Teszteltem: SzuperTudatos Önfejlesztés™ László Erikával
2019. július 26. írta: Anita Bé

Teszteltem: SzuperTudatos Önfejlesztés™ László Erikával

Régóta foglalkoztat a mondás valós tartalma, mi szerint „az ember élete végéig tanul”. Akkor mégis hogyan lehet önbizalommal teli?! Hogyan lehet az önfejlesztést tanulni? Hiszen a bennünk rejlő „önrész” egyedi és nálunk senki nem ismeri jobban…

_dsc0051_1_1.JPG

Ezek a gondolatok vezettek engem egészen odáig, hogy egy videóbeszélgetés alkalmával tapasztaljam meg László Erika SzuperTudatos Önfejlesztés™ módszerét.

 Alapvetően nyitott vagyok, viszont az elsőre megfoghatatlan információhoz igénylem a logikai értelmezést; különleges izgatottsággal vártam a videóbeszélgetésünket. Elképzelésem sem volt, mit fogunk kezdeni az általam megfogalmazott témákkal, amik elakadást okoznak az életemben.

 _dsc0001_1_1.JPG

Erika mondhatni negyed évszázada tanul és dolgozik azért, hogy a rendszerét - SzuperTudatos Önfejlesztés™ - létrehozhassa. Kliensei számtalan kontinensről csatlakoznak. A rendszer a közel 30 technika/módszer és tudáscsoport – többek között kommunikáció, kvantumfizika, kínai hagyományos orvoslás, és olyan kiváltságok, mint álomfejtés egy mexikói álomfejtő tanításával - tapasztalásain alapul.

 _dsc0008.JPG

A videóbeszélgetésünkre az alábbi témákkal készülök; úgy érzem, hogy ezek „nem hagynak nyugodni”:

Általánosságban elmondhatom, hogy a környezetemben minden gépet (főleg a közlekedésben) veszélyesnek tartok; sokszor érzem, hogy a városi forgalom nyomaszt; egy ideje a tériszony jelen van a mindennapjaimban; az elérhető étel és tele hűtő fontos pont a napi rutinomban.

 _dsc0016_1.JPG

Miután részletesen beszélek a témáimról, Erika segít nekem a korlátozó hiedelmeim (ezek olyan vallástól független hitek, amelyek a figyelmemet folyamatosan kelletlen helyre kötik) azonosításában. A SzuperTudatos Önfejlesztés™ rendszere segít a hiedelmeim tudatosításában, hogy aztán egyenként megtaláljuk a pozitív párjukat (minden hiedelemnek van egy pozitív párja).

Erika kezébe veszi a tabletjét és a SzuperTudatos Önfejlesztés™ mestertáblája alapján halad a témaköreim kérdései között. A módszert az a belsőnkben és környezetünkben lévő energia működteti, amivel Erika és én dolgozunk. Mialatt beszélgetünk, az energiáim egyértelműen mutatják, hogy a rendszer tábláinak, melyik kulcsszava lesz az aktuális, onnan pedig a következő táblára vezetnek. A táblák úgy kapcsolódnak egymáshoz, ahogy egy felhasználói útmutató logikai felépítése (pl: a gépek veszélyességéhez a bizonytalanságot rendelte, ami egy új táblát nyitott a családi hátteremhez). A módszerrel gyakorlatilag tükröt helyezünk a tudatalattimba a beszélgetésünk idejére, így minden szükséges információ látható válik, hogy az aktuális problémáimat megoldjuk.

 _dsc0037.JPG

Először a génjeimben áthozott mintákat vizsgáljuk; Erika kérdéseket tesz fel a vélt/valós traumákkal kapcsolatban (ezek a tudatalattiban tárolt infók, amiket a rendszer segítségével tudatosítunk, hogy a pozitív párt mellé rendelhessük). Felszínre kerül, hogy a bizalom, a szeretet és a túlélés fogalmában is érték traumák az őseimet. A traumák változást idéznek elő a génekben, amelyek így öröklődnek tovább.

Aztán a családfa vizsgálódására térünk. Célunk, hogy tudatosítsuk az én génjeimben is tárolt traumák okozta változásokat, hogy pozitív párt kapcsolhassunk hozzájuk. Újabb kérdések és érthetővé válik, hogy az anyai ősszüleim között volt olyan, aki éhen halt, akit kiközösítettek és kihasználtak, ebből adódóan a szüleim is a bizonytalanság és harag meglétével születtek. Erika olvassa a pozitív párokat: támogatott, kreatív, türelem; ezek által a figyelmem már nem a tudatalattimon, hanem a pozitív párokon van. Egyfajta megkönnyebbülés érzés fog el…

Folytatjuk a beszélgetést, az ételhez fűződő kapcsolatommal. Az élelmiszerrel teli hűtőt jelenleg a kreativitással, a magabiztossággal és a felelősségvállalással értékelem. Ahogy haladunk a tudatosításban, fény derül a passzív ellenállásomra (boldogsággal tölt el, ha különleges ételeket kóstolok). Ebben az esetben 2 módszerre tanít Erika: 1. rendszeresen járjak vissza a kedvenc helyeimre, ahol boldogan kóstolhatok egy-egy különleges étket, 2. megtanulom kialakítani a támogató hitem a DEMERT Módszerrel™: 1. megfogalmazzuk a támogató hitem: „akkor is biztonságban vagyok, ha nincs tele a hűtő”. 2. Egy papírra le kell írnom az összes olyan gondolatomat, ami miatt nem érzem biztonságosnak, ha nincs tele a hűtő; minden mondatom így kezdődik: „de nem, mert…” – ezzel tudatosítok; ezt a papírt összetépem és elégetem. 3. Egy tiszta papírra összeírom, hogy miért vagyok biztonságban, ha nincs tele a hűtő; a mondatokat „MERT”-tel kezdem. 4. Addig mondom magamnak tükörbe nézve a megerősítő pozitív, támogató mondatokat, amíg azt nem érzem, hogy a tükörben látom, hogy tényleg így van!

 _dsc0045.JPG

2 órája videóbeszélgetünk Erikával; az összehangolás következik…

Erika kontroll kérdésekkel dolgozik a rendszer alapján. A lelkem újrahangolódott, a tudatállapotom az aggódás -4. szintjéről a +5. szintre (ez az élet szépsége, szeretet jelenléttel) állt.

Egyelőre annyit érzek, hogy alapjaiban változott meg bennem valami, felszabadultság és tettrekészség ölel. Egy tanulási folyamatot kezdtem el az önfejlődésem útján, hiszen meg kell tanulnom az eddigi folyamatos aggodalom helyetti szerető életem történéseit megélnem. Nagyon örülök, hogy nem érzem magam rosszul a beszélgetésünk után és nem maradt a lelkemben „kellemetlen” érzés.

 _dsc0050_1.JPG

A SzuperTudatos Önfejlesztés-t azoknak ajánlom, akik szeretnék megváltoztatni azt, ami pillanatnyilag nem teszi jóvá az életüket – elakadást okoznak; akik kitűztek egy célt és az eléréséhez szeretnének tudatosítást és megvalósítási technikát; akik szeretnék megismerni vagy továbbképezni az önfejlesztési repertoárjukat.

Élvezetes SZUPERtudatosítást kívánok!

Elérhetőség:

https://www.laszloerika.hu/hu/

Írta: Sas Gabriella, fényképezte: Csapó Krisztián, Kikapcsolódok blog

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr3414981954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása