Teszteltem: Curaprox fogköztisztító, és fogkefe
2018. május 20. írta: Anita Bé

Teszteltem: Curaprox fogköztisztító, és fogkefe

Fogaink számos tevékenység során elengedhetetlenek, ilyen például az étkezés, vagy a kommunikáció, de igen fontos mosolyunk is, ugyanis a gyönyörűségének titka az ápolt, rendezett fogsor, melybe nem tudhatjuk mikor szeret bele valaki.

1_18.jpg

Éppen ezért indokolt rendszeres karbantartása, melynek jó eszközei lehetnek a Curaprox fogköztisztítói, illetve fogkeféi.
Mint sokan mások, én is a legszebb mosoly elérésére törekszem, éppen ezért is örültem nagyon, hogy kipróbálhatom a Curaprox fogköztisztítóját (viszlát fogselyem, nem fogsz hiányozni), és a CS 1006 single speciális egycsomós fogkeféjét.

Biztosan van még olyan személy -rajtam kívül-, aki ismeri azt a helyzetet, amikor fogselyemmel próbál a hátsó fogak közé beférni, és bár nehezen, szenvedések által sikerül, de mégis a pokolba kívánja az egészet… Na ez az, amit a Curaprox fogköztisztítója esetén elfelejthetünk, mivel nyeles kialakítása végett könnyen hozzáférhetünk azokhoz a bizonyos nehezen elérhető tagokhoz, mindemellett pedig igen hatékonyan és gyorsan lehet vele dolgozni.

3_15.jpg

Tesztelésem során a legkisebb fejet használtam, és bár meglátásom szerint néhol még egy ettől is apróbbra lett volna szükségem, összességében úgy látom eredményesen tette a dolgát. A termékhez tartozik 4db különböző méretű  CPS kefe annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a számára legoptimálisabbat; egy tartónyél, amire csak rá kell pattintani a kiválasztott CPS kefét; egy használati utasítás; és egy praktikus tartótok, melynek köszönhetően könnyedén elcsomagolhatjuk akár utazásra.
Curaprox fogköztisztító: 5/4

Korábban nem tudtam milyen különbségek lehetnek fogkefe és fogkefe között, ám azáltal, hogy rendszeresen elkezdtem használni a Curaprox CS 1006 single egycsomós speciális termékét rájöttem, hogy nem mindegy mit használunk fogaink egészségének megőrzése érdekében. Használata kicsit időigényesebb, hiszen feje körülbelül 0.3-0.4 cm átmérőjű, ehhez képest egy átlagos fogkefe olyan tízszer nagyobb, viszont megéri az időt és energiát belefektetni, ugyanis igen alaposan el lehet tüntetni vele a fogra lerakódott lepedéket. A nyél remek meghajlítása végett pedig kiválóan alkalmas a hátsó fogfelszín, és az egyedülálló fogak teljeskörű alapos tisztítására.

2_13.jpg

Ajánljuk azok számára, akik implantátummal, és/vagy fogszabályzóval rendelkeznek, de érdemes megjegyeznünk, hogy a CS1009 és a CS708 az, ami kifejezetten e célból készült.

A Curaprox fogkefék feje ultrafinom CUREN szálakból készült, ami azért jó, mert a hagyományosak sörtéi túl kemények ahhoz, hogy túlzott rányomás nélkül elérjék a kritikus területet, azaz az ínyszélt, ezáltal pedig kialakulhatnak súlyos ínysérülések és szabaddá válik az érzékeny fognyak.

Curaprox CS 1006 single egycsomós fogkefe: 5/5

Ebben az elképesztően gyors és rohanó világban szükségszerűnek tartom azt, hogy foglalkozzunk magunkkal. Fogaink számunkra nagyon fontosak létfenntartó szerepe végett, ezért nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy elhanyagoljuk. A Curaprox szlogenje egyszerű, de annál helytállóbb és nagyszerűbb: “Egészséges fogak egy életen át.”.

 

Amennyiben Te is szeretnél egy életen át tartó egészséges fogakat bátran nézz szét a Curaprox weboldalán, biztos vagyok benne, hogy megtalálod a számodra legmegfelelőbb szájápolási termékeket, ráadásul mindezt baráti árakon.

Írta: Menus Mercédesz

Bővebb infó: www.sagerdental.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr213987190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása