Újabb élménydús napot zártak a motorosok
2018. június 10. írta: Anita Bé

Újabb élménydús napot zártak a motorosok

„Embertelen jó, embernek való” – ismét bebizonyosodott, hogy az LGT slágereit mindenki ismeri, énekli, szereti. A fesztiválozók lelkes közönségnek bizonyultak, a bulihangulat pedig az amerikai Canned Heat koncertjére sem lankadt. A Zorall zúzott, a motoros kaszkadőrök ismét szembe szálltak a halállal, a vasparipák hangja pedig végigsöpört a Balatonon.

orf_kaszkador_show.jpgElemi erővel robogott át a Zenevonat az Open Road Fest színpadán. A közönség egy pillanat alatt kórussá alakult, hiszen egymást követték a legnagyobb LGT slágerek. Karácsony James-ék a buli mellett a fesztiválozókkal együtt megemlékeztek egykori zenésztársukról, a nagy motoros, Somló Tamásról is. Őket a Canned Heat követte, akik még közel 50 évvel a legendás fesztivál után is fiatalokat meghazudtoló energiákat mozgattak meg. Olyannyira, hogy a résztvevők szinte újraélhették Woodstock-ot, korabeli hippikkel és esővel.

orf_woodstocki_eleterzes.jpgorf_canned_heat_2.jpgorf_canned_heat_1.jpg

A zárónap kövér gázt húzva érkezik: délben kezdődik a motoros felvonulás, de lesz erősember verseny és műrepülő bemutató is, este pedig többek között az Apocalyptica fenegyerekei kápráztatják el a nagyérdeműt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5214036334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása