetes alapanyagokból készült termékeket használok.

1_22.jpg

Épp ezért nagy örömünkre szolgál, hogy a NaturaLisa termékeit kipróbálhatjuk! Egyrészt, az elvárásainknak teljesen megfelelő -100%-ban természetes összetevőjű- termékeket forgalmaznak, másrész nyitottak vagyunk az újdonságra.

Számomra nagyon bizalomgerjesztő volt, hogy a termékek mellett egy névre szóló levéllel is kedveskedtek, amelyben mindegyik krémről és a szappanról szintén tájékoztatást kaptunk.

A csomagban négy, különböző ízlésesen csomagolt termék kapott helyet. Az alábbiakban sorra veszem, hogy melyik miért is nyerte el a tetszésünket:


2_17.jpg

1.      Baba fürdetőkrém: Sokrétűen felhasználható, kellemes, levendula illatú szobahőmérsékleten szilárd halmazállapotú krém. Elsősorban fürdetőkrém, mi is így használtuk. A leírásnak megfelelően, azaz tiszta kiskanállal adagoltuk a fürdővízhez, hogy ne károsítsuk a terméket szennyeződésekkel vagy vízzel, mert akkor megromolhat. A meleg vízben feloldódva olajosan csillog a krém. A pancsolás után rögtön érezhető a hatása, kisbabám bőre nagyon puhává vált, nem igényelt egyéb testápolást. Az illata vízben oldva kevésbé jellegzetes, inkább semleges.

Testápolóként, koszmó ellen és babamasszázshoz, problémás bababőrre egyaránt felhasználható ez a szuperkence. Többek között, kakaóvajat, kókuszolajat, és levendulaolajat tartalmaz, már ez a hármas kombináció önmagában is nyerő nálunk. Mióta megkaptuk, minden este ezt használjuk!

 

3_18.jpg

2.      Baba popsikrém: A shea vajat, körömvirág olajat és E-vitamint tartalmazó krém, minden pelenkacsere során alkalmazható. Az állaga kissé grízes, felkenés után a testhőmérséklettől átlátszó olajos konzisztenciája lesz, így könnyen kenhető. Nálunk jól funkcionált, óvta a bőrt a felázástól, kipirosodástól.

3.      Shea vaj: A 100%-os finomítatlan ghánai shea vaj nagyon jó sebgyógyító, bőrvédő és gyulladáscsökkentő hatással bír, így a nyaralásunk elengedhetetlen kelléke lehet. Akár az egész testfelület ápolható a jellegzetes illatú krémmel, ami könnyen kenhető és gyorsan beszívódik a bőrbe. A kislányom térdét és két apró horzsolását ápoltam vele. Ép bőrfelületet már kezeltem shea vajjal régebben, így tudtam, hogy mire számíthatok, de meglepően jól működött a sérült részeken, a felkenést követő másnap már kevésbé volt piros a kezelt terület és minden nap alkalmazva - szerintem- gyorsabban gyógyultak a sebek.

4_17.jpg

A fent felsorolt termékek mindegyike biztonsággal használható újszülött kortól.

4.      Körömvirág szappan shea vajjal: A nagyon kedves, méhecske formájú szappan a sebgyógyító shea vaj és a sokoldalú, gyógyító körömvirág mellett extra szűz olívaolajat és szezámolajat is tartalmaz. A szappan illatában az olíva és a körömvirág dominál. Fürdésnél lágyan habzik és használat után nem hagy maga után kellemetlen „szappanos” érzetet, a bőrünk selymes, lágy lett tőle. A kislányom szívesen játszott vele az aranyos forma miatt. Gyermekek esetén 1 éves kor felett használható.

A négy termék mindegyikével teljes mértékben elégedett vagyok, az elvárásaimon felül teljesítettek. A popsikrém kivételévet magamon is kipróbáltam mindegyiket és azt mondhatom, hogy akár egy egész család használhatja őket, mert az illatuk semleges, a hatásuk kiváló.

Ha beszereznétek őket, akkor a NaturaLisa weboldalt keressétek, itt érdemes nézelődni, hiszen a bőrápoló termékek mellett bőr- és környezetbarát tisztítószereket és bio élelmiszereket (hozzátápláláshoz) is találtok.

Én még böngészek a családnak valami csodaszert az oldalról! Nézzétek még Ti is!

Babamamatudakozó Klubkártya és Gólyahír Programok partnerkártya elfogadóhely!

Elérhetőségek:

https://www.naturalisa.hu/

https://www.facebook.com/naturalisa.hu/

Tetszett a cikk? Ne maradj le a többiről se, kövess Bennünket a Facebookon, vagy lesd meg az Instagramm oldalunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5314127877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása