Yankee Candle nyereményjáték
2014. december 19. írta: Anita Bé

Yankee Candle nyereményjáték

Szeretnéd Te is kipróbálni a Yankee Candle illatait? Most lehetőséged van minderre, mert az www.illatgyertya.hu jóvoltából most nyerhetsz tőlem 1 csodálatosan finom, és különleges viaszt.

nyeremenyjatek_1.jpg

Tudnod kell, hogy ezt az illatot Magyarországon nem forgalmazzák, így egyike lehetsz azoknak, akik ezt kipróbálhatják:) Az illatát tekintve a frissen mosott ruha, és a virágillat keveredik benne, így biztos vagyok benne, hogy mindenkinek tetszeni fog. A blog ezen kívül plusz egy ajándékot biztosít a nyertesnek, ennek tárgya viszont meglepetés! :) 

A játék jelentkezésének feltétele: Likeold a kikapcsolódok facebook oldalát, majd oszd meg a nyereményjáték fényképét. Amennyiben mindkét feltételt teljesítetted, úgy írj egy kommentet a kép alá, hogy tudjam, hogy szeretnél részt venni a játékban. 

A játék most indul, és 2014.12.31-ig tart. A sorsolás 2015.január elsején lesz. A nyertest itt, és privát üzenetben fogom értesíteni. A sorsoláshoz a www.random.org honlapot fogom használni.

Sok sikert kívánok!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr406998535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása