Teszteltem: SkinDelight arc- és testápoló olajok
2019. július 01. írta: Anita Bé

Teszteltem: SkinDelight arc- és testápoló olajok

„Ezek mind mind apró lépésként hozzájárulnak, hogy az a virág aki te vagy, kinyissa a szirmait és büszkén vállalva ontsa örömmel teli illatát...” Lilla, a SkinDelight megálmodója

 

_dsc0024_1.JPG

 

2018 márciusában írtam Lillának először, hogy személyesen egyeztessük az arcbőröm SkinDelight-olását; számos kenceficével próbálkoztam már az évek során, ezek mindegyike sikertelennek bizonyult hosszútávon; vagy az illat/összetevő vagy a hatás nem stimmelt nekem. 30 felett egyre inkább tapasztaltam az arcbőröm szinte folyamatos hámlását és végeláthatatlan dehidratáltságát. Akkor Lilla a SilkTouch hidratáló olajat ajánlotta; több, mint 1 éve kezdem és zárom vele a mindennapjaimat.

 

_dsc0027_2_1.JPG

 

Egész pontosan ezek miatt...

 

Sötétbarna üvegcsében csillogó, könnyed textúrájú arc- és testtáplálék kókusz (selymesíti és megtisztítja a bőrt az elhalt hámsejtektől), édesmandula (nyugtatja és támogatja az érzékeny bőrt is), sárgabarackmag (tonizálja a bőrt és kiválóan szívódik fel), pálmarózsa (gyógyítja a hegeket/ráncokat és segít a hangulatingadozás leküzdésében), geránium (gyógyítja a megszakadt hajszálereket, az égést), jázmin (ápol és önbizalmat generál), narancs (fokozza a vérkeringést és boldogságot hoz az elmének), kubeba (szövetösszehúzó hatású és csökkenti a túlzott izzadást) +7 olajjal. Lilla, a receptet Bali szigetén – ahol 3 évet élt -  álmodta véglegessé, szinte érzem az óceán, a zöldellő föld és a burjánzó természet illatát...Ébredés után 4 cseppel indítom az arcom napját - az alapozót már elhagytam (egyszerűen nincs rá szükségem) – a sminkem elkészítéséhez minimális folyékony korrektort, leheletnyi púdert és ásványi szemhéjport használok. Esténként pedig alig várom, hogy a frissítő nyári vagy átmelegítő téli zuhanyzás után a napi gondalataimat a SilkTouch-csal zárjam.

 

_dsc0028_2.JPG_dsc0031_1.JPG

 

A SkinDelight csakis magas minőségű, hidegen sajtolt bio olajokat és leginkább bio illóolajokat használ, hogy a természethez lehető legközelebbi formát ajándékozhassa számunkra.

 

Elérkezett a pillanat, hogy a SkinDelight fiatalság elixírjét (YouthElixir) és a narancsbőr elleni olaját (Detox) is kipróbáljam. Újrahasznosított karton dobozban, papírhullámok között, a SkinDelight-Díva köszöntő arcával pillantom meg az üvegcséket tartó papír hasábokat, amik színes küllemmel, Szirom-tetővel nyílnak. A csomagot úgy veszem át, hogy már email-t kaptam az olaj felhasználásáról és arról, hogy is fog kinézni a doboz, amikor kézhez veszem.

 

A 10 napnyi tesztelés egyik legizgalmasabb pillanata volt számomra, amikor végignéztem a Kedvesem kezeibe pumpált RainMan első cseppjeinek útját: 4 puff illatos olaj a tenyéren; arcpaskolás a borotválkozás utáni, vízcseppekkel frissült bőrön; szinte azonnal fittre töltött textúra, kipirosodásnak és hámlásnak nyoma sincs. Az olaj pillanatok alatt beszívódik, nem hagy fényt a bőrön; már a tesztelés  első pár napjában csökkent az állandó bőrpír és gyulladás.

 

_dsc0035_2.JPG

 

Sötét barna üvegcse minimál türkiz-fehér dekorral, fekete kupakkal és gyorszárral, hogy bárhová magaddal vihesd kényelmesen és hatékonyan. Az olaj illata a vetiver (kiváló irritált bőrre és segít a pihentető alvásban), a kék kamilla (segíti a sérülések és bőrproblémák gyógyulását, támogatja a harag levezetését), a feketebors (tonizálja az izmokat és hozzásegít a komforthoz), az atlaszcédrus (támogatja a hajhullás gyógyítását és feszültségoldó), a szantálfa (a lágy tapintású bőr segítője és támogatja az érzelmi kiegyensúlyozottságot) és még 19 összetevő – 98,52%-ban ellenőrzött ökológiai gazdaságból származnak – keverékével keltik hatásukat az arcbőr egyediségével kapcsolódva. Az esti zuhanyzás rituális eszközévé vált; a mindennapok gondolata a RainMan cseppjeivel zárul. Az olaj a test bőrén is alkalmazható; sérülések és gombás bőrfertőzés kezelésére is.

 

_dsc0039_2.JPG

 

Már teenager koromban láthatóvá vált az első hosszanti homlok ráncom, azóta a nyakam tájéka talán a legérintettebb; alig vártam, hogy kipróbáljam a YouthElixir-t. 10 napig a reggeli és esti rituálém olaját a YouthElixir-re váltottam, reggel és este 2-2 cseppel.

A már ismert barna üvegcséből pumpálom a fiatalító nedűt – illata akár egy virágokkal teli szelence - a tenyerembe; 29 alkotójával áll a fiatalítás szolgálatára. 10Ujjbegyes-tapogatással masszírozom a bőrömbe, különös figyelmet fordítok a nyakam tájékára. Az összetevők 98,83%-a származik ellenőrzött ökológiai gazdaságból.

Pár nap elteltével, mikor reggel a tükörbe néztem, szinte alig láttam a nyakam redőződését. Bár a YouthElixir testesebb a SilkTouch-nál, még a hőség sem okozott gondot a kényelmes olajozásban.

 

_dsc0053_1.JPG

 

A Detox-szal a combom és a csípőtájékom bőrét terápiázom, ahol némi narancsbőr látszik. A fiolányi olaj kakukkfű (az egyik legjobb narancsbőr kezelő), borókabogyó (az egyik kulcsa a narancsbőr megelőzésének), ciprus (jó hatása van a keringésre), grépfrút (a vízháztartást egyensúlyát támogatja) és pacsuli (a lógó bőr feszesítésében segít) illóolajokkal teszi lehetővé a méregtelenítést. Az esti zuhanyzás után masszírozom a bőrömbe. Az illata egyszerre pikáns és megnyugtató. A tesztelés végére a combom és a hasam textúrája is jóval feszesebb, a mélyedések sekélyebbek.

 

_dsc0061_1.JPG

 

A SkinDelight-ot ajánlom azoknak, akik a természet alkotta anyagokkal Díva keverékeivel szeretnék táplálni bőrüket; akik vágynak a kellemes illatok ölelésére; akiknek fontos, hogy a Készítő maga is Díva és minden pillanatban a nőiség természeti kibontakozásának segítőjeként dolgozik; akik babalátogató csomagba szeretnének valami igazán természetes bőrtáplálékot (DewiBaby) illeszteni.

 

Kellemes SkinDívaELIGHT-olást kívánok!

 

Elérhetőségek:

 

https://www.facebook.com/skindelight2010/

https://skin-delight.com/

 

Írta: Sas Gabriella, fényképezte: Csapó Krisztián, Kikapcsolódok blog

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr1714920146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása