Ajánló: Pénteken a Maradj talpon!-ban küzdenek a Játék határok nélkül játékosai
2015. október 13. írta: Anita Bé

Ajánló: Pénteken a Maradj talpon!-ban küzdenek a Játék határok nélkül játékosai

A Játék Határok Nélkül új változata tavaly nagy sikerrel szerepelt a képernyőn, és a versenyben a magyar csapat csodás eredménnyel állt helyt.

unnamed_24.jpg

Idén nyáron Kínában került sor a verseny megrendezésére, és a magyarok ismételten roppant erős, közel 30 fős csapattal indultak neki a küzdelemnek. Gundel Takács Gábor nélkül se a Maradj talpon!, se a Játék Határok Nélkül nem lenne az igazi, ő is utazott a csapattal Hainan szigetére.

unnamed_1_23.jpg

unnamed_2_22.jpg

unnamed_3_18.jpg

Kazahsztánnal, Algériával, Kínával és Franciaországgal szállt szembe Magyarország képviselete 2015-ben, a nemzetközi játékokat október 17-től szombat esténként kísérhetik figyelemmel a nézők a Dunán.

Azt, hogy a világversenyen talpon maradunk-e, most még nem áruljuk el, a nyitóadás előtti este a játékosok azonban a Maradj talpon! stúdiójában melegítenek. Ahogy tavaly ősszel is, a műsor készítői meginvitálták a Játék Határok Nélkül csapatát, pontosabban közülük tizenegy játékost. Köztük van Szécsi Zoli háromszoros olimpiai bajnok, világbajnok vízilabda kapus, aki egyszer már megmérettette magát a Maradj talpon!-ban a 2012-2113-as szilveszteri adásban. Akkor győzedelmeskedett, és 5 millió forintot nyert a Minden gyerek lakjon jól! Alapítvány számára.

A játékosok most pénteken 19:30-kor küzdenek meg egymással a talpon maradásért a Dunán. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr547965490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása