Teszteltem: Bree Virág adventi koszorú
2018. december 03. írta: csabazsee

Teszteltem: Bree Virág adventi koszorú

Alig vártam, hogy elérkezzen az a nap, amikor az adventi koszorún meggyújthatjuk az első gyertyát. Kezdetét veszi egy csodás ünnepi hangulatú várakozás, hivatalosan is meg lehet hallgatni az első karácsonyi dalokat, elkezdhetjük begyűjteni az ajándékokat, felállítani a karácsonyfát, kitalálni az ünnepi fogásokat... Számomra fontos, hogy minél teljesebben átélhessem a karácsonyi készülődés hangulatát, ezért már hetekkel az első adventi vasárnap előtt beszerzem az adventi koszorút, mely innentől a karácsonyi sarkunk egyik ékköve lesz.

unadjustednonraw_thumb_308c.jpg

Idén Brigi, a Bree Virág megálmodója készített nekem egy gyönyörű koszorút. Brigi gyermekkorától fogva imádja a virágokat és már akkor tudta, hogy a kertészmérnöknek fog tanulni. Szolgáltatását nemrég indította el, de előtte több területen szerzett tapasztalatot a virágkötéssel és az üzleti oldallal kapcsolatban egyaránt. Ez meg is látszik a minőségen, mert minden elkészült termékére a profizmus, az aprólékos design, odafigyelés és az igényesség jellemző.

Brigi szereti aktívan kivenni a részét már a tervezési folyamatból is, sőt mottója, hogy „Megtervezem és megvalósítom álmaid virágdekorációját”. Kíváncsi voltam, hogy ha csak néhány támpontot adok neki az elképzelésemről, akkor mi fog kisülni belőle. Annyi megkötésem volt, hogy a színvilág legyen ezüst-piros-fehér, mivel ilyen díszekkel dekoráljuk a karácsonyfánkat is, illetve az asztalterítőnkhöz is ez illene. Ezenkívül megemlítettem neki, hogy a Párommal élek együtt, így szeretném, ha mindkettőnk tetszését elnyerné az adventi dísz.

A koszorú nagyon gyorsan elkészült, és Brigi rugalmas volt az átvétellel kapcsolatban is. Mivel esős időben találkoztunk, gondosan becsomagolta, hogy ne ázzon át. Kérésre szívesen postázza is, de szeret a megálmodástól az átadásig személyesen jelen lenni, hiszen így győződhet meg arról igazán, hogy valóban eltalálta-e a megrendelő ízlését. Én elmondhatom, hogy az enyémet (vagy a miénket) nagyon is, gyönyörűen kidolgozott, aprólékos koszorút kaptunk. Különösen tetszik, hogy tett rá apró kis rénszarvasokat és Mikulást is, ezek még inkább feldobják az apró kis gömbökkel díszített koszorút, emellett felidézik az ünnepi készülődés egy-egy pillanatát is. Kaptunk a díszhez négy gyertyát is, melyek cserélhetők, így ezzel sem kell külön foglalkoznom, és évről-évre asztalunk dísze lehet. Az alja fehér plüss anyagból készült, tapintása a puha hó textúráját idézi fel bennem. A koszorú mellé Brigi egy karácsonyi szalaggal átkötött kis jókívánságot és figurát is csatolt nekünk.

unadjustednonraw_thumb_30d5.jpg

Az átvételkor még érdeklődtem arról, hogy milyen szolgáltatásokat, termékeket lehet rendelni a Bree Virágtól. Erre azt válaszolta, hogy tulajdonképpen, ami virágokkal vagy díszítéssel kapcsolatos, bármit, hiszen, ha nincs is bent a „portfóliójában”, akkor is szívesen elkészíti. Úgy gondolja, számára ez egy álommunka, melyben kibontakoztathatja önmagát és kreatív lehet. Kifinomult stílusával, gyönyörű, alkalomhoz illő kompozícióival szeretne hatni az emberek szépérzékére. Hisz abban, hogy a virágok életünk minden területén képesek a mindennapjainkat megszínesíteni, és a leghétköznapibb helyszín is különlegessé formálható, ha a hely szellemiségéhez, hangulatához illő virágokkal dekorálják.  

A szolgáltatások tárháza tehát rendkívül gazdag: teljes rendezvényekre, esküvőkre, konferenciákra készít beltéri dekorációkat, emellett az irodai díszítésekkel a munkavégzés környezetét hivatott kellemesebbé tenni. Nyitott az egyedi, speciális elképzelések megvalósítására is, ezeket igazi kihívásként éli meg. Emellett az ünnepekkor szezonális díszeket készít: adventi koszorúkat, kopogtatókat, grincsfákat. Sok éves szakmai tapasztalattal a háta mögött, nagyszerű kézügyességével és szépérzékével mindig tudja, hogy egy-egy alkalomra milyen kompozíció passzolna a leginkább. Kiemelte, hogy azok is bátran forduljanak hozzá, akik nem értenek a virágokhoz vagy nincs elképzelésük, mert ő segít ennek a megálmodásában.

Teljes szívemből ajánlom Brigi szolgáltatását, mert számára a dekorálás és a virágkötés hivatás, amit szívvel-lélekkel csinál, s talán ez a legfontosabb. A virágok színesítik életutunkat és különlegessé teszik az ünnepeinket. Ha egyedi design-t szeretnétek az otthonotokba vagy a legszebb alkalmakat tennétek Brigi dekorációival még különlegessebbé, akkor keressétek fel bátran, nem fogtok csalódni! Mert tudjátok, aki a virágot szereti, egyébként sem lehet rossz ember.

Végül, idézem a Bree Virág ars-poeticáját:

A növények finom rezgéseiből inspirálódni, a színekkel, a formákkal, a vonalakkal kísérletezni és szabad szenvedéllyel készíteni el a virágalkotásokat! Meggyőződésem, hogy ez az a szellemiség, amellyel rendkívül sokat adhatunk hozzá az ünnepek meghittségéhez, az alkalmak felejthetetlenné tételéhez és az emberek boldogságérzetéhez.

Novák Dóra

unadjustednonraw_thumb_309d.jpg

A Bree Virág Facebook oldala:

https://www.facebook.com/bree.viragdekoracio/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr1114418650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása