Teszteltem: Lenor Gold Orchid és Ariel 3in1 kapszulák
2016. május 08. írta: Anita Bé

Teszteltem: Lenor Gold Orchid és Ariel 3in1 kapszulák

Az elmúlt hetekben egy szuper lehetőséget tesztelhettem: megismertem a Lenor Gold Orchid, és az Ariel 3 az 1-ben kapszuláit. Rengeteg mosáson vagyok túl, és szerencsére sok-sok önfeláldozó (haha) barátom is volt, akik szintén kipróbálták ezeket a termékeket.

ariel1.jpg

A legpozitívabb visszhang az Ariel mosókapszuláival kapcsolatos volt. A barátaim -leginkább a férfiak- azt állították, hogy a továbbiakban csak ezt fogják használni, hiszen nem kell kimérni a továbbiakba...n a mosószer mennyiségét. Sokan voltak ez előtt ügyetlenek, magukra öntötték a tisztítószert, de volt arra is precedens, hogy nem a megfelelő helyre öntötték azt.

ariel2.jpg

Hát igen, mi nők erre nem is gondolunk!  A női visszhang arról számolt be, hogy tisztábbak lettek a ruhák, mint egy átlagos mosás során tapasztaltak. Hozzáteszem, sokan nem ezt a márkát használták ezt megelőzően. A saját tapasztalatom: kisgyermekes anyukaként elmondhatom, hogy rengeteg textilpelust, és előkét kell, hogy kimossak a ruhákon kívül. Nemrég tértünk át a pürésített ételekre, amelyből nagyon nagy kedvenc az alma. Így hát, ez gyakran köszön vissza a ruhákon. Elmondhatom, hogy azonnali mosást követően tiszta hatást tudtam elérni az Ariellel. Természetesen adódott olyan szituáció, amikor úton voltunk, így nem tudtam egyből mosógéphez-folyóvízhez-kapszulához jutni.  Ekkor a folt beleszáradt. Nagy örömömre a második mosást követően már nyoma sem volt!  Szóval Anyukák- férfiak- nők- mindenki más! Próbáljátok ki, mert nem fogtok csalódni :)

 Ha szeretnétek egy kellemes illattal párosítani, akkor csapjátok hozzá a Lenor Gold Orchid öblítőjét. Szuperpuhák lesznek a ruhák, és olyan illat lesz a lakásotokban, mintha egy speciális illatosítotok lenne kihelyezve. Tőlem megkérdezték páran, hogy milyen parfümöt használok, holott csak azt érezték! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr658697118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása