Teszteltem: Peeet Paracord férfi és női karkötői
2018. december 04. írta: csabazsee

Teszteltem: Peeet Paracord férfi és női karkötői

Teszteltem: Peeet Paracord férfi és női karkötői

A kezünk, testünk egyik legfontosabb alkotórésze; érintünk, tapintunk, fogunk vele és a napjaink szinte minden pillanatában használjuk; természetes, hogy ősidők óta díszítjük. A férfi kéz precizitást, erőösszpontosítást és a védelem megvalósítását hordozza. A férfiékszer kifejezés hallatán sokszor az órán és a házassági gyűrűn kívül maximum a bőrkarkötő jelenik meg.

dsc_5129.jpg

És mi a helyzet a technikai anyagokkal (pl.: paracorddal), az acéllal, az ásványokkal, az üveggel?

Bodnár Péter számára a férfiasságot megjelenítő egyik anyag a paracord, amit másnéven ejtőernyő zsinórnak is neveznek. Sokféle színben és mintázattal kapható; A Peeetparacordnál ( Ez lett a márkanév ) jellemző a fekete vagy a fehér alkotószín megjelenése. A paracord UV-álló, nagy szakítószilárdságú, nem szálasodik, kellően elasztikus az esztétikus csomózáshoz; tökéletes alapanyag ékszerkészítéshez.

dsc_5143.jpg

Peti annak idején csomózott magának egy paracord karkötőt, aztán még egyet; annyira tetszetősek lettek, hogy azóta is folyamatosan érkeznek hozzá a megrendelések.

Mi a Club Dark kollekció 7 változata közül a kéket választottuk.

dsc_5128.jpg

A karkötőt tetszetős, logóval ellátott csomagolásból húzzuk elő. A karkötő kellemes tapintású, anyagából adódóan rendelkezik egyfajta tartással, az ütős kék alapon fekete háló mintás paracord, feketére festett, lézer munkával márkajelzett acél karikában csúszik. Az acélkarika átmérője átgondolt; az ékszer térbeli hatását teljesíti be. A kötélvégek eldolgozása alapos és lekerekített. A fel- és levétel technikája pár pillantás alatt elsajátítható. A karkötő állítható méretű, anyagából adódóan bírja a hideget, a meleget, az aktív sportolást, a vizet, az alkotást és még az inget is :)

dsc_5125.jpg 

Gondoljunk csak bele, életünk egyik legizgalmasabb élményét éljük:...a 21. kilométer jelzésünket hagyjuk magunk mögött és futunk tovább, izzadásunk a tetőfokára hág...a Balaton-átúszás 5. bólyájához közelítünk, PeeetParacordunk már órák óta a tó vizében ázik...felpattanunk a biciklinkre, hogy hegyet vagy várost tekerjünk vele, bárhogy is rázkódjon kezünk, a karkötőnk tart és nem veszíthetjük el...ahogy a kezeinkkel éljük mindennapjainkat egy biztos: PeeetParacordunk életünk élményeit gyűjti és mutatja trófea nézőpontban. Sőt gyűjthető, jól áll mellé még egy PeeetParacord vagy egyéb karkötő, karóra.

Peti az ékszerek jelentős részét maga készíti; a paracordon kívül válogathatunk acél, ásvány és bőr alapanyagokból.

dsc_5120.jpg

A makramé technika darabjaiból is ékesíthetünk.

Készülnek nyakláncok, gyűrűk; kiegészítők, mint öv, pénzcsipesz és ékszerállvány. Az ékszereket kényelmesen, a webshopon keresztül vásárolhatjuk meg.

Peti gyors kiszállítást biztosít számunkra. Találunk különleges alkalom vagy érzés ihlette darabokat is; a Club Fanatic paracordjai kifejezetten sportrajongóknak készülnek, például fradi, vagy más focicsapatok színeiben is.

Nagy ásványimádók vagyunk, így a nőiességhez a Candy rodokrozittal színesített ásványkarkötőt választottuk.

Fekete, logózott textil zsákból emeljük ki. A karkötő 3 méretben kapható.

dsc_5070.jpg

Színtelen magzsinóron fedezzük fel a természet fehér és pasztel rózsa színeit, amelyet ezüst színű ékek és csiszolt cirkóniák tesznek csillogóvá. A gömbök tapintása érzelmes, imádjuk az ásvány hűvösségét, amely várja, hogy felvehesse a bőrünk melegét. A magzsinór kényelmes viseletet biztosít és nem kell külön kapoccsal bajlódnunk a fel- és levételnél. Tökéletes ékszer ruhához, szoknyához, napi fittyhez vagy esti öltözékhez.

Peti karkötői méretre állíthatók, vagy több méretben is rendelhetők, így ajánljuk apás-fiás, anyás-lányos ékszernek is; Peti most azon dolgozik, hogy elkészüljön az otthon, saját kezűleg, párosan összeépíthető karkötő/ékszer válogatás.

Ünnepeld a kezed férfiasságát PeeetParacorddal!

dsc_5065.jpg

Kellemes Kezelést kívánunk!

Írta: Sas Gabriella, Kikapcsolódok blog

Fényképezte: Csapó Krisztián, Kikapcsolódok blog

https://www.peeetparacord.com/

A bejegyzés trackback címe:

https://kikapcsolodok.blog.hu/api/trackback/id/tr4314403044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása