Teszteltem: Bobojca
2016. október 24. írta: Anita Bé

Teszteltem: Bobojca

Teszteltem: Bobojca

Anyukaként az ember megvilágosodik, és rájön, hogy mennyi mindent tehet a gyermeke, és saját maga egészségéért. Temérdek természetes gyógymód felett elsiklunk a rohanó világban, hiszen a gyógyszeripar gyors segítséget nyújt. Szerencsére akadnak még olyan csodás termékek az országunkban, akik a jól bevált receptúrát alkalmazzák leginkább.

66_4.jpg

A Bobojcát többen ajánlották nekem: elérhetőek az áraik, édesek a figuráik amivel dolgoznak. Két terméküket próbáltam ki: a levendulás-tönkölypárnát, és a sópárnát. Mindkettő bagoly formában érkezett, de különböző színkombinációban, és méretben.

Levendulás tönkölypárna:

44_4.jpg

A márka honlapja az alábbi leírást adja a termékről:

A tündéri tönkölypelyva baglyok méltán a gyerekek kedvencei! Imádnak velük játszani, hozzábújni, kispárnának használni. A belsejében található levendula virágok segítik az ellazulást, a könnyed, nyugodt alvást. A tönkölypelyva kiválóan megtámasztja a fejet, pihentető alvást biztosít.”

55_4.jpg

A párna kellemes tapintású, nincs túl keményre tömve, így kifejezetten jó alvási felületet tud képezni. Elsősorban nagyobb gyermekeknek és felnőtteknek ajánlom. A varrása egyenletes, és szép. A bagolynak nagyon klassz formája van. Véleményem szerint akár egy játéknak is tökéletes lehet, hiszen a mérete miatt egymásnak dobálva egy jó kis mókában lehet része a gyermekeknek anélkül, hogy magukban, vagy az otthonunkban kárt tennének. Enyhe illata van, így nem kell attól félni, hogy ne kedvelnénk.

Kamillás sópárna:

11_4.jpg

A márka az alábbi leírást adja a termékről:

„Köhögés? Fülfájás? Hasfájás? Allergia? A Bobojca sópárna használható melegítve, hűtve, vagy szobahőmérsékleten a különféle kellemetlen problémák enyhítésére. Csodálatos gyógynövényekkel kiegészítve aromaterápiás hatású, mely még inkább fokozza a jó közérzetet. Kedvező mérete miatt még a legkisebbek is el tudnak vele játszani.”

22_3.jpg22_3.jpg33_3.jpg

A kisfiam számára ez volt az abszolút befutó. Élénk színével egyből elvarázsolta, arra késztette, hogy alaposan megvizsgálja, megszagolja. Az apró kis kezeiben könnyedén elfér. Első nap éjszaka még aludni is elvitte magával, addig szorongatta. Fényképezni már nem volt ilyen könnyű, mert élvezte egyik kezéből átadni a másikba. Könnyű a súlya, mégis jó érzés megfogni, meggyömöszölgetni kicsit. Játék szempontjából kisebb gyermekeknek ajánlom a mérete miatt, viszont a funkclót figyelembe véve nagyon hasznos terméknek gondolom. Nekem tünetmentes jelenleg az asztmám, viszont bármikor befulladhatok. Kiegészítő megoldásként biztosan ezzel aludnék napokig. A fülfájást nagyon régóta kezelik sópárnával, többen csak egy konyharuhába csavarják. Természetesen az is egy jó megoldás, ez viszont mégiscsak higiénikusabb, arról nem beszélve, hogy mennyivel megnyerőbb a külsöje, és azonnal kéznél van. A varrások itt is pontosak, szépek.

77_3.jpg

A márka honlapján a rendelés leadása nagyon egyszerű, körülbelül 1 percet vesz igénybe. Lassabb gépelőknek talán maximum 3-at. Csütörtökön adtam le az igényeimet, és szombaton -munkanapon- már meg is érkezett hozzám. Ez volt az eddigi leggyorsabb kiszállítású üzlet az elmúlt egy évben. Jó minőségű csomagolásban kaptam kézhez, használati leírással együtt.

88_2.jpg

Úgy gondolom a Bobojca egy szuper termékeket értékesítő cég, érdemes felkeresnetek. A közelgő ünnepek során, ha nem tudjátok mit is ajándékozzatok szeretteiteknek, akkor nézzetek körül a honlapjukon, egészen biztosan fogtok találni olyat, ami az adott háztartásból esetleg hiányozhat.

Elérhetőség:

http://bobojca.hu/

https://www.facebook.com/bobojca/

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5211834507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása