Legion Run
2015. február 06. írta: Anita Bé

Legion Run

Adott egy futás, ami különböző akadálypályákkal lett megbolondítva. Ehhez csapjatok hozzá egy boldogságtól, izzadságtól, és horzsolásokkal tarkított embertömeget, és megkapjátok a LEGIO RUN résztvevőit. Mindig nagyon csikizte a buksimat ez az egész, tekintettel arra, hogy nagyon szeretek csúszni-mászni, kedvelem az akadálypályákat, és a kihívást. Jelenleg a fizikai kondícióm nem teszi lehetővé, hogy végig tudjam csinálni, de reményeim szerint ami késik az nem múlik :) 

10985578_1600485610168348_2467519966427470025_n.jpg

Zajlik a jelentkezés, ha úgy gondolod, hogy ezt Neked találd ki, okvetlenül tedd meg! 

 

Nézzük mit lehet tudni:

Az élménynek szentelve

A Legion Run csapatunk szívügye. . Más az edzettségi szintünk, más dolgokat szeretünk, más dolgokat nem szeretünk, korban, kultúrában, nemben és származásunkban is különbözünk. De pontosan ez az, ami az eseményeinket mássá és különlegessé teszi. Az eseményeinket emberek építik emberek számára. Hozzád hasonlóan mi is egyek vagyunk a tömegből. We are Legion.

Ígéreteink

Egy embert próbáló, sáros, szórakoztató élményt ígérünk, ami megadja neked és a barátaidnak azt a bizonyos adrenalin löketet, ami napokig, hónapokig, sőt akár évekig tart. Egy kocsmaszámla áráért egy "az életem öt legjobb napja" típusú élményben lesz részed. A Legion Run mindenképpen egy bakancslistás dolog. Fájni fog, sebeid lesznek, kék foltjaid lesznek, de mosolyogni fogsz. Végleg megváltozol.

AKADÁLYOK

Nem mi találtuk fel ezt a cuccot, de a házi feladatunkat elvégeztük. A világ legszínvonalasabb pályáin a legjobban megtervezett kihívásokat kínáljuk. Az akadályaink mindegyike mérnöki tervezés eredménye, tervrajzaikat okleveles alvállalkozók kivitelezték. Az USA-ban az Egyesült Királyságban és Ausztráliában több mint egymillió ember ment végig ezeken a pályákon és elmondták, hogy mi a legjobb. Meghallgattuk, követtük őket és befektettünk. Szerintünk egymillió ember nem tévedhet.

A Legion Run egy 5k akadályfutás legalább 15 világszínvonalú akadállyal, sárral, tűzzel és szögesdróttal. A teljesítése csapatmunkát, bátorságot igényel és a szándékot, hogy a határaidat eddig soha nem látott módon kitágítsd. Indulhatsz egyéni versenyzőként is, de mindig javasoljuk egy csapat létrehozását! Ezek az akadályok óriásiak és mindig elkél egy kis segítség.

A régiód legnagyobb kihívást jelentő terepének biztosítása érdekében a helyszíneket gondosan választjuk ki. Hogy a dolgok érdekesek maradjanak, az akadálypályáink számos természetes akadályt is tartalmaznak. Természetesen a helyszínek különbözőek, de várhatóan rendkívül piszkos sáros futóterepek! Az akadályok a hely függvényében változhatnak és az út során mindig légy kész szembenézni egy-két meglepetéssel.

ÜNNEPLÉS

beer-food-dance2-297bd0da65_jpg_pagespeed_ce_t6rlyf9eia.jpg

A Legion Run nem egy egyszerű akadályfutás, hanem az összes Légiós dolog egész napos ünneplése.

Légió Futók
A partira a belépés ingyenes, miután a bejáratnál felmutattad a jegyedet.

Nézők
Nem futsz, de szeretnél bulizni a Légióval? A belépés ingyenes a nézők számára, és saját felelősségre történik.

Játékok
  • Kötélhúzás
  • Kötélmászás az égbe
  • Bajvívó rúd párbaj
Zene és szórakozás
  • Élő koncertek
  • DJ-k
  • Élő rádióközvetítések
  • Légiós dobosok
  • Tűztáncosok
 

Kaja
A legjobb és a legjobb árú vendéglátósok, akiket a környéken találni tudtunk. 

Sör
A Légió Futók az első sört ingyen kapják (megérdemlik). A Légió szeret bulizni, de mindig mértékkel iszik. Ügyeljetek arra, hogy legyen kinevezett sofőrötök.

 

Elérhetőség: www.leginorun.hu

Forrás. www.legionrun.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr997147731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása