Meglestük a fényvillamost
2017. december 03. írta: Anita Bé

Meglestük a fényvillamost

karácsonyi fényvillamosok, adventi (fény)villamosok vagy egyszerűen csak fényvillamosok karácsony környékén szoktak közlekedni, minden villamossal rendelkező városban, így Budapesten is.  Ezeket a járműveket kívül égősorral látják el, melyeket sötétedés után felkapcsolnak és díszkivilágításban közlekednek, hatalmas örömöt okozva a környéken lakóknak, vagy csak a kifejezetten e célból utazóknak.

1_2.JPG2.JPG

Meglestük idén mi is, hogy milyen ez a csoda, ami már 2009 óta töretlenül az emberek kedvence ezen időszakban. A járatra alapdíjas jeggyel/bérlettel tudtok felszállni, így nem kerül semmilyen plusz költségbe. Remek családi program, ne hagyjátok ki! Mi 17:00-kor mentünk ki a Határ Útra, hogy megleshessük az indulását, és nem csalódtunk, remek látvány volt! Arra mindenki készüljön fel, hogy sokan utaznak vele, így időben kell kiérkeznie annak, aki utazni is szeretne vele. 

3333.jpg

Bővebb infó a BKK honlapján.

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr8013415833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása