Teszteltem: The Body Shop Peppermint Candy Cane kollekció
2018. december 19. írta: csabazsee

Teszteltem: The Body Shop Peppermint Candy Cane kollekció

Az ünnepekre való készülődés és hangolódás egyik fontos kiegészítője számomra minden évben egy ünnepi illat. Idén a The Body Shop Peppermint Candy Cane kollekciója vált a kedvencemmé.

Véleményem szerint minden nő szereti a különleges és jó minőségű testápolókat, tusfürdőket és kézkrémeket, így ezekkel nem igazán lehet ajándékként sem mellé nyúlni. Idén a The Body Shop termékeit ajánljuk figyelmetekbe, ami három különleges, limitált kiadású illatot dobott a piacra, melyek a karácsony hangulatát idézik fel bennünk.

unadjustednonraw_thumb_3275.jpgA Berry Bon Bon a gyümölcsösebb, édes illatokat kedvelők nagy kedvence lehet, a Vanilla Marshmallow meleg, otthonos érzetet ad, a Peppermint Candy Cane pedig a hűvös mentol és a karácsonyi cukorka találkozása. Azt gondolom, hogy ezek közül mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő illatot, mellyel az ünnepi időszakban kényeztetheti magát, hiszen az év végén mindenki megérdemel egy kis lelassulást, lecsendesedést és én-időt. Én hiszek abban, hogy az ilyen típusú ajándékok törődést és szeretetet sugároznak az ajándékozó oldaláról is, mert rávesznek minket arra, hogy foglalkozzunk magunkkal.

iijhwr8btygmphgvm_sawg_thumb_324e.jpg

Én a Peppermint Candy Cane kollekcióból teszteltem egy testvajat, egy kézkrémet és egy tusfürdőt. A csomagolás gyönyörű, minőségi, teljes mértékben a karácsony hangulatát idézi számomra. A sötétzöld háttér a természetesség érzését kelti bennem, a cukorkák a karácsonyi kényeztető finomságokra hangolnak rá, és az egész csomag különösen jól mutat a karácsonyfa alatt. A zöld szín emellett nyugtató hatással van az emberekre.

giibq1dlqsirtgdwsrrfta_thumb_324a.jpg

Az ünnepek előtt hangolódásképp nagyszerű magunkon hordani ezeket az illatokat, és abban is segít, hogy a karácsony elteltével is emlékezzünk a csodás pillanatokra. Az illatok képesek rengeteg emléket magukba foglalni, ez az egyik legerősebb hívóinger az emlékek előidézésénél, ezért is szeretek a különleges pillanatokhoz különleges illatokat társítani.

quf3e_qbsy2llcnyutjmgw_thumb_3279.jpg

A Body Shop idei szezonális illatai közül az egyik legkülönlegesebbnek számít a Peppermint Candy Cane. A 200 ml-es testvaj friss és édes illatú, az ünnepi testápolási rutin méltán tökéletes darabja, mely hidratál és gondoskodik a test puhaságáról. Sheavajat, szezámmagolajat, kakaóvajat, szója- és babasszuolajat, illetve méhviaszt tartalmaz. Borsmentás sorbet, jeges narancs, fehér liliom és az édes tonkabab illatjegyeivel van gazdagítva. A testvaj könnyen felszívódik, hűsít és sokáig kellemes illatot áraszt. Az illat nem túl tolakodó, inkább természetes, egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének.

gsh4uyfiq7swkvo5izftvw_thumb_326b.jpg

A hideg téli időben elengedhetetlen egy kézkrém, mely ápolja kezeinket és gondoskodik arról, hogy azok ne száradjanak ki. A testvajat jól kiegészíti a Peppermint Candy Cane kézkrém, mely 30 ml-es kiszerelésével igazán kompakt, mindenhova magunkkal tudjuk vinni, még a legkisebb ünnepi táskánkban is elfér. Illata azonos a testvajéval, bőrünk gyorsan felszívja, és nem hagy maga után ragacsos érzetet. Friss, édes illat, mely bearanyozza a napjainkat.

iijhwr8btygmphgvm_sawg_thumb_324e.jpg

A kollekció utolsó tesztelt darabja a Peppermint Candy Cane tusfürdő, mely a nap végi kényeztetéshez járul hozzá, hogy egy meleg, ellazító habfürdő után a puha ágyba is magunkkal vigyük ezt a különleges és kellemes illatot. Ez sem tolakodó, vagy túl erős, viszont annál édesebb álmokat hoz. A tusfürdő szappanmentes és krémes állagú. Én már alig várom, hogy Szentestén egy forró fürdő után egy takaróba burkolózva ezzel az illattal a bőrömön ihassak meg egy forró teát a karácsonyfa mellett. A tusfürdő 250 ml-es, ez bőven kitart legalább egy hónapig, de kisebb, 60 ml-es változatban is kapható. Ha valaki kifejezetten habfürdőzni szeretne, akkor ajánljuk figyelmébe a Peppermint Candy Cane 250 ml-es habfürdőjét is.

Ezek a szépségápolási termékek jól kiegészítik egymást, és többféle ünnepi csomagolásban meg lehet vásárolni a The Body Shop üzleteiben vagy online shopjában.

Akit ez még nem győzött meg, annak figyelmébe ajánlom a The Body Shop eszméjét: „gazdagítsunk és ne kihasználjunk”. Az összes termékük állatkísérlet mentes, ami mostanában egyre fontosabb értékké kezd válni. Büszkék arra, hogy eredetiek és jó ügyért kampányolnak, évről évre csökkentik termékeik ökológiai lábnyomát.

unadjustednonraw_thumb_3257.jpg

Összességében elmondhatom, hogy őszintén ajánlom a Body Shop termékeit, különösen az ünnepi, szezonális illatokat, és úgy gondolom, hogy nagyszerű ajándékok lehetnek szeretteinknek.

 

Elérhetőségek:

https://the-body-shop.hu/

https://www.facebook.com/TheBodyShopMagyarorszag/

https://www.instagram.com/thebodyshophungary/

Írta és fényképezte: Novák Dóra, Kikapcsolódok blog

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr7814500826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása