Teszteltem: Coconutoil Cosmetics
2018. március 20. írta: Anita Bé

Teszteltem: Coconutoil Cosmetics

Ahogy azt Tőlünk megszokhattátok, szeretjük tesztelni a finom ételeket és a csodás kozmetikumokat. Ehető minőségű kozmetikumhoz azonban még nem volt szerencsénk - az égiek meghallgattak, így ez a furfangos nap is eljött.

img_20180303_130318_534.jpg
Mit is jelentsen ez? Örömmel mutatom be Neked a CoconutOil Cosmetics termékeit, melynek szlogenje: “Csak azt kend a bőrödre, amit meg is ennél!”

Igen, a CoconutOil 100% BIO minősített összetevőkből készíti termékeit, és alig vártam, hogy kipróbálhassam ezeket a bőrbarát termékeket.


Az első teszt alanya, amelyet már amúgy is terveztem beszerezni, az arcszérum volt. Amikor görgetjük az üzenőfalat, szinte biztosan szembe jön velünk egy-egy sminkelős video, melyet akarva-akaratlanul is megnézünk, és rácsodálkozunk némely transzformációra. Ott keltette fel először a figyelmem, hogy a leányzók különböző szemcsepphez hasonló terméket csepegtetnek, majd kennek az arcukra, szájukra, hogy sminkelés előtt gyorsabban érjék el a kívánt hidratált bőrt. Nos, ez volna ő.

img_20180303_125914_063.jpg


Kizárólag organikus összetevőkből és kíméletesen előállított növényi olajokból áll. Gyakorlatilag “megeteti” a bőröm. Sajnos ebben a csípős hidegben eléggé indokolt a folyamatosan száraz bőr, reggelente belemasszírozom az arcomba, és élvezem, hogy szinte azonnal dolgozni kezd.
Koncentrált arcszérum: 5/5.
Blogunk Facebook oldalán most nyerhetsz egyet - KATT

A második dolog, amely nagyon de nagyon nem szereti ezt az időjárást, a hajam. (Na jó, egy picit azért remélem, hogy nem csak az enyém nem csípi.)
Így hát nem maradt más hátra, mint próbára tenni a hajregeneráló szérumot. Amúgy is szeretem kínozni hajkoronámat, pláne a szőkítésekkel, így lesz mit tesztelni.
A cikket megelezően két alkalommal használtam az olajat, így messzemenő következtetést még nem tudtam levonni, de amint megtörténik, egy mini-poszt erejéig tájékoztatlak Titeket a változásról.
A szérumot hajmosás előtt kell felkenni, és kb. 20 percig hagyni. Ezután jó alaposan ki kell mosni. Pakolásként is használhatjuk fejbőrre is, sőt, egy egész éjszakát is benne tölthetünk. Ez lesz a következő randink!
Hajregeneráló szérum: 5/4.

A következő termék, mely szívemnek oly kedves, a teljesen organikus sminkeltávolító olaj. Ugyanis! Sosem használok drogériás, vegyszeres terméket az arcomra. Ezelőtt is az egyik teljesen “zöld” márkának a sminklemosóját használtam, és most megtaláltam az olajos testvérét. Ami külön érdekes, hogy nem hagy zsíros érzetet maga után, és ennek nagyon örülök, mert az olaj mellé már valószínűleg sok lenne.
Az előző két terméknek mondhatni teljesen semleges, míg ennek különleges, kissé illóolaj-párologtatóra emlékeztető mentolos illata van. Az pedig bizony nagyon finom.
A funkcióját teljes mértékig betölti, annak ellenére is, hogy szeretem az erős sminket.
Arcregeneráló és Sminklemosó olaj: 5/4.

img_20180303_130035_781.jpg

Használsz testvajat? Én most próbáltam először, de tudom, hogy nagy népszerűségnek örvend. Az ok, amiért ez kimaradt eddig a napi-heti rutinjaimból, hogy nem szimpatizáltam ezekkel a rendkívül tömény, méhviaszos készítményekkel. Nem szeretem, ha sokáig érzem a bőrömön a terméket, és hát a testvaj jóval lassabban szívódik, mint mezei testápló társaik.
Még most is barátkozom a termékkel, de használom. Az illata mesés, számomra a citrom és a levendula találkozását idézi; még csak össze sem hasonlítható azokkal, amelyeket egyébként használok. Szóval hatalmas pirospont. Mélyen táplál, fertőtlenít, és ami nagyon tetszik benne, hogy terhesség alatt feszesítő hatással van a mellekre, és segít elkerülni a striákat. Ezutóbbiról nem tudok nyilatkozni, de annyi biztos, hogy ennek használatával jó időre búcsút mondhatunk a dehidratált bőrnek.
Levendulás Testvaj: 5/4.

img_20180303_125501_187.jpg

Az utolsó és egyben legizgalmasabb termék pedig az Intim- és masszázsolaj. Kókusz és mandulaolajat tartalmaz, mely már önmagában egy csodás kombináció - hát még milyen kellemes a funkciója :)
Afrodiziákumként felpezsdíti érzékeinket az édesnarancs és a mandarin 100%-os tisztaságú, bio illóolaja. Teljes mértékig használható “bármilyen” területen, ugyanis antibakteriális, fertőtlenítő- és gombaölő hatású. Érdemes “különlegesebb” estékre tartogatni. Gondoljunk csak bele. Mit szólna párunk ha a sima, uncsi, “drágám megmasszíroznál, kérlek?” kérdés ezentúl így hangozna: “Drágám, megmasszíroznál kérlek az Intim masszázs olajammal?”
Ráérsz majd megköszönni! ;)

img_20180303_125658_731.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr8913742892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása