Teszteltem: Pixibox - 2016. október (szülinapi kiadás)
2016. október 13. írta: Anita Bé

Teszteltem: Pixibox - 2016. október (szülinapi kiadás)

Jómagam egy jó ideje Pixi rajongó vagyok, de nem írtam róla különösebben cikket. Kaptam pár üzenetet arról, miszerint ne magáról külön a termékekről írjak, hanem magáról a Pixi szolgáltatásról, illetve a doboz tartalmáról. Így most ennek teszek eleget:)

11_2.jpg

A rendelés folyamata hasonló a többi Felvétel a szótárba: egy kiirt időpontban lehet csak és kizárólag a rendelést kezdeményezni, és azt is csak addig, amíg a dobozkák el nem fogynak. Ez egyrészt növeli a vásárlóban a különlegesség érzetét, másrészt valóban ennyi tételben értékesítik őket, hiszen a benne lévő tartam bőven a vásárolt ár felett van. A pixi ára 5990 Ft, házhozszállítással együtt. (Országszerte). A rendeléseket összesítik, majd rá következő héten megkezdik a postázást is. Volt már arra precedens, hogy egy óra alatt elkapkodták az összes Pixiboxot, ami miatt komoly őrjöngés volt a hölgyek körében. Érdemes megjegyeznem, hogy talán ez a legnépszerűbb szépségből jelenleg Magyarországon.

22_2.jpg33_1.jpg

A csomagolásra mindig nagy hangsúlyt fektetnek. A kezdetekben mondhatni ugyanazon sablon volt végig, amit mellékesen imádtam! Összegyűjtöttem a dobozokat, és a fiókomban elrendeztem azokat, majd megtöltöttem az apró kis mütyüreimmel. Ergo újra hasznosítható: nem nagy, masszív, és dekoratív egyben. Leginkább a fekete-fehér színekkel játszanak, de a különkiadásokra nagy hangsúlyt fektetnek. Tavaly arany mintát kapott, idén pedig egy kis Srapbook feelinget vélek felfedezni, köszönhetően a mellékelt matricáknak.

A dobozom tartalma:

Uriage Silky Body- Testápoló tej (200 ml, teljes kiszerelésű termék):

55_2.jpg

A márka honlapja szerint a termék ára: 3149 Ft, így a dobozban található legdrágább terméket képviseli. A leírás szerint: "Testápoló tej száraz, érzékeny bőr mindennapi ápolására. Selymes, könnyű állagú testápoló tej, mely fokozza a bőr természetes nedvességmegtartó képességét és erősíti a bőr védőrétegét. Hidratálja és táplálja a bőrt, amely könnyebben megőrzi rugalmasságát, feszességét. Könnyű, ultra-komfortos textúrája gyorsan felszívódik, nem hagy ragadós érzetet a bőrön, használata után azonnal felöltözhet. Hosszan tartó, kellemes illattal. Gondosan válogatott összetétele révén kitűnően tolerált készítmény. Paraben-, alkohol- és színezékmentes, nem komedogén, hipoallergén. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánlott. Különleges összetevője a Francia Alpok szívében fakadó Uriage termálvíz, mely kivételesen gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben, erősíti a barriert és természetes izotóniás tulajdonságának köszönhetően tökéletes ozmózisban van a bőrrel, ezért is nevezik a bőr vizének. Az Uriage Termál Központban 200 éve használt jótékony víz beépül minden URIAGE termékbe, hogy hidratálja, nyugtassa és védje a bőrt, még a legérzékenyebbet is."

Marionnaud- szemhéj árnyékoló ecset (teljes kiszerelésű termék)

66_3.jpg

Sajnos a parfüméria honlapján nem találtam meg, így az árát is a google segítségével tudom csak belőni. Ettől lehet drágább, olcsóbb is, a jelenlegi adatok szerint kb. 1290 Ft-os termékről van szó. A bloggerek nem annyira kedvelték, ettől függetlenül lehet ez egy jó termék. Természetes szőrből készült, így az állatvédőknek ez nem annyira tetszetős.

Revion- Revion Grow Luscious szempillaspirál (teljes kiszerelésű termék)

77_2.jpg

A márkának sajnos nincsen magyar honlapja, így az Iparfüméria honlapját vettem alapul, ahol 2290 Ft-ért értékesítik a terméket. A leírás alapján hosszabb, természetesebb pillákat varázsolhatunk ezzel a termékkel magunknak.

Clinique Superdefence Night (15 ml, utazó kiszerelésű termék)

44_2.jpg

A márka honlapján nem található ár, így átvándoroltam az angol oldalára, ahol fontban voltak megadva az árak. A 50 ml-es kiszerelés jelenleg 42 font - kb 14.000 Ft-  Így a 15 ml árban kb átszámolva: 5000 Ft körül van. Jó lett volna tudni a magyar árat, mert véleményem szerint Anglia jelen esetben nem mérvadó, ott kicsit magasabbak az üzletekben található clinique termékek. A leírás szerint a clinique superdefence night segít megakadályozni az öregedés jeleit.

Eucerin pH5 intenzív testápoló (20 ml, utazó kiszerelésű termék)

88_1.jpg

A termék normál ára 200 ml vásárlása esetén kb 2500 Ft, így a dobozban lévő termék kb. 250 Ft-ot ér. A leírás szerint támogatja a bőr védekezőrendszerént, és segít helyreállítani a PH-szintet.

Eucerin pH5 olajtusfürdő (20 ml, utazó kiszerelésű termék)

A termék normál ára 200 ml vásárlása esetén kb 2500 Ft, így a dobozban lévő termék kb. 250 Ft-ot ér. A leírás szerint támogatja a bőr enzimaktivitását, ápolja és védi a bőrt a kiszáradástól.

Paco Rabanne 1 Million Privé férfi parfüm és Paco Rabanne Lady Million Privé női parfüm: (1.5 ml - 1.5 ml, minta termék)

Ezt nem nevezném meg árban, mert véleményem szerint ezt bárhol beszerezhetjük ingyen. (A parfümériákban bárki kérhet mintát, én eddig mindig kaptam.)

A dobozunk értéke így összesen, kis túlzással: 12.229 Ft. Ennek nagyjából a felét fizettem érte, szóval bárhogyan is nézzük, jó vételt volt. Biztosan lesz olyan, amit saját magam fogok használni, de nagy eséllyel az ünnepek során is fogok ajándékozni ezekből a termékekből.

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr4811801397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása