Programajánló: Eco Town
2019. július 08. írta: Anita Bé

Programajánló: Eco Town

Bizonyára Te is érezted már azt, hogy sürgősen tenni kell valamit annak érdekében, hogy a körülöttünk lévő világ elinduljon a változás útján.

 

untitled_design_71.jpg

 

Te tudod, hogy mit és hogyan kellene mindezért tenni? Ha még nem, akkor szeretettel vár Téged az Eco Town: Budapest egyik legzöldebb rendezvényre.

Tudtad? Minden eladott jegy után 100 Ft-ot adunk az Ökologistic Környezetvédelmi Alapítványnak annak érdekében, hogy minél több emberhez eljuttassuk a tényt, miszerint cselekednünk kell.

És mi vár Rád a helyszínen?  Legalább 17 kiállító, divatbemutatók, izgalmas workshopok, fotózási lehetőségek, illóolajos masszázs, mesedélután, művészeti kiállítás és nyereményjátékok.

Minden jegyárba beleépítettünk egy üdítő kupont is, így csupán a pulthoz kell menned, és beváltanod azt.

 

A helyszínen érdekes előadásokkal is találkozhatsz, amik segíteni fognak a témában eligazodni: így beszélgetünk arról, hogy milyen újrahasznosított műanyagok vannak bizonyos vállalkozásokban, a környezetvédelemnek milyen pszichológiai aspektusai vannak, a ruházat esetén mit érdemes tudni tudatos tervezés alatt.

 

Az első 100 vendég egy ECO táskát kap, amelybe értékes ajándékokat helyezünk: pl a Jordan legújabb, környezetbarát fogkeféjét, amely 100%-ig újrahasznosított műanyagból készült.

Gyere el, ha Te is egy élhetőbb világra vágysz, és ismerd meg azokat a vállalkozásokat, akik már a ZÖLD úton járnak.

A zenei hangulatról a Sunshine State gondoskodik 3 órán keresztül.

Az esemény Hivatalos Buborékbeszállítója a HUNGARIA, így a korán érkezők bubis felüdülésben kezdhetik a napot.

A profi fényképekről Szűcs Norbert felel, akit elcsíphettek akár egy privát fotózásra is a helyszínen. (Kikapcsolódok blog)

Az eseményről bővebben itt olvashatsz:

https://ecotown.webnode.hu/

https://www.facebook.com/events/364912687544274/

Találkozunk?

 

Kiemelt sajtópartnereink:

www.minimag.hu

www.kikapcsolodok.blog.hu

www.marieclare.hu

www.hamisitasellen.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr6914931858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása