Élménybeszámoló: Eco Town, 08.04.
2019. augusztus 11. írta: Anita Bé

Élménybeszámoló: Eco Town, 08.04.

 Nyílik az ajtó: elém tárult a hatalmas tér, benne megragadta a szememet az ódon hatású téglafal: megérkeztem! Izgatott voltam, hiszen tudtam, hogy hamarosan jelentős mennyiségű ember fog bejönni, ugyanazon az ajtón!

hatterfal1.jpg

 

eco_town_193.jpg

Az első (bizony, de erre még visszatérünk!) Eco Town rendezvény beszámolóját olvashatjátok most. Még nem tudjátok, hogy miről is van szó? Akkor leírom, hogy körvonalakban felzárkózhassatok.

Ez a rendezvény olyan esemény színtere volt, ahol előadások, workshopok, fotózás, művészeti tárlat, mesedéltuán, divatbemutató, és vásár volt. Bizony, rengeteg minden, hiszen nem titkolt célom az volt, hogy aki ide érkezik, ne csak vásároljon, hanem hasznos tudást és élményeket vihessen haza.

eco_town_32.jpg

eco_town_132.jpg

eco_town_70.jpg

A szervezésben a minimag.hu is közreműködött, hiszen Ők voltak azok, akik a gyermekek egész napos szórakoztatásáért feleltek. Tyű, ha tudnátok, hogy mennyire sokat kellett agyalni azon, hogy mégis milyen játékkal várjuk a törpiket?! Mi az, amit mi is könnyedén el tudunk készíteni, és amellyel Ők is örömmel fognak játszani? Természetesen megoldottuk, és Andi az egész napot a picikkel töltötte: állatkáknak készítettek ruhákat, ezen túl ragasztottak-vágtak, színeztek, pecsételtek. Nagyon jó volt látni az őszinte örömet a piciknél és a nagyoknál egyaránt.

eco_town_175.jpg67404441_1368932426604163_6344369537525219328_n_1.jpg

A felső szinten még egy asztal kapott helyet: itt voltak azok a workshopjaink, amelyeknél házi készítésű deót, rovarírtószert lehetett készíteni, ezen túl itt beszélgettünk a természetes alapú sminkekről is.

eco_town_109.jpg

eco_town_122.jpg

Ezen az emeleten kapott otthont a művészeti tárlat is, amelyet Jung András, és Lajkó Nóra álmodtak meg. Mindketten hatalmas munkát fektettek abba, hogy ide készítsenek olyan műveket, amelyek érdekesek, és figyelemfelkeltőek is egyben. Úgy gondolom ez sikerült!

eco_town_107.jpg

De mégis, mit érdemes Róluk tudni? 

Nóra 3 éve költözött egy erdős részre a férjével együtt. Kifejezetten ide vágytak, természetközelben élnek, és nagyon boldogok. Rengeteg tapasztalattal lett gazdagabb Nóra, mióta a várost elhagyták. Saját bőrén tapasztalta meg a vegyszerek káros hatását, azóta saját maga készíti el az összes tisztítószerét, amit használ. A Magyar Képzőművészeti Egyetem hallgatója volt, képei egyszerre vidámak-őszinték, és sokkolóak. 

Jung András egy boldog, roppant kreatív férfi. Óriási mosoly volt az arcán, amikor először találkoztunk, egyből belopta magát a szívembe. András szintén a Magyar Képzőművészeti Egyetemem tanult, ő tervezőgrafikai szakon végzett, és azóta is ezzel foglalkozik. Nagypapája tudós volt, és a geológia volt a kedvence. András ez végett fiatalon sok hasznos percet szerzett az erdőben. Kisgyermekként fel sem tűnt Neki, hogy mekkora hatással lesz ez későbbiekben a mindennapjaira!

Sokunk nagy kedvence volt az alsó szint, ahol vásárral találkozhattak az ide érkezők, ráadásul túl szuper előadásokat hallgathattunk.

eco_town_156.jpgeco_town_162.jpg

Az előadók között volt Novák Dóra, aki a környezetvédelem pszichológiai aspektusairól tartott előadást.

eco_town_185.jpg

Balogh Dóra -WEALL márka tulajdonosa- a tudatos tervezésről mesélt a jelenlévőknek.

eco_town_176.jpg

A helyszínen egy színes, vidám prezentációt hallgathattunk meg a B-Evmobilnak köszönhetően.

Dr. Horváth Péter a Hamisítás Elleni Nemzeti Testülettől érkezett, aki hasznos tudással vértezte fel a jelenlévő felnőtteket, és gyermekeket. Elmondta, hogy miért is érdemes tudatosan vásárolnunk, mit is jelent pontosan a hamisítás. 

A gyermekek örömére Zapi is debütálta az új kollekcióját, amiből azóta már rendelni is lehet. Zsó és Tici nagyon aranyosak voltak: örömmel készültek fel otthon arra a zenére, amelyre a helyszínen táncoltak.

És végül: miért az első? A rendezvény a nagy sikerre való tekintettel folytatódik. Találkozzunk novemberben!

eco_town_88.jpg

Elérhetőség: 

https://www.facebook.com/ecotownbudapest/

https://ecotown.webnode.hu/

https://www.instagram.com/ecotownbudapest/

 

Írta: Anita, fényképezte: Szűcs Norbert, Kikapcsolódok blog

Videózta: Veled Szép

Helyszín: La Vida LOFT

Az esemény hivatalos buborékbeszállítója a HUNGARIA volt. Köszönjük!

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr3715005308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása