Teszteltem: Fittnass Cukormentes Cukrászda
2017. december 06. írta: Anita Bé

Teszteltem: Fittnass Cukormentes Cukrászda

Ezúttal a Fittnass névre hallgató rendkívül családbarát üzletben jártunk. A cukrászdában a habos és klasszikus cukormentes, gluténmentes, tejmentes és tojásmentes valamint paleo süteményekkel várják az édesszájúakat a hét minden napján. Továbbá vállalják esküvői és családi torták elkészítését is. Saját szememmel láthattam képeken, hogy milyen remekműveket képesek elkészíteni.

received_2432295016996600.jpeg

Csak ámultam, amikor Enikő arról mesélt, hogy mennyire kreatívak sütemények tekintetében. Hétről-hétre igyekeznek új ötletekkel, kész süteményekkel előállni, és ami számomra a legszimpatikusabb, hogy még a fogyasztók igényeit is igyekeznek kielégíteni; így került fel a “palettára” a vadonatúj tejmentes madártej, melynek ötletét az egyik kedves vásárló pedzegette meg. S ha még ez nem lenne elég, madártej tortájuk is van! Oh, már megint megéheztem. Ami a beszélgetés során leginkább megragadta a képzeletem, az a gluténmentes mákos-guba tortaszelet volt - vaníliasodóval. Így biztosan tudom, mit fogok fogyasztani a legközelebbi betérésem alkalmával.

received_2432294836996618.jpeg

60! Igen, 60 fajta sütemény közül választhatunk. Ez a hely minden bizonnyal a Mennyország egy kieső része lehet.
received_2432294860329949.jpegA helységbe belépve nagyon kedves hölgyek fogadtak, különböző ajánlatokkal. Én egyből le is csaptam egy citromos-málnás süteményre, egy elegáns presszóval, míg Anita az egyik kedvencemet, a feketeerdő tortát választotta (mégsem ehetem mindig azt, ennyi finomság közepette) hihetetlenül finom Latte kíséretében.

Amíg lent összekészítették a finomságokat, felmentünk helyet foglalni a felső részre, amely felér egy mini csodaországgal. Egy gyönyörű hófehér karácsonyfa fogadott, továbbá pompás díszek és fények mosolyogtak ránk a szoba minden szegletében. Remek hangulat és design jellemezte. Volt, aki egy kávéval és egy laptoppal dolgozott, volt, aki tanult, mi pedig nagyon jót beszélgettünk.

received_2432295196996582.jpeg

A felső szinten található egy nagyon jól kialakított játszószoba is a gyermekeknek, ami fantasztikus ötlet, ha egy késő délutánon megpihennénk egy finom desszert és egy tea társaságában.

Enikő mindig tudta hogy valamilyen egészséggel kapcsolatos boltot szeretne nyitni, és ez olyannyira jól sikerült, hogy sok vendég napi szinten betér az üzletbe, a szokásos esti cukormentes süteményét elfogyasztani.
A Fittnass torták készítését is vállalja, bármilyen alkalomra, 2-4 napos időintervallumban, igénytől függően, és extra nagy projektbe is belevágják a “spatulájukat”, így nyugodtan rábízhatjuk akár az esküvői tortánkat is.

received_2432295230329912.jpegSzámomra remek élmény volt, és alig várom, hogy legközelebb is mehessek. Ha bűnözésmentesen szeretnél nassolni, kellemes környezetben.. ne várj tovább!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr6613450227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása