Beszámoló: Zapi Showroom megnyitó
2018. november 12. írta: Anita Bé

Beszámoló: Zapi Showroom megnyitó

Hetekkel ezelőtt a közösségi oldalakon már felfigyelhettünk a Zapi márka különleges, gyermekbarát eseményére, amely számtalan figyelmességgel készült az odalátogatók számára. Kíváncsian vártuk a napot, amikor személyesen is megismerhettük a márkát és az alkotót, valamint a helyszínt, amely ezen túl a Zapi bemutatóterme lett.

dsc_4028.jpg

Előzetesen már sok-sok információ birtokába kerültünk a márkával kapcsolatban, amelyet ti is olvashattatok egy korábbi Kikapcsolódok cikkben. Ha még nem tettétek, kattintsatok oda most!

Egy szép, napsütéses őszi napon, a Ferenc körúton nyitotta meg kapuit a márka „otthona” és ezen a szuper programon mi is részt vettünk a családommal. Alább- ott szerzett- élményeinkről és tapasztalatainkról olvashattok, görgessetek tovább!

Nem jellemző, hogy bemutatóterem megnyitókra járunk, így izgatottan érkeztünk meg vasárnap délelőtt a helyszínre. Egy körfolyosós polgári ház 4. emeletén lelt otthonára a márka, ahová belépve varázslatos csodabirodalom tárult elénk. Lelkes, mosolygós felnőttek és izgő-mozgó, kacagó gyerekek közé érkeztünk. A teret Bree kompozíciói ékesítették, csodálatos, gyermek-biztos (nem kiborítható) pasztellszínű virágaival. A Bree virág megálmodója Brigi, kertészmérnökként jól tudja, hogy mely alkalomra milyen virág és kompozíció lenne a legideálisabb. Ennek ékes példáját láthattuk a megnyitón is. A kislányom csodálattal nézte a szebbnél-szebb virágokat.

dsc_4016.jpg

A szépséges kelmék és kellemes fogadtatás mellett rögtön felfigyeltünk Anitára, a márka megálmodójára és megalkotójára, aki várandós pocakja ellenére, akár a földön térdelve vette le a méretet a jövendőbeli kis Zapi ruhácska viselőkről.

Anita termékei közül megismerhettük a méltán népszerű tipegőzsákokat, hálózsákokat, nadrágokat, formapárnákat és kelengyéket. Megtekinthettük a katalógust, amelyben már a következő szezon várható új darabjai is feltűntek. Megtapinthattuk az anyagokat, érzékelhettük a különbséget az anyagsúlyok között, válogathattunk és megcsodálhattunk mindent, amit eddig az interneten keresztül érhettünk csak el. Méretvételre szintén lehetőség nyílt.

zapi_showroom_2018_10_26_1.jpg

Míg Anita elfoglaltságainak tett eleget, körülnéztünk. A Zapi mellett a Vinimi márka is tiszteletét tette az eseményen, az első órákban a vendégek az ő cipőcskéit szintén megcsodálhatták Anita szuper termékei mellett. A Vimini megalkotóját, Barbit első gyermeke inspirálta az alkotásra. Olyan cipellőket készít, amelyeket az apró lábak minden igényét kielégítik,ezáltal biztosan örömmel hordják őket majd a picik.

dsc_4011.jpg

Közvetlen mellette találtuk a Demmers képviseletét, aki rögtön szívélyesen, nagy mosollyal az arcán, kínált bennünket a finomabbnál-finomabb italaival. Jól esett a frissítő az októberi „tavaszban”. Gyógynövényes és áfonyás-rooibus „jeges teát” kóstoltunk, az utóbbit a kislányom is előszeretettel kortyolta. Meleg teák szép számmal sorakoztak a pulton, nem tudtunk volna olyat kérni, ami nincs jelen. A szobában játszószőnyegen mókáztak a gyerekek, akik szemmel láthatóan nagyon jól érezték magukat. A kislányom ekkor még hozzánk bújva szemlélte az eseményeket, viszont nem sok idő elteltével már maga is birtokba vette a teret és kellemesen szórakozott az eseményen.

dsc_4043.jpg

Délelőtt finom fánkokkal kínáltak bennünket, amelyek rózsaszín és baba kék mázzal borítottak voltak, így kedvezve az eseményt meglátogató csemetéknek. 

Ebédidő tájékán érkeztek a Wellbe jóvoltából az Ella’s kitchen gyümölcspüréi, amelyeket a gyerekek és a felnőttek ugyanúgy előszeretettel fogyasztanak, hiszen nem csak organikusak, hanem finomak is! Az ízek között szerepel, többek között: bio banán-sárgabarack bébirizzsel, bio görög joghurt eperrel, bio brokkoli-körteborsó. Ha a Wellbe weboldalán böngésztek még sok-sok finomságra találtok.

dsc_4123.jpg

Mindeközben igyekvő blogunk kíváló fotósai (Szűcs Norbert-Norbesign, Csapó Krisztián-Christian Ziel) örökítették meg a márka életének eddigi, egyik legfontosabb eseményét. A fiúk beolvadtak a tömegbe, így igazán meghitt képeket tudtak készíteni a részvevőkről is. Anita minden részletre kellő figyelmet fordított, így lett a rendezvény igazán gyermek és felnőttbarát egyben. Mindenki jól érezte magát, egy csüggedő arcot sem láttam. Azt gondolom, ezt a márka megalkotó személyisége eredményezte, hiszen mindenkihez volt egy kedves szava. Elragadó személyisége előtt bárki könnyen megnyílik, a ruhák tervezése ettől lesz igazán gördülékeny.

zapi_showroom_2018_10_15_1.jpg

Mi koradélután indultunk haza, amikor már a kislányom elfáradt. A pár óra, amit ott töltöttünk úgy elrohant, szinte észre sem vettük az idő múlását. Ilyen kellemes környezetben ez nem is csoda! Mi, felnőttek élményekkel gazdagodva a kislányom pedig Anita jóvoltából egy formapárnát szorongatva, boldogan tért haza.

Szívesen maradtunk volna még, hogy jobban megismerjük egymást, de erre a későbbiekben biztosan sort kerítünk majd!

dsc_4018.jpg

Ha lemaradtál a megnyitóról, akkor se csüggedj, hiszen hamarosan újra lehetőségetek nyílik majd megismerni a helyet, ahol az alkotóval együtt megálmodhatjátok gyermeketek hőn áhított egyedi (Zapi Luxory) ruhadarabjait! Addig is kövessétek a márka közösségi oldalait, hogy semmiről ne maradjatok le!

Írta: Kisa-Nagy Viktória, Kikapcsolódok blog

Fényképezte: Szűcs Norbert,  Csapó Krisztián, Kikapcsolódok blog

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagramm oldalunkon! 

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr7614367743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása