ExperiDance Produkció
2015. február 15. írta: Anita Bé

ExperiDance Produkció

10922692_882082698502805_6837029929287820406_n.png

Kevés olyan magyar produkció létezik Magyarországon, ami az évek múltával egyre híresebb lesz, nem pedig eltűnik az emberek szeme elől. Ha még nem voltatok ExperiDance előadáson, akkor itt az idő, mert a látvány, a hangzás, a légtér olyan élményt fog Számotokra nyújtani, hogy nem fogjátok egyhamar elfelejteni. 

Az ExperiDance táncszínház új darabja április 17-én kerül bemutatásra, a címe: "Én, Leonardo".  Nézzük mit lehet is lehet tudni:  " Zseniális művész, látnok tudós, nagyratörő építész. De milyen EMBER volt Leonardo daVinci? Miből élt, kit szeretett, hitt-e Istenben? Az ExperiDance új táncjátéka ezeket a kérdéseket tárja fel, bemutatva da Vinci életének és művészetének legrejtélyesebb momentumait. Az Én, Leonardo – A fény születése az idén 15 éves jubileumát ünneplő tánctársulat 15. egész estés produkciója, melyet először 2015. április 17-én, 19.00 órától láthat a közönség."

A koreográfiát Román Sándor nevéhez köthetjük, a rendezést Meskó Zsolt vitte véghez, és a csodálatos zenét pedig Czomba Imrének lehet megköszönni. A tánctársulat második olasz témájú produkciója, az első -Szenvedélyem, Velence- rendszeresen teltházas előadás volt. Úgy gondolom a társulat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ezt a hatalmas sikert újból magáénak tudhassa, így bízom benne,hogy Ti is a részesei lesztek. A társulat természetesen most a védjegyévé vált magyar népzenei elemeket ötvöző koreográfiát fogja előadni, modern stílusban, mely egyedi a világon.

A képen: /balról-jobbra/: Producer (Meskó Zsolt), koreográfus (Román Sándor) , és a tulajdonos (Vona Tibor)

unnamed_5.jpg

Mit lehet tudni az ExperiDanceről?

Az ExperiDance Production célja a magas szintű művészi szórakoztatáson túl a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon. A 2000 óta sikeres társulat ereje, hogy a tüzes magyar táncokat népszerű nemzetközi és kortárs irányzatokkal szelídíti, vagy épp a végletekig fokozza. Megtiszteltetés számunkra, hogy ezt az egyedi stílust már több fontos nemzetközi színpadon bemutathattunk, így mára hazai és külföldi közönségünk is a magyar tánckultúra utazó nagyköveteiként gondol ránk. Küldetésünk továbbra is az, hogy – gyökereinket nem feledve - minden kontinensen meghódítsuk a nézőket. Az ExperiDance Production tagjai mind magasan képzett hivatásos táncosok, akik estéről estére képesek a legjobbat kihozni magukból. Az ő teljesítményükön túl a koreográfus, zeneszerző, jelmez- és díszlettervező, dramaturg és technikusok professzionális összhangja a garancia a sikerre. 15 év számokban: siker 12 országban, több mint 1500 teltházas előadás, 1,8 millió néző, több mint 30 táncművész, 40 fős backstage, 15 egész
estés show, az első produkciónk túl az 550. előadáson.

Az előadások képekben:

-Ezeregyév

unnamed_2_2.jpg
unnamed_3_1.jpg
unnamed_1_2.jpg

- Fergeteges - A királyné, a gróf és a cigánylány

unnamed_4_1.jpg
unnamed_5_1.jpg
unnamed_6.jpg
Az ExperiDance Produkciót itt érhetitek el:
Facebook: "ExperiDance"
www.experidance.hu
Jegyeket a honlapon keresztül tudtok foglalni. Kellemes kikapcsolódást kívánok:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr467177025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása