Teszteltem: Finomító Kantin
2015. június 08. írta: Anita Bé

Teszteltem: Finomító Kantin

Házi készítésű szörpök, kézzel gyúrt bucik, csodás ízvilágú húspogácsa, mindez egy helyen? Nos, végre egy hambizó, ami nem a belvárosban található, hanem a II. kerület szívében . Ez jó hír mindig azoknak, akik nem szeretnének feltétlenül utazgatni, hanem egy könnyen megközelíthető, szerethető helyre vágynak. 

unnamed_16.jpg

Láthatjátok, hogy külsőleg egy nagyon szimpatikus, jó méretű, gazdagon töltött finomságokról van itt szó. Bal oldalon egy Chili Cheese Burgert láthattok, míg jobb oldalon a Finomító Burgert. Mi a kettő közt a különbség? A finomító burgerben:  marhahús,római saláta, kígyó uborka,  finomító szósz, vörös cheddar, jalapeno, fehér hagyma, paradicsom lekvár található, míg a másikat salsa szósszal is gazdagítják. Csodásan hangzik, ugye? Az is! :) Nagyon lehetett érezni, hogy ez a buci bizony nem gyártósoron készült, hanem itt gyúrták Nekünk/Nektek össze, gondosan ügyelvén arra, hogy nem csak finom, de tetszetős is legyen. A krumpli és a bbq szósz szuper finom volt együtt, ajánlom Nektek is.

unnamed_1_14.jpg

unnamed_2_14.jpg

Az első hely volt, ahol végre megkérdezték tőlem, hogy milyen fokozaton szeretném átsüttetni a húspogácsámat. Nagyon boldog voltam, ez számomra mindig is egy nagyon fontos kérdés. Többször írtam már erről: egyénenként változó, ki hogyan szereti mindezt. Jómagam jelenleg várandós kismamaként kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy nyers húst ne fogyasszak. Szóval igen, itt teljes átsütést kértem, aminek eleget is tettek. Minden láthatóan, és érezhetően is friss volt. Nagy figyelmet kapott a kiszolgálás, nagyon kedvesek, és figyelmesek a vásárlókkal. A vendégek zöme fiatal, látszik rajtuk, hogy nem új számukra már a hely, gyakran járnak vissza. Egy aranyos kis vízcsap várja azon kedves vendégeket ,akik nem szeretnének csak azért beugrani a mosdóba, hogy ott mossák meg a kezüket. Praktikus, igaz? Egyszerű ötlet, mégis hatásos. 

Az étlap gyakran változik, szezontól is függ, hogy éppen milyen ajánlatokkal látogatják az ide látogató vendégeket. Az üzlet ezáltal mindig képes megújulni, és igyekszik igazodni a vásárlók igényeihez is. 

unnamed_3_11.jpg

Nagyon szimpatikus, hogy az árak is mérsékeltek, nem rugaszkodnak el a földtől, igyekeznek minden igényt ennek ellenére maximálisan kielégíteni. 

No, de milyen is a házi készítésű szörp? Elmondhatom, hogy szenzációs! Arra emlékeztet,amit még a nagymamám csinált gyermekkoromban. Nagyon gyümölcsös-édeskés, a pohárba betöltve enyhén "zavaros", köszönhetően a rostoknak. Nincs benne tartósítószer, ezért csak pár napig áll el a Kantinban. Ez nem probléma, így legalább mindig újabb dolgok jelenhetnek meg a kínálatban. Számomra nagyon szimpatikus :)

11053337_844132575680202_3976119866081572635_n_1.jpg

Fotó: Barton Éva

18826_836538603106266_609721230649362423_n.jpg

Mi az, amitől ez a hely más, mint a többi? A szörpök miatt nagyon házias a hangulat, olyan, mintha egy ismerős családot látogatnál meg. Mindeközben az ízvilág szuper finom, garantált a visszatérés. Sajnos a hely korlátozott befogadást illetően, de szerencsére pörgős üzletről van szó, így ha nem csúcsidőben mész -ami az ebédidőt jelenti- akkor egészen biztosan kényelmesen le fogsz tudni ülni. A szemetet itt szelektíven gyűjtik, ami nálam máris egy plusz pontot érdemel. :)

Képek forrása: Sajáton kívül a Finomító Kantin Facebook oldala

Hol találhatod meg?

nevtelen_2.jpg

Facebook: https://www.facebook.com/finomitokantin/timeline

Honlap: http://www.finomito.com/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr127525026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása