Teszteltem: Mesterbike + Coffee Project
2017. április 08. írta: Anita Bé

Teszteltem: Mesterbike + Coffee Project

Budapesten egyre népszerűbbek azok az üzletek, ahol több különböző szolgáltatás fér el egymás mellett. Néha egészen meghökkentő dolgokba tudok belefutni, viszont most olyan kávézóval találkoztam, ami szinte már adta magát!

img_3029_2_1.jpg

2011 óta a Mester utcában van egy szuper bringás üzlet, amelyet sokan ismerhettek már, hiszen rengeteg tavaszra váró fiatal hozzájuk vitte karbantartani a kétkerekűjét, vagy a helyszínen esett szerelembe a csupán Náluk forgalmazott BMC-be. Két évvel ez előtt András üzletet váltott, hiszen ki ne vágyna a szebbre, a jobbra? A tulajdonos maximalista volt, hónapokon keresztül csak inspirációs ihletek után kutakodott a Pinteresten. Amikor már magabiztos volt a stílus tekintetében, akkor egyik kedves barátja segítségével megújult az üzlet, amelyben talán 1-1 fal maradt, ami az eredeti állapotot tükrözi.

img_3003_2_1.jpg

András tudta, hogy a szervizelés nem egy-két perc, és hát mit csinál az ember lánya-fia, amikor türelmesen kivárja a sorát? Iszik egy jó kávét-teát, és esetleg megeszik egy ízletes szendvicset. Így alakult ki a helyszínen egy egész klassz méretekkel rendelkező kávézósarok, aminek legszebb pontja a hatalmas üvegablak, ahol reggelente csodásan süt be a nap.  Többen már nem is csak a bringák végett jönnek be, hanem itt kezdik a reggelt, esetleg itt is dolgoznak. Nincsen hangzavar, kifejezetten kellemes a légkör, az itteni alkalmazottak pedig szuper kedvesek. A helynek olyan atmoszférája van, ami szinte magába szippantja az embert.

img_3060_3.jpg

Kifejezetten jó minőségű alapanyagokkal dolgozik az üzlet: a kávé minősége, az ételek alapanyaga egyaránt első osztályú. Odafigyeltek arra, hogy nem csak a külcsín legyen szép, hanem a vásárló olyannyira elégedetten távozzon, hogy a későbbiekben is szívesen betérjen. Mi egy espresso macchiatot, és egy lattet kóstoltunk. Mondhatni elfogult vagyok a hellyel, mert nálam abszolúte benne van a top3-ban ami a kedvenceket illeti. Mindkettő tétel tökéletes volt, és jó volt látni, hogy a csészék minőségére – formájára – színére is hangsúlyt fektettek. A legnagyobb rajongók akár meg is vásárolhatják a logózott csészéket, csak szólni kell a kasszánál. Szintén szimpatikus lépés, hogy kifejezetten csak házi tejjel dolgozik a barista, az UHT tejeket messziről kerülik.

img_3064_2.jpg

 

Egy bagelt kértünk, amelyet Csabával megfeleztünk. Tetszett, hogy már a szememnek is csábító volt a látvány: a rukkola, és egy csipet pesto kacsintott rám a szendvicsem széléről.  Nagyszerű arányok, mégis egyszerű étel: kellhet ennél több, ha az ember megéhezik? Külön pozitívum, hogy az árak nincsenek elszállva, így bárki számára elérhető az a kényeztetés, amit a Mesterbike Coffee Project nyújt.  Térjetek be, garantáltan nem fogtok csalódottan távozni!

Elérhetőség:

Mesterbike + Coffee Project

mesterbike.hu

https://www.facebook.com/mesterbike/

1095 Budapest, Mester u. 11.

Nyitvatartás: H-P: 8:00-19:00, Szo: 9:00-13:00

Követhettek bennünket Facebook oldalunkon, ill. megtekinthetitek a cikkhez kapcsolódó galériát

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5412396299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr Eggs · http://farmprojekt.blogspot.com/ 2017.04.09. 21:39:39

Nem rossz dolog, egy jó kávéval jobb várni.

Anita Bé 2017.04.10. 07:48:26

@Mr Eggs: igen, az elsődleges motivációra rá is tapintottál! :) Előfordul, hogy fél óra-óra alatt elkészül a szervizelt kétkerekű. Ezt a legkényelmesebb helyben megvárni, egy finom ital mellett.

Saank 2017.04.10. 07:57:54

Kedvet kaptam megnézni . Apró észrevétel: Mivel nincs köze a vízhez,ezért szervizelés. A francia kártyához sem ,ezért légkör.

Anita Bé 2017.04.10. 08:32:41

@Saank: Nagyon szépen köszönöm, hogy szóltál. Korrigáltam! :)
süti beállítások módosítása