Teszteltem: Zenzero ékszer
2018. december 18. írta: csabazsee

Teszteltem: Zenzero ékszer

Kern Ági az a lány, aki gyerekkora óta vonzódik a szép dolgok iránt és ezt ki is éli a különféle kreatív alkotásainak köszönhetően. A Zenzero ékszermárka nevét, nemes egyszerűséggel az olasz gyömbér szó után kapta, pusztán azért, mert ez a hangzatos szó nagyon fülbemászó és Ági érzett benne annyi potenciált, hogy bátran választotta cégneveként is. A márka nagyon szép és különleges ásványokkal dolgozik, rengeteg szín és formaválasztékkal bővelkedik a kínálat.

img_6973.jpg

Ez a márka egy hatalmas szenvedélyből indult, Ági útja nem volt zökkenőmentes. Közgazdásznak tanult, szakácskönyveket írt, divattervezői babérokra törekedett, de a rajz sose volt az erőssége, ezért egy másik nagy szenvedélyéből, az ásványokból építette fel, a Zenzero üzletet. Ági,  több helyen is azt nyilatkozta, hogy elsősorban annak tudható be a sikere, hogy a 100%-osan kedvtelésnek induló mániája egyik-napról a másikra egy új életformát alakított ki számára. A blogírás, a novellaírás és az ékszerkészítés mellett saját Youtube csatornát üzemeltet a témában és számos blogger - és sajtóeseményen vesz részt, mint elismert magyar vállalkozó.

img_6984.jpg

Ági hatalmas unikornis rajongó, a webshopban is számos ehhez köthető csomag is kapható. A weboldalon rengeteg ásvánnyal találkozhattok, a születési jegyeteknek megfelelő daraboktól kezdve egészen a különlegesen csillogó termékeken át a minimál howlit ékszerekig. Ezt az ásványt ki is emelném, mert nekem ez a kedvencem most a márkától. Ezekben a darabokban nagyon egyszerűen játszik a fekete és fehér szín és a márványos beütése miatt kifejezetten feldobja az egyszerűbb szetteket, ráadásul az ásvány hatásai is kedvezőek. A howlit jó hatással van a fejfájásra, a méregtelenítésben is segít, megkönnyíti a magnézium felszívódását, gyomor panaszokra is kiváló. Ha már a letisztult ékszerekről van szó, szeretném nektek bemutatni a márka legújabb projektjét, ami Magyarországon is egyedülálló.

Kern Ági, októberben indította el hazánkban elsőként, az ásványi meglepetésdobozokat. A termékeket minden hónap 20-ájától lehet rendelni egészen 5 napon keresztül, a szállítás pedig a rákövetkező héten zajlik. A dobozok mindig valamilyen tematika szerint épülnek fel. Az októberi doboz az ősz jegyében állt össze, a novemberi téma a fekete ásványokat sorakoztatta fel és a decemberi doboz pedig, a karácsony hangulatát próbálja átadni majd.

img_6983.jpg

A meglepetéscsomagok fadobozban érkeznek, amiket Ágiék a témához illően le is festenek. A novemberi doboz matt feketére volt festve és ebben rejtőztek az ékszerek is. A Zenzero oldalán néhány információt lehet szerezni a megjelenő box-ról, mindezt úgy jelenítik meg, hogy a meglepetés varázsa ne szálljon el. Éppen annyi részinformációt kapunk, hogy el tudjuk dönteni, hogy ténylegesen nekünk való-e a csomag.

Ásványos ékszerek, kiegészítők, egy másik magyar márka és egy leírás lapult a csomagban. A fő ásvány, ami köré épült a szett, az az onix volt. A csomagban három karkötő kapott helyet, melyek közül az egyik egy matt a másik pedig egy fényes onix volt. A karkötők damilja nagyon strapabíró, könnyed viseletet kölcsönöznek. A harmadik hasonló kiegészítő, amit szintén a csuklótokon tudtok hordani, nem más mint, egy fényes hatású termék, ráadásul hematit ásványból készült.

img_6974.jpg

A két dekorációs elem egyik tagja, egy obszidián marokkő volt, ami az egyik személyes kedvencem. Tárolhatjuk az éjjeli szekrényen, a könyvespolcon, irodai asztalunkon, de arra figyeljünk, hogy mindenképpen magasabb pontra tegyük a kristályokat, hogy a megfelelő energiákat szét tudják szórni. A követ zsebben, táskában is hordhatjuk, így bármikor elővehetjük, ha egy kis plusz erőre van szükségünk. Az obszidián számos problémára nyújt segítséget, például a méregtelenítésben vagy a lelki problémák leküzdésében.

A másik díszként funkcionalizáló ásvány, az onix, ami üvegcsében és egy pici parafadugóval érkezett. Nekem a komódom tetején kapott helyet és nagyon jó kontrasztot ad a színesebb dekorációk mellett.

img_6976.jpg

Az ékszerek közül a nyaklánc sem hagyható ki, ráadásul kettő is került a dobozba most. Egy onix lánc és egy hematit ásványt tartalmazó, csúcsos medállal ellátott nyakbavalók. Ezeket bármilyen kötött pulcsira fel lehet húzni, hiszen elég nagy lánccal rendelkeznek, így kiemelkednek a hétköznapi szettek közül is. Az utolsó előtti termék pedig, egy pici, visszafogott fülbevaló, ami remek lehet a hétköznapokra.

A csomagban, pluszban találkozhatunk még egy hazai márkával, a Zsákommal. Flitteres, bohókás nesszeszer, amiben a kedvenc ásványainkat, sminktermékeinket vagy pedig a rohangálós táskánk SOS csomagját tehetjük.

img_6972.jpg

A dobozok ára nagyjából 6-7 ezer Ft közé esnek, a szállítás, rendeléstől számítva nagyjából egy-másfél hét. Számomra külön öröm, hogy rendelés előtt is kapunk némi útmutatást a tartalommal kapcsolatosan, így biztosan el tudjuk dönteni, hogy szeretnénk-e az ajándékcsomagot vagy sem. Ha hisz az ember az ásványok erejében, ha nem, akkor is érdemes kipróbálni a márkát, hiszen szinte biztos, hogy találunk valamit a mi ízlésvilágunkra szabva, ráadásul a webshop nagyon sokszor ad kedvezményeket, ingyenes szállításra jogosító kupont  és sok más ajándékot is.

Elérhetőségek:

https://www.zenzero.hu/

https://www.facebook.com/ZenzeroDivat/

https://www.instagram.com/zenzero.hu/

Írta és fényképezte: Kakuk Zsófia Zóra, Kikapcsolódok blog

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr1914498900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása