Tudom mit olvasol a hétvégén!
2019. október 26. írta: Anita Bé

Tudom mit olvasol a hétvégén!

Érdemes szétnézni néha a hazai oldalakon a blogunkon túl, hiszen rengeteg hasznos és szuper információval találkozhatunk. Összeszedtem 3 oldalt, ahova mindenképpen érdemes kattintanod.

 

Minimag:

46508380_200265994188138_3367687133853646848_n_1.jpg

 

Imádom ezt az oldalt, amely gyerekfókuszú témákkal találkozok, ahol tényleg mindent megtalálhatok. Ha szomorú vagy, ha feltöltődnél, vagy ha csupán egy kis tanácsra szeretnél bukkanni, itt garantáltan megkapod.

Külön szeretném kiemelni a honlap letisztultságát, és átláthatóságát: szuper designt kapott, amely az olvasónak további élményt nyújt. 

Személyes kedvenceim közé tartoznak a mélyebb, lelki témák, amelyek az emberekből valamilyen reakciót kiváltását eredményezi. Napokig jár utána a témán az agyam, és örömmel commentelek a postok alá.

Érdemes megjegyezni, hogy a Kikapcsolódok blog is gyakran szerepel itt!

Tudtad? A Minimag nem csupán egy sima oldal: A Minipiac blog oldala lett, amely annyira sikeres lett, hogy rengeteg különböző blog is csatlakozott hozzájuk azóta. Na, és ha nem tudod mi az a Minipiac, akkor gyorsan kattints, mert garantáltan eldobod az agyad! :) 

 

Marie Claire

Lehetsz a design szerelmese, vagy járhatsz két lában a földön: mindkét lehetőségre nyitott az oldal, amely elsősorban a trendi, városi Nőket célozza meg. 

 

Qubit.hu

Érdekel a tudomány világa? Érdekes információkra, tartalmas témák kielemezésére vágysz? Ezt az oldalt szívből ajánlom akkor Neked, ha örömmel jársz utána egy-egy történetnek. 

 

 Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr5615262644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása