Teszteltem: Minipolisz
2017. november 04. írta: Anita Bé

Teszteltem: Minipolisz

Utólért a hűvös idő, és bizony elő kell szednünk a tarsolyunkból minden olyan aktív gyermekes program lehetőséget, amely “fedett pályán” végezhető. Mi megtaláltuk az erre ideális óriás játszóházat - noha itt nem labdatengerre, csúszdákra és zsivalyra kell számítanunk, mégis rendkívül menő!

 20171022_150706.jpg

A MiniPolisz egy olyan különleges világ, ahol a 3-12 éves korosztály játszva ismerkedhet meg a számukra elérhetetlen „felnőttes” dolgokkal.

Egy gyermekek számára létrehozott világ, amelyben minden csemete-méretű és ahol ugyanazokat a tevékenységeket végezhetik, mint mii a mindennapokban - annyi különbséggel, hogy ők tényleg jókedvvel fizetik be a csekket a postán, és örömmel várnak sorukra a közlekedési “dugóban”; de egészen extrém dolgokat is űzhetnek, például tüzet is olthatnak, és színpadon sztárnak érezhetik magukat. Kiskoromban az egyik mesém a Tesz-Vesz Város volt, és kissé szürreális módon abszolút úgy éreztem magam, mintha belecsöppentem volna.

 

20171022_152005.jpg
Az első és egyben kedvenc állomásunk a “Tekergő” volt, ahol biciklivel közlekedhettünk. Kifejezetten jó tanulási lehetőség, hogy mi a helyes módja a körforgalomban, a sorompónál, és a lámpáknál történő közlekedésnek. A gyerkőcök sisakot is kapnak, a biztonság kedvéért, noha mindenki nagyon szépen, és körültekintően közlekedett, köszönhető ez az akkurátus animátoroknak is. Cirka 20 percet töltöttünk itt - legelőször - aztán még kétszer vissza kellett mennünk. Jó pihenési lehetőség a szülőnek, ugyanis fáradtságos egy túra ez fél napra, ugyanakkor egy felnőttnek is egész szórakoztató, attól eltekintve, hogy mi átlátjuk, hogy minden kőkemény reklám és marketingáradat.

 

20171022_142040.jpg

 

Voltunk mini OTP-ben, számoltunk játékpénzeket mágikus masinával, majd elmentünk tüzet oltani a Rendőrség mellé, ahol még egy szuper rendőri járgányra is felülhettünk.

 

Lehettünk kertészek és elmehettünk vásárolni az ALDI-ba, és örömömre a DM-be is. A polcokon természetesen üres flakonok és vajas dobozok vannak, de mindegyik az eredeti csomagolás. Miután megvehettük a megszabott 6 termékünket (lehet, hogy mi, szülők is jobban járnánk, ha előre közölnénk velünk, hogy csak ennyit vásárolhatunk) lecsipoghattuk magunknak a pénztárnál, és még blokkot is kaptunk.

 

Készíthettünk pizzát a Pizza King-ben Majka és Gáspár Laci “társaságában”, és még egy szuper frizurát és kaptam a Mini Szépségszalonban.

 

Rengeteg állomása van, és mind nagyon igényesen van kialakítva. A rengeteg alatt 20 darabot értek, melyből pár “üzemen kívül” volt, így is 3 órát bőven elmasíroztunk, és Oli még maradt volna, ha nem megy a vonatunk. :) Megérkezéskor kaptunk egy Munkakönyvet, melyen az összes market megtalálható, és ha elvégeztük kellő feladatainkat, az animátorok beikszelik nekünk.

 

20171022_145718.jpg 

 Mindenki kedves és segítőkész, maximális figyelmet fordítanak a gyermekekre és a szórakoztatásukra, a legnagyobb türelemmel. A kiállítás szenzációs, teljes mértékig interaktív programot biztosít, természetesen vannak pihenőrészek és büfé is.  Olivér és én szívből ajánljuk, ha családi programon töritek a fejeteket. Azonban minimum fél napra készüljetek, pláne, ha több gyermekkel vagytok. És apát se hagyjátok otthon. Úgy láttam, ők a gyermekekéhez hasonló lelkesedéssel vetették bele magukat a hacacáréba.

 

Elérhetőség: Minipolisz

Kövessetek Bennünket a Facebook oldalunkon, hogy ne maradjatok le a fontos hírekről! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr8413173480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása