Kihagyhatatlan programok az idei Opel Családi Napon
2016. május 19. írta: Anita Bé

Kihagyhatatlan programok az idei Opel Családi Napon

2016. május 21-én, szombaton immár 6. alkalommal rendezik meg az Opel Családi Napot. Most igazán van ok az ünneplésre, hiszen a sikerek mellett, idén 25 éves az Opel Magyarország, ezért a szervezők színes programokkal és hazai sztárvendégekkel készülnek szombatra.

0cba1fbd-b4c5-4e27-bada-d5f733574cea.jpg

Ebben az évben világsztárral ünnepel az esemény, hiszen Európában csak itt mutatkozik be a nagyközönség számára az egyedülálló Opel GT Concept sportautó, amelynek megalkotása során eddig nem látott formákkal, színezési trükkökkel és műszaki megoldásokkal kísérleteztek az Opel tervezői.

Az autók szerelmeseinek csak válogatniuk kell a jobbnál jobb programok között: a veterán autócsodák mellett, kipróbálhatunk egy rendőrautót is, vagy akár ismert emberekkel, autóversenyzőkkel, különleges OPC Astrákkal és Corsákkal tehetünk meg egy-egy kört a Forma 1-es pályán.

1ff4c26a-f388-4a34-ba9b-14bf98a96f0d.jpg

Természetesen az Opel az egész családra gondolt. Családi címlapfotózással, kártyajóssal, gyerekeknek szánt kreatív foglalkozással, és gyerekjógával is várják az egész családot. A Budapesti Állatkert ismét elhozza zajtűrő állatkáit, míg a gyerekek egy képzeletbeli kisváros utcáin autózva, játszva tanulhatják meg a biztonságos közlekedés legfőbb szabályait.

A délelőtt folyamán a színpadra lép az Alma Együttes, valamint a TV2 Kismenő című műsorának legtehetségesebb versenyzői és a Nagy Duett sztárpárjai is. Az esemény házigazdái ismét Czippán Anett és Váczi Gergő lesznek.

Este pedig a hazai sztároké lesz a főszerep. A Nagyszínpadon 18.00-kor kezd a Random Trip egy különleges, erre az alkalomra összeállított sztárcsapattal, majd őket követi az igazi buli zenét játszó Intim Torna Illegál 19.30-tól, végül a hagyományokhoz hűen ismét a Tankcsapda látványos koncertje zárja az eseménydús napot.

 

Az esemény ingyenes, a részletes programokat a honlapon tekinthetik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr838732050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása