Beszámoló: KULTIK Sky Cinema megnyitóján jártunk
2019. június 26. írta: Anita Bé

Beszámoló: KULTIK Sky Cinema megnyitóján jártunk

Eljöttek azok a várva várt nyári esték, amit mindannyian annyira szeretünk. Végre nem kell a lakásban ücsörögni, a nyakunkba vehetjük a várost és a kellemes estéket kint tölthetjük a szabadban. Mostantól a belváros szívében lehetőségünk van akár egy jó filmet is megnézni a csillagos ég alatt. A Corvin Pláza tetőkertjén június. 14-én megnyitotta kapuit a Kultik Sky Cinema.

1_37.jpg

Ruha: WEALL

Fülbevaló: Tia Design

A kertet a második emeletről tudjuk megközelíteni, ahonnan már látszik is a hatalmas vetítővászon. A kertmozi 160 néző befogadására alkalmas, akik babzsákfotelekben, napágyakban és rendezői székekben foglalhatnak helyet. Természetesen a mozi büfével is rendelkezik, ahol az odalátogatók a friss popcorn mellett, nachost, édességeket, illetve üdítőitalokat tudnak vásárolni a mozizáshoz.

Az estét Köböl Anita a Corvinas bloggere nyitotta meg, majd Szabó Krisztián a Kultik Cinema ügyvezető igazgatója vette át a szót. A Kultik Cinema eddig elsősorban klasszikus kőmozikat üzemeltet, ez az első kivétel. A kertmozi nem csak moziélmény: a tökéletes hang és képminőség, társas kikapcsolódás. A foglalás ugyanúgy működik, mint egy átlagos moziban: online is letudjuk foglalni a helyre szóló jegyünket.

2_29.jpg

Ruha: WEALL

Fülbevaló: Tia Design

A kép és a hang igazán klassz, minden jól érhető és látható illetve élvezhető. A Kölcsön lakás című filmet volt szerencsénk megtekinteni elsőként a Kultik Sky Moziban. Annak ellenére, hogy sokkal inkább kedvelem a drámákat vagy az életrajzi filmeket, mint a vígjátékokat, kellemesen csalódtam a filmben. Szuperül passzol egy laza nyári estéhez, tele van vicces fordulatokkal és remek poénokkal.

img_20190614_204725.jpg

A mozi repertoárja nagyon változatos, a frissen debütált filmek mell0ett, nagy klasszikusokat is megtekinthetünk, így mindenki találhat a hangulatához passzoló filmet.

img_20190614_203457.jpg

Ruha: WEALL

Fülbevaló: Tia Design

Ha egy kellemes estére vágyunk a szabad ég alatt, akkor mindenképp jó választás egy remek film megtekintése. Élvezzük ki a nyarat, és tegyük estéinket minél változatosabbá!

Elérhetőség:

https://kultikskycinema.hu/

Írta és fényképezte: Szimeonov Fruzsina, Kikapcsolódok blog

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr2314912832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása