Közeleg az apák napja: Ti ünneplitek?
2018. június 04. írta: Anita Bé

Közeleg az apák napja: Ti ünneplitek?

Az Örs vezér téri ÁRKÁD az idén különleges figyelmet szentel a méltatlan módon mellőzött apák napjának (2018. június 17. vasárnap). Bár hivatalosan Magyarországon az édesapákat 1973-tól ünneplik június harmadik vasárnapján, de az apukáknak dedikált jeles nap mind a mai napig kevesebb figyelmet kap az anyák napjánál.

apak_napja_tortenet_1.pngA budapesti ÁRKÁD apák napi akciójával és infografikáival az apukák családban és társadalomban betöltött szerepére kívánja felhívni a figyelmet. A családtagokat (tinédzsereket, édesanyákat, fiatal felnőtt gyerekeket) mindemellett felelősen arra ösztönzik, hogy a családi ünnepi naptárba emeljék be ezt a napot, hiszen az édesapák is megérdemlik, hogy megünnepeljék őket.

A budapesti ÁRKÁD idei rendhagyó akciója, az „Apának szeretettel” pályázat is, amelynek keretében a 16-20 év közötti fiatalok számára teremt lehetőséget arra, hogy a jeles nap alkalmából egy egész napos munkával az Örs vezér téri ÁRKÁD üzleteinek kínálatából nagyobb értékű meglepetést választhassanak édesapjuk számára.

A jelentkezés tegnap zárult, a fiatalok videoban vagy írásban pályázhattak a korlátozott számú „munkahelyekre”. Pályázataikban többek között arra is kitérhettek, hogy mit jelent számukra az édesapjuk, miért szeretnék meglepni őt.

A munkanapra június 9-én kerül sor, az ajándék átadásának időpontja június 17. A munkanapról és az ajándék átadásról video is készül, amit az édesapáknak szeretnénk ajánlani.

http://arkadbudapest.hu/rendezveny/arkad-apak-napja/6371

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5014022314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kong.Kinga 2018.06.27. 19:00:00

nálunk minden nap apák napja :)
süti beállítások módosítása