Teszteltem: Vichy 3in1 arctisztító
2014. december 28. írta: Anita Bé

Teszteltem: Vichy 3in1 arctisztító

Nagyon szeretem a Vichy termékeit: megbízhatóak, jó alapanyagokkal dolgoznak, és az érzékeny bőrűek nem lőnek vele mellé. Részemről ez elég meggyőző, így biztos voltam benne, hogy pár terméket górcső alá fogok venni, és huzamos használat után véleményezni fogom.

vp16832_rec_main.jpg

Amit a termékről tudni kell a cég szerint:

A Pureté Thermale egylépéses tisztító, amely a tej, az arcápoló, a szemfestéklemosó tulajdonságait ötvözi egy termékben.
A friss tej-gél textúra olyan hatékony és kíméletes tisztító hatóanyagokból áll, amelyek nagyon gyors tisztítást és sminkeltávolítást tesznek tehetővé rövid idő alatt. Kíméletes az érzékeny bőrrel, de hatékonyan távolítja el a sminket. A bőr megtisztul, puha és friss lesz.Az egylépéses tisztító optimális kíméletességet biztosít.
PARABEN-MENTES, hipoallergén formulája érzékeny bőrön, bőrgyógyászati és szemorvosi felügyelet mellett tesztelt.
Vichy termálvízben gazdag, nyugtató, erősítő és regeneráló formulája ideális kontaktlencse viselőknek is.Az innovatív tej-gél textúrája egyesíti a tej puhaságát és a testápoló frisseségét. Gazdag formulájú, mégis könnyű komfortérzetet biztosít zsíros foltok nélkül.

A véleményem: Ez a termék számomra tökéletes. Nagyon könnyen felvihető, nem hagy maga után zsíros érzést, nem ragad az arcom. Nagyon könnyen, pár mozdulat után eltávolítja még a legerősebb sminket is. Ami meglepő volt számomra, az a nagyon puha bőr használat után. Kicsit olyan, mintha kizárólag egy "testes" arckrémet használtam volna. Véleményem szerint ez minden nőnek szükséges, alapfelszerelés. Biztos vagyok benne, hogy ezt a terméket rendszeresen meg fogom vásárolni. és a barátnőimnek is ajánlani fogom. Az arcbőrömet nem szárította, nem pattogtam ki tőle.

4.jpg

Összetevők a krémmánia.hu alapján: Összetevők (INCI lista):  
Water / AquaEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nagyon sok,  Mineral OileoEWG Kockázat: 1 - 3, EWG Adat: Közepes,  Isopropyl Myristateeo|iEWG Kockázat: 0 - 1, EWG Adat: Közepes,  Potassium PhosphateEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Közepes,  CarbomerEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Közepes,  Sodium HydroxideEWG Kockázat: 1, EWG Adat: Közepes,  Dipotassium PhosphateEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott,  Disodium EDTAEWG Kockázat: 1, EWG Adat: Közepes,  Disodium CocoamphodiacetatetiEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott,  Myrtrimonium BromidetaEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Korlátozott,  Butylene GlycolhEWG Kockázat: 0 - 1, EWG Adat: Korlátozott,  Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Seed ExtractEWG Kockázat: 0, EWG Adat: Nincsen,  Parfum / FragranceiEWG Kockázat: 8, EWG Adat: Közepes 

Jelenlegi ára vichy honlapja alapján: 200 ml 3.419 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr647017895

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása