Teszteltem: BalillaPhoto
2019. február 13. írta: Anita Bé

Teszteltem: BalillaPhoto

Napjainkban a fotózás olyan mindennapos tevékenységünkké vált, mint az evés- ivás. Mobileszközeink segítségével- akár- jó minőségű képeket készíthetünk emlékeink megőrzésére. Mégis, az életünk fontosabb pillanatainak, mérföldköveinek megörökítését érdemes szakemberekre bíznunk, hiszen ők olyan látásmóddal, technikai feltételekkel rendelkeznek, amelyeket mi kis eséllyel tudhatunk magunkénak, megvalósításuk számunkra akadályokba ütközne.

kismama_foto_19.jpg

Ahhoz, hogy jó élményekkel és csodálatos fotókkal gazdagodjunk célszerű olyan fotóst választanunk, akinek minőségi munkái, képei és stílusa elnyeri tetszésünket. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen én pontosan egy ilyen alkotóval kerültem kapcsolatba! A BalillaPhoto művésze, Lili nem csak fotóz, hanem hivatásszerűen végzi tevékenységét és ez minden képéről tükröződik.

kismama_foto_12.jpg

A várandósságom utolsó heteiben járok és nagy örömmel vettem részt a pocakos időszakom végének profi megörökítésében. Izgatottan, de mégis nyugodt szívvel érkeztem Lilihez, akivel előzetesen már minden fontos információt egyeztettünk. A levelezéseink során nyilvánvalóvá vált számomra, hogy egy nagyon kedves, nyitott, segítőkész emberrel találkozom majd.

kismama_foto_2.jpg

Egy csodás, napsütéses januári vasárnap délelőtt érkeztem a stúdióba, amelyet Budapesten a 15. kerületben találtok. Mi útvonaltervező segítségével, autóval könnyedén odataláltunk a címre. A pontos elérhetőséget a fotózás egyeztetését követően Lilitől kapjátok meg. A várakozásaimnak megfelelően családias környezet és egy kedves, mosolygós fotós fogadott.

A stúdióba belépve rögtön érezhető a letisztultság, harmónia. Az előtérben, szemben egy konyharészt láttam (ha családi fotózásra érkeztek vagy gyermekfotózásra, nem jelent akadályt az etetés), mely előtt az alkalomhoz illő ruhák (hosszú, uszályos, csipke, bodyk, szoknyák, topok) vállfára akasztva sorakoztak a kiegészítők kíséretében. Lili nagyon figyelmes volt, mert szomjoltóról és harapnivalóról is gondoskodott számomra.

kismama_foto_4.jpg

Jobbra a fotózás helyszínéül szolgáló terem található, amely teljesen lenyűgözött. Nagy ablakai és fekvése által napfényes, és mindegyik falfelületen más és más dekorációs elemeket, bútorokat láthatunk, természetesen egymással harmonizáló stílusban. Az én személyes kedvencem az ablakokkal szemben elhelyezett fotel és annak környezete volt, de kiváltképp romantikus hangulatú képek készülhetnek a hintán ülve és nyugalmat árasztó fotók az ablaknál vagy a hintaszékben. A számomra elegáns, vintage stílus igazán impozáns környezet a fotózáshoz. Az előtérből balra nyílt a mosdó, kismamák esetén ez sem elhanyagolandó.

Lili elmesélte, hogy a karácsonyi dekorációtól már elköszönt, hamarosan a tavaszi díszek, elemek ékesítik majd a stúdiót. Jelenleg a fehér, szürke, barna és árnyalataik dominálnak. A különböző kelmék, textúrák, függönyök mind-mind hozzájárulnak a tökéletes fotókhoz.

Saját stúdióját 3 éve nyitotta meg, amelyet MRM design, azaz Mariann segítő tanácsait kikérve dekorál, csinosít évszakról-évszakra. A szebbnél szebb ruhákat pedig készítőktől szerzi be. Nagy figyelmet fordít arra, hogy az évszakoknak megfelelő ruhadarabok közül válogathassanak vendégei.

kismama_foto_7.jpg

A stúdió bemutatása közben beszélgetésbe elegyedtünk, hamar megtaláltuk a közös hangot, ami a kezdeti izgalmamat teljesen megszűntette. Mivel Lili nagyon tapasztalt kismamafotós, teljesen rábíztam magam és kikértem a véleményét, hogy mely ruhákat viseljem a képekhez. Lili tökéletesen ráérzett a stílusomra és pont azokat a ruhákat választotta, amelyek mellett én magam is döntöttem volna. Fantasztikusan éreztem magam a fehér, enyhén átlátszó csipkeruhában, melyet virágos fejpánttal és övvel varázsolt még romantikusabb hangulatúvá. A fotózások előtt egyébként lehetőség nyílik sminkes igénybevételére, viszont én sminkben, frizurával érkeztem, így hamar elkezdtük a képek készítését.

A gép kattintásai alatt folyamatosan beszélgettünk, így nem csak instrukciókat kaptam az ideális képek elkészítéséhez, hanem kellemes, feltöltő kikapcsolódásban volt részem. Az önbizalmamat és a nőiességemet szintén az egekbe emelte a délelőtt, mert rég kaptam már ennyi dicséretet, mint aznap. Azt hiszem ez minden várandós nőre ráfér, főleg az utolsó hetekben. Én már picit kicsúsztam az ideális fotózási időből, mert a 35. héten történt a képek készítése. A legideálisabb időszakot Lili a 28-32. hét teszi, mivel ekkor már elég gömbölyű a pocak, de nem akkora, hogy hátráltassa a gördülékeny fotózást. Szerencsére, én jól bírtam a napot, de tény, hogy délután már csak pihengettem, ezért amennyiben lehetőségetek nyílik rá, ti a javasolt időszakra ütemezzétek a várandós képeitek készítését.

Ha saját ruhákban is szeretnél fotókat, nyugodtan vidd magaddal őket, ugyanígy járhatsz el, ha van bármilyen kiegészítőd, babaholmid, amit mindenképpen szeretnél megörökíteni profi fotókon.

A fényképezés alatt Lili elmesélte, hogy a gyermekek szeretete és anyává válása ugyanúgy hozzájárult ahhoz, hogy 5 évvel ezelőtt a fotózás irányába kötelezze el magát. A képek készítése során arra törekszik, hogy vendégei önfeledt és örömteli pár órát töltsenek közösen, amelynek koronái maguk a képek lesznek. Az eltelt évek alatt rengeteget tanult, iskolákat végzett el, mentorai voltak, így mára a kismamafotózás mellett újszülött- és gyermekfotózást, valamint családi képek készítését szintén örömmel vállalja. Jövőbeli tervei között szerepel további képzéseken való részvétel és akár új irányokban is szívesen kipróbálná fotós tehetségét.

kismama_foto_20_copy.jpg

Lilit megtaláljátok a weboldalán, BalillaPhoto néven (Lili teljes nevéből ered). Ez az online felület sok hasznos információt rejt a szolgáltatásokról, árakról és természetesen a referencia munkákat is megnézhetitek itt. A Facebook oldalon keresztül ugyanúgy kapcsolatba léphettek Lilivel és csodás képeket láthattok előző munkáiból. Az Instagramon indulóban van az oldala, érdemes már most követni.

Munkásságára jellemző, hogy nem szab időkorlátot a fotózásnak, hiszen tudja, hogy ezzel csak akadályozná a feloldódást. Minden esetben a végtelen türelemmel, de a maximumra törekedve veszi figyelembe vendégei személyiségét és igényeit.

Az számomra hamar világossá vált, hogy Lili szívét-lelkét beleadja a fotózásba! Nem csak képeket készít, pozitív terápiát is nyújt, mert a fotózás végén biztosan mosollyal az arcodon lépsz majd ki a stúdióból. Ha szeretnétek minőségi fotókkal megörökíteni életetek fontos pillanatait, ne habozzatok, keressétek meg Lilit, akiben biztosan nem csalódtok majd!

Elérhetőségek:

https://www.facebook.com/balillaphoto/

Írta: Kisa-Nagy Viktória, Kikapcsolódok blog

Fényképezte: BalillaPhoto

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagramm oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr4314624480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása