Teszteltem: ASTOR lift me UP alapozó
2016. november 09. írta: Anita Bé

Teszteltem: ASTOR lift me UP alapozó

Ritkán írok szépségápolással kapcsolatos cikkeket, hiszen jómagam ritkán sminkelem úgy igazán ki magam. Mégis úgy gondolom, hogy van egy alapkészlet, amivel egy igazi NŐnek rendelkeznie kell!

unnamed_26.jpg

Első körben az ASTOR lift me UP alapozójára esett a választásom, hiszen a női nem jó barátja egy minőségi, tartós, megbízható termék, amely a mai világban nem csak elfed, de azért ápolja is a bőrünket. Lássuk be, rohanó világban élünk, egyszerre szeretnénk mindent gyorsan, de nem a minőség rovására letudni. Mivel a márkát ismerem, és kifejezetten erősnek gondolom, sejtettem, hogy jól fog szerepelni. Egy viszonylag új termékről van szó, amit nemrég vezettek be a piacra. A termékben kollagén található, így nem csak elfedi az apróbb bőrhibákat, hanem egy kicsit korrigálja is őket. Ezen túl C és E vitaminokban gazdag, és az öregedés első jeleit is segít eltűntetni. Ez mind szuperül hangzik, szóval mutatom, hogy miként is mutat ez a termék nálam:

1_8.jpg

Láthatjátok, hogy maga a termék csodaszép, igényesen kivitelezett, gyönyörű színekkel megálmodott, ami nem veszi el magáról az alapozóról a figyelmet. A bordó szín a nőiességet sugallja, így jut el Hozzátok, és hozzám! :)

Az alapozót szuperül lehet felvinni, köszönhetően a jól megtervezett üvegnek, ami adagolja is nekünk a terméket. Ezt egy igen nagy adag, bőségesen elegendő egy egész arcra. Így láthatjátok, hogy gazdaságos a termék, nem kell órákon azon törni a fejed, hogy még mennyi alapozót kenj az arcodra.

22_4.jpg

A terméket az arcom /képen látható/ bal oldalára vittem fel. Nézzétek el nekem, hogy nem vagyok egy modell alkat :) Láthatjátok, hogy a bőröm szebb, élettel telibb lett, mint a jobb oldal, amelyen nem található semmilyen sminktermék. A termék felvitele előtt a bőrömet alaposan megtisztítottam, mert véleményem szerint ez a sminkelés jó alapja. Mivel a termék krémes állagú, ezért csak a kezeimmel dolgoztam el az alapozót, és körülbelül fél perc alatt végeztem. Kifejezetten kellemes érzetet hagy maga után a lift me UP, selymessé, puha tapintásúvá vált a bőröm, ezen felül kicsit mintha élettel telibb lett volna. (Nem járok szoláriumba: így ha nincsen napsütés, a bőröm színén erősen meglátszódik.) Az a jó, ha nem látjátok a hatalmas kontrasztot, hiszen ez jelenti azt, hogy illeszkedik a bőröm színéhez az ASTOR terméke, ettől is lesz olyan jó. Nem használtam photoshoppot, így a tömény valóságot láthatjátok a képen.

3_5.jpg

Véleményem szerint ez egy kifejezetten jó termék, egészen biztosan a későbbiekben is meg fogom vásárolni. Mutassátok meg az üveget a párotoknak, hátha meglep Benneteket az ünnepek során egy ilyen kis csodával. Szinte bármelyik drogériában megtalálhatjátok Ti is, vagy Ő is a polcokon, és ez mellett az ára is elérhető. 

A termékről/márkáról bővebben:

https://www.astorcosmetics.com/hu-HU

https://www.facebook.com/Astor.Magyarorszag/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr2411945053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása