Teszteltem: FabrikÁlom Dekor Műhely
2018. december 12. írta: csabazsee

Teszteltem: FabrikÁlom Dekor Műhely

Mindig lelkesen várom a decembert, hogy belekezdhessek az ünnepi előkészületekbe. Ilyenkor több fényre, csillogásra és meghittségre vágyom, és azt gondolom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Karácsony közeledtével előkerülnek az adventi koszorúk, ünnepi dekorációk, égősorok. Az évnek ebben a szakaszában a lakások, házak díszét ezek a tárgyak adják. Én mindig törekszem arra, hogy színben harmonizáló díszletet válasszak, ezzel még jobban inspirálom a lelkem a belső békém, harmóniám megtalálására. Ebben az évben a FabrikÁlom Dekor Műhely jóvoltából nem kellett sokat a gondolkoznom a díszítésen, mert fantasztikus ajándékokat kaptam, hogy ezek ékesítsék a lakásunkat.

20181211_223724.jpg

A FabrikÁlom Dekor Műhely története mesébe illő. Nikinek, az egyszemélyes munkaerőnek, kisgyermekkori álma vált valóra, akkor, amikor több, mint egy éve elindította saját vállalkozását. Kislányként az alkotásban, „fabrikálásban” lelte örömét, mindig kézzel készített ajándékokkal lepte meg szeretteit. Az évek és az élet más munkaterületre sodorta, így hosszú ideig a kreatív alkotás csak hobbi volt számára. A fordulópontot az a nap jelentette, amikor Niki nagymamája elővette féltve őrzött, „kincses dobozát”, amiben Niki, a felnőtt nő gyermekként alkotott emlékek sorakoztak. Gondos tervezés követően, összeszedve minden bátorságát, támogató férje segítségével ma már azt a tevékenységet végzi, ami számára feltöltődés, kikapcsolódás, örömmunka.

Niki minőségi, gondos és precíz munkája mellett, minden darabot szívét-lelkét beleadva készíti el. Ez a szeretet minden alkotásából érezhető. Fontos számára, hogy a letisztult, színeket és formákat ötvöző termékei, hazatérve, jó érzéssel töltsék el tulajdonosaikat. Mindannyian harmóniára, meghittségre és szépségre vágyunk. Niki ezt jól tudja, és ennek fényében alkotja meg gyönyörű alkotásait.

20181211_223912.jpg

3 terméket kaptam a márkától, amelyek mindegyike egymással harmonizáló színben és stílusban készült. Visszafogott, elegáns ugyanakkor lenyűgöző kivitelezés jellemzi őket.

Kezdjük is az elején. A csomagot Niki férje házhoz szállította nekem, aki még arra is ügyelt, hogy az éppen alvó kislányomat ne ébressze fel. A pár végtelen figyelmessége nem csak ebben mutatkozott meg. A termékek nagy dobozban, „kipárnázva” érkeztek, hogy az úton véletlenül se szenvedjenek sérülést. Nem bírtam ki, hogy rögtön fel ne nyissam a csomagot. Ritkán fordul elő velem, de a legfelső ajándéktól még az állam is leesett. A kislányom örömére egy csodálatos, szemet kápráztató angyal érkezett hozzánk.

Az aprólékosan megmunkált szőke, tüllszoknyás baba olyannyira bájos, hogy azt szavakba sem tudom önteni. Az arca tündöklő, haja dús és hosszú, benne picike masni díszeleg. A mellkast egy szép szívecske díszíti, derekán szalag, masnival, szoknyája „rakott”, a több réteg visszafogott aranycsillogású tüll más-más árnyalatú, kezei-lábai hosszú, vékonyak, egyik bokáján masni található. Megfordítva a baba hátán láthatjuk a csodás angyalszárnyakat, szatén masnit a derékon és a hajat összefogó tüll masnit FabrikÁlom cimkével, valamint egy handmade fa jelölést. Annyira tökéletes a mű, hogy rajta keresve sem találnék hibát. Nem csak engem nyűgözött le, hanem a kislányomat is. Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen angyalka gyeremeknek és felnőttnek egyaránt pompás ajándék, akár Karácsonyra!

20181211_223239.jpg

A doboz következő darabja egy csodaszép, nagy adventi koszorú volt. Rögtön feltűnik, hogy a koszorú egyik díszítőeleme az előbb megcsodált angyalka picike mása. Színeiben a fehér, barna, rózsaszín, ezüst árnyalatai jelennek meg. Fényes és matt gömbök, száraz növények, tobozok alkotják a koszorút. Négy, matt rózsaszín tömbgyertya teszi teljessé a képet. Az egyik gyertya mellett ül a szépséges apró angyalka, a másik oldali gyertyán pedig rózsaszín madzaggal látjuk felkötve a márkajelzést és az előbbiekben már említett handmade díszt.

20181211_223523.jpgA doboz alján egy fantasztikus és méretes ajtódísz várta, hogy kicsomagoljam. Stílusában, színeiben hasonló a koszorúhoz, de mégis más. Rajta is díszeleg egy inkább tört-fehér hajú lenvászon angyalka, barnás árnyalatú szoknyában. Szép szalag segítségével akaszthatjuk az ajtónkra, de sajnos- a mi ajtónk adottságai miatt- ezzel nem tudtuk felhelyezni, csak egy vékonyabb cérnával. Mindig melegség tölti meg a szívünket, ezt a szépséges ajtódíszt látva.

20181211_224105.jpg

Niki termékeinek skálája nagyon színes és széles. Munkáin látszik, hogy szereti ötvözni a különböző stílusokat. Ajtó- és asztaldíszek, kézzel festett fa táblák, textilből készült apróságok és ajándéktárgyak közül válogathatunk, ha felkeressük a márka közösségi oldalait.

Niki varázslatos munkásságát a Facebookon és Instagramon követhetitek nyomon. Megrendelésre is ezeken a fórumokon keresztül van lehetőség, de a jövő évi tervei között szerepel a FabrikÁlom webshop elindítása. Legyetek résen, mert 2019-ben valószínűleg lehetőség nyílik FabrikÁlom workshopokon való részvételre is.

A FabrikÁlom nem csak ünnepekre készít dekorációt, hanem családi eseményekre is. Az egyre sokasodó egyéni kéréseknek örömmel és lelkesedéssel tesz eleget Niki, aki születésnapokra, keresztelőkre, esküvőkre szintén készít egyedi és személyes (ajándék) tárgyakat.

A FabrikÁlom hitvallása: „Ők megálmodják, én megvalósítom!”

20181211_223830.jpg

Ha szeretnétek az otthonotokat még csodálatosabb élettérré változtatni, akkor bártan keressétek fel Nikit, aki csodaszépen elkészíti majd nektek azt, amire vágytok! Higgyétek el, nem csak a szemeteknek tesz majd jót a látvány, a lelketeket is ünnepi díszbe öltözteti! Ha igyekeztek, még az ünnepek előtt szert tehettek valamilyen kincsre! FabrikÁlom Dekor Műhelynek gyorsan üzenetet írni ér! :)

 

Elérhetőségek:

https://www.fabrikalom.hu

https://www.facebook.com/FabrikAlom/

https://www.instagram.com/fabrikalom/

Írta és fényképezte: Nagy Viktória, Kikapcsolódok blog

A fényképek tulajdonosa a Kikapcsolódok blog, amelyet szerzői jogok védenek. (Mentése, más oldalakon való megjelenítése az Index.hu és a Minimag.hu oldal kivételével nem lehetséges.)

Tetszett a cikk? Kövess bennünket Facebook oldalunkon is, vagy nézz körbe az Instagram oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr214473470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása