Eco-Town 2
2019. november 05. írta: Anita Bé

Eco-Town 2

Az első rendezvényre sok olyan kiállító, és támogató vállalkozás érkezett, aki segítette a munkánkat. Azért, hogy a második alkalmat létrehozhassuk, Nekik is köszönhetünk.

 

Szeretném bemutatni Nektek azt, aki a legtöbbet tette hozzá, hogy az Eco Town 2 létrejöhessen.

 

A legfontosabb munkát a Veled Szép csapatának köszönhetjük, hiszen eljöttek velünk leforgatni azt a videót, amely a második rendezvény introja is egyben.

 

Egy picit ennek a videónak a hátteréről, és a Veled Szép csapatáról:

 

2 csodálatos ember: Havas-Nagy Noémi, és Nagy Zoli alkotja a Veled Szép brandet. Sokatok már felismerheti Őket egy-egy képről: különleges színviláguk van, amely nagyon jellemző rájuk.

Elsősorban esküvői fotózással foglalkoznak, de Ők így ketten tökéletes párost alkotnak. Noémi felel elsősorban a fényképekért, míg Zoli a videós anyagokat készíti. Mint látjátok, néha ez megcserélődik :)

Az biztos, hogy a csapat női tagja szereti a kreatív megoldásokat: az Eco Town-ra dekorációt is hoztak, így tették különlegessé a hangulatot.

 

Ezt a promót a Füvészkertben csináltuk: Noémi és Zoli a gyermekeivel együtt érkeztek a helyszínre. Két tündéri kislányuk van, akik segítették a munkánkat a jelenlétükkel, és mindenkit elvarázsoltak :)

 

Igyekeztünk legjobb tudásunk szerint elmondani Nekik, hogy mire vágyunk, és azt maximálisan visszakaptuk ebben a videóban.

 

Az első Eco Town rendezvényen végig jelen voltak, és a helyszínen készült képes-videós összeállításokból pedig csodálatos videót készítettek Nekünk. Amikor első körben megláttam a videót, egy könnycseppet is elmorzsoltam, hiszen tudtam: abból, hogy valamit elképzeltem az megvalósult a szemem elött.

Tudtam, hogy az első rendezvény még nem lesz nagy, mégis akkora támogatás volt ez a Veled Szép csapatától, amelyet kevesek tudhatnak.

 

A Veled Szép csapata a teljes eseményt a maximális diszkréció mellett végezte, szinte észrevehetetlenül voltak jelen. Nem zavartak, nem tolakodtak, és nem hangoskodtak.

 

Noéminek nagyon tetszett a rendezvény jellege, és témája. Hitt abban, hogy ebből még lehet valami. És így is lett! Itt van az Eco Town 2, és bízom abban, hogy hamarosan lesz majd 3, 4 , és akár 5 is! 

 

Ha Te is csodálatos videókra, fényképekre vágysz, okvetlenül keresd Őket! 

 

A Veled Szép csapatát itt tekinthetitek meg:

 

https://veledszep.hu/

https://www.facebook.com/veledszep/

 

 

Az Eco Town 2 előadói: Vászonzsákoslány, Háztartásom hulladék nélkül Tóth Andrea-val, HerbaTherapy, Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (Pál Roberta),  Természetes játékok Oravecz-Horváth Lejlával, dr. Sárdi Papp Réka (coach), Sudár Birtok.

 

untitled_design_9.png

 

Az Eco Town 2 fellépői: Kevlár, Szolga-Tóth Melinda (hAngol)

 

A „zöld”-piac kiállítói: Zapi, Herbatherapy, Pelenkaland, Narkashop, Okoslégy, Anyaparadicsom, Olive and Oliva, Art Natura, Aron and Friends, Lenke Lovasudvar, Eperinda, Beck Réka-Brékszer, Komforte, Cibi, The Seahorse Collection, Juicebar Budapest, Rawsy, Foxia, Kecskeház és Sajtműhely Mányon, Sudár Birtok, Pop up Flower & Decor, IHAR, Nordeer, EcoMood_hu, Yes I Brew.

 

Eco-Town foglalkozások: Kikapcsolódok (Készítsünk együtt társasasjátékot!), Minimag.hu (Santa Bros, kézműves foglalkozás) , Okoslégy.hu (Újraalkotás az ékszerek világában), Foxia (Textilfestés), Nordeer (Házikó festés), Barabás Lilla (Környezetbarát életmód)

 

Fotózás az Eco Town-ban: Szűcs Norberttel (Kikapcsolódok blog/ Norbesign: készítsd el Velünk az Ünnepi fotóidat, a felállított meseszép díszbe öltözött mini fotóstudiónkban!)

 

 

 

Támogatóink:

WEALL

Urban Bio

Robirtok

La Vida Duna

 

Médiatámogatónk:

minimag.hu

happyfamily.hu

70344480_1319894384847152_5086618060295503872_o-1024x536.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr3615285212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása