Újrateszteltem: Attaboy! Burger&Pizza
2015. március 26. írta: Anita Bé

Újrateszteltem: Attaboy! Burger&Pizza

Az előző cikkemben jeleztem, hogy szívesen visszamennék megkóstolni erre a helyre egy kevésbé pikáns hamburgert, hogy meglessem hogyan szerepel nálam. Nos, jelentem, hogy "van aki klasszikusan" szereti. :)

unnamed_5_3.jpg

A tesztnek két alanya volt: egy Sajtburger (cheddar sajt, jégsaláta, paradicsom, uborka, fehér hagyma, mustár, ketchup, majonéz - házi buciban), és egy Small Town Burger (pannónia sajt, tükörtojás, dupla bacon, paradicsomszeletkék, fűszeres tejföl - vajjal pirított házi buciban). Köretnek egy rántott hagymakarikát, és coleslawt salátát kaptunk, ami egytől-egyig nagyon ízletes, és laktató volt. Biztosan jártatok már Ti is úgy, hogy hazamentetek, és pár óra múlva éhesek lettetek. Nos, ez itt nem történt meg!

unnamed_6_2.jpg

Mindkét burgerről elmondható, hogy tökéletes külsővel rendelkezett, és mellett olyan ízvilága volt, amit szavakba leírni nehezen lehet. A Small Town tökéletes ízpárosítás, a bacon és a tükörtojás már alapból egy ütős kombináció, de erre a pannónia sajt egy olyan hatalmas ötlet, hogy csak na! :) A fűszeres tejföl egyszerre selymes, de mégis nagyon karakteres ízvilágú.  A sajtburger bármennyire is hihetetlen nagyon különleges volt, és finom. Az oka nagyon egyszerű: a hamburger zsemle mint látjátok kicsit eltér a szokványostól. Kérdésemre elmondták, hogy egy kézműves pékségben készül, melyet az Attaboy kérésére készítenek el úgy, ahogyan azt Ők szeretnék. Fontos szempontnak tartották, hogy a húshoz, és a zöldséghez egyaránt jól passzoljon.  A hamburgerhúst a szakács álmodta meg, a titka a só és borson kívül egy pici worcestershire szósz.

Az ínyenceknek az alábbi hamburgereket ajánlják: -Hurt Locker /Ezt kóstoltam, sajnos Nekem nem, de Neked lehet tetszeni fog/ : ketchup, fehér hagyma, dijoni mustáros tarkabors mártás, bacon, cheddar; - Shrooms (mustáros borsos tejföl, prosciutto, füstölt sajt, sautée gomba - házi buciban), és a Small Town , amit most kóstoltunk. 

Az Attaboy a kezdetekben egy kiszállító cég volt csupán, ehhez képest most a város több pontján is jelen van a vásárlók kérésére. Az üzlet beindult, az emberek szeretik ezeket a mai világban vett kézműves hamburgereket. A bisztró pár hónapja indult csupán, ennek ellenére már most sikeres. A külföldi , és a hazai vendégeket egyaránt sikeresen meg tudják szólítani, tekintetettel a finom ízekre, és a megnyerő designra. Figyeljétek az üzletet, mert hamarosan új ízek is meg fognak jelenni az étlapon. 

Az üzlet honlapját itt éritek el: http://attaboy.hu/; Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/AttaboyBudapest?fref=ts

Mi az az Attaboy?

Az attaboy egy régen használatos kifejezés, amit ma már nem igazán használ az angol köznyelv, legtöbbször regényekben vagy régi filmekben találkozhatsz vele. A "That’s a boy" (jelentése: na, ez aztán a srác!) szófordulatból alakult ki, ami akkor hangzott el, amikor jól oldott meg egy feladatot.

A mi célunk is az, hogy jó munkát végezzünk, ezért csak magas minőségű alapanyagokkal dolgozunk, hogy minőségi ételt kapj a konyhánkból, valamint mindent megteszünk azért, hogy rendelésed melegen és jó állapotban érkezzen meg.

Fontos számunkra, hogy hamburgereink és pizzáink egyszerre legyenek igazán finomak és laktatóak, de mégsem túl nehezek. Étlapunkon a klasszikus burgerek mellett megtalálhatod a sajátos Attaboy ízvilágot is.

Szeretnénk, hogy miután végeztél, Te is azt mondhasd, hogy “Srácok, ez nagyon adta!”

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr797299803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása