Interjú: Patent Design
2015. április 15. írta: Anita Bé

Interjú: Patent Design

A nőies alkatú lány/nő fő problémája, hogy nem kap magára megfelelő méretű ruhát. Ha egy boltban megvásárolhatja a nagyobb méretet, szinte egész biztos lehet benne, hogy valahol eláll, felcsúszik, nem úgy illeszkedik, és még sorolhatnám tovább. Ezt a problémát igyekszik orvosolni a Patent Design. :) A kismamák is bátran jöhetnek vásárolni, hiszen itt tényleg minden kívánságot igyekeznek teljesíteni, legyen szó egy alkalmi, vagy egy vagányabb ruhával kapcsolatban. Egy rövid interjút készítettem Judittal, hogy jobban megismerhessétek Őt, és a márkát egyaránt: 

1: Kérlek, mutatkozz be, mond el kinek és miért szánod a termékeidet? Miben különbözöl másoktól?

Vajda Judit vagyok 38 éves, 2 gyerekes családanya, a médiában dolgoztam közép és felső vezetőként a gyerekek érkezése előtt. Mivel a médiás létet karrierem csúcsán hagytam abba, így a gyerek után nem szándékoztam visszatérni, annál inkább éreztem hogy valami igazi önmegvalósításra van szükségem. A patent, illetve akkor még csak gondolatban ruha téma kamaszkori álom volt, ami eléréséhez azt hiszem be kellett járjam ezt az utat ami mögöttem van. A Patent Design a mai vagány NŐ ruhája, nem estélyi, nem kommersz, egy ruha, egy vonalvezetés, ami laza, mai, vagány és ott takar úgy, ahogy kell. Az egyetlen tervezői márka vagyunk, aki a plus size közönséggel foglalkozik, ismeri a problémáit és megoldást ajánl rá! Ezt - aki már vett tőlünk ruhát- csak igazolni tudja.

10945745_710230245761687_4381829916668764353_n.jpg

2: Mi jellemzi a tavaszi-nyári kollekciódat?

Friss, kényelmes, praktikus, lezser, csajos és sárga :-D

11001833_722230597894985_1188954742276188255_n.jpg

3: Mennyire egyedi az általad tervezett ruha anyagában tekintve? Vannak olyan alapanyagok, amelyek csak korlátozott számban érhetőek el, így igazán egyedi lehet a vásárló?

Anyagokat tekintve szinte kizárólag pamutot használok, illetve nyáron vannak muszlin jellegű anyagok vagy selymek. a plus size-ban nagyon fontos, hogy tudd milyen egy teltebb alkatú nő, hogy tudd mi a problémája és merj beszélni róla. A plus méretes nő izzadékony. Ez tény, összeér a combja, vastagabb a karja, beizzad a mell alá stb., szóval az anyagválasztás igen sarkalatos kérdés.

Többnyire egyszínű anyagokat használunk, ugyanakkor vannak olyan minták vagy textúrák, ami "azonnal szerelem", és akkor azok limitált számban hozzáférhetők lesznek. ezeket előzetesen mindig bemutatjuk a Facebook oldalunkon.

unnamed_4_4.jpg

unnamed_6_3.jpg

4: Mi történik akkor, ha még soha nem varratott az olvasó ruhát,  hogyan zajlik a vásárlás menete?

Két megoldás van, a Fb-on feltöltött képek alapján kiválasztja a fazont, ezt megírja nekünk üzenetben, amire én elmondom, h milyen az aktuális anyag készlet, lehetőség stb., ezt követően pontos méreteket kérek, mert ami a legfontosabb, hogy egyedileg készítjük a ruhákat, mert úgy gondoljuk, hogy egy 42 és 42-es nő között is óriási különbség lehet. Innentől kezdve az arányokon van a hangsúly.

Tehát: magasság, mell, derék, csípő, karvastagság, karhossz az alap amire szükség van, ha a ruha speciális vagy a vevőnek van spec. igénye hossza, kivágás stb, akkor ezeket is megadhatja és mi ennek megfelelően fogjuk elkészíteni 5-8 munkanap alatt. Ha minden jól megy akkor átvehető személyesen vagy akár futárszolgálattal, postai úton, kinek hogy kényelmes.

unnamed_7_1.jpg

unnamed_9_1.jpg

 

5: Lesz a közeljövőben divatbemutató, ahol megtekinthetlek? Hol tudok rá jegyet venni? Van üzleted, ahol megnézhetem a ruháidat? Fel lehet őket próbálni?

Igen, két bemutatónk is lesz, az egyik egy nagyon régi kedves ismerősöm szervezésében a Budapest Fashion Week, ápr 16-án, a PRLMT-ben, illetve lesz egy május 17-én, a SYMBOL-ban, a Plus size napon!

Üzletünk nincs a fenti méretre szabás okán, viszont vannak viszonteladóink akik számára egyes fazonokat konfekcionáltuk és ezek elérhetők bolti úton is. Valamint az idén írtunk ki tendert a webshopra is, ami remélhetőleg a nyár folyamán elkészül és könnyebben elérhetővé tesz majd bennünket.

Elérhetőség:

https://www.facebook.com/PatentDesign?ref=ts&fref=ts

Az első két kép forrása: Patent Design Facebook oldala

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr907369896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása