Trónörökös turmix
2015. február 04. írta: Anita Bé

Trónörökös turmix

Sokunk legnagyobb álma egy kis trónörökös érkezése, ez a turmix segíthet a természetnek. Nőknek és férfiaknak egyaránt :)

97311a3e7be9d9d6f53b68b09696c3bb.jpg

Hozzávalók:

1 db uborka
1 db avokádó
5 dkg aszalt sárgabarack
1 ek búzacsíra

Elkészítés:

Mosd meg a gyümölcsöket és zöldségeket, amelyiket szükséges, hámozd meg. Az uborka levét préseld ki, öntsd turmixgépbe és add hozzá az avokádót, sárgabarackot és búzacsírát is. Turmixold krémesre és öntsd pohárba. Díszítsd kis sárgabarackdarabokkal.

Hatása:

Ez a turmix B-, C- és E-vitamint, béta-karotint, kalciumot, magnéziumot, foszfort, káliumot, vasat és cinket tartalmaz. Kitűnő antioxidáns, tisztító és rehidratáló hatású és erősíti az immunrendszert. A férfiak termékenységét az E-vitamin, a cink és a vas fokozza, míg a nőknek a cink és az E-vitamin mellett folsavat is magukhoz kell venniük. Ez a turmix mindet tartalmazza.

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr877141787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása